Şimdi Ara

Sizce bu söz ne kadar haklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce bu söz ne kadar haklı?

(En Son Oy Tarihi: 27.8.2018)
Giriş

• Merhaba,

bu sözün barındırdığı felsefeyi tanımıyorum

iyi yorumlar
  • Etiği ahlak kurallarını sevip atan söz. Herkesin kendi doğrusu diye bir şey olmaz. Eğer olursa ahlak kavramı diye bir şey olmaz.

Şimdi hayata anlamları biz yüklüyoruz geyiği yapmanın bir manası yok. Çünkü buradan yola çıkarsak seri katil ve hırsızlık da kendince haklı olur.

Hatta daha nicesi de linç yemeyim diye bahsetmiyorum. Sınır yok hayal gücünüzü çalıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimine göre haklı kimine göre haksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee diyelim bir kişi bana göre haksız ve ben onun haksız olduğunu söylerken haklı oluyorum. o zaman o kişi haklı mı oluyor haksız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 26 Ağustos 2018; 23:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisbane

ee diyelim bir kişi bana göre haksız ve ben onun haksız olduğunu söylerken haklı oluyorum. o zaman o kişi haklı mı oluyor haksız mı?
    Hayır herkes kendini haklı görüyor bebim demek şstediğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Etiği ahlak kurallarını sevip atan söz. Herkesin kendi doğrusu diye bir şey olmaz. Eğer olursa ahlak kavramı diye bir şey olmaz.

Şimdi hayata anlamları biz yüklüyoruz geyiği yapmanın bir manası yok. Çünkü buradan yola çıkarsak seri katil ve hırsızlık da kendince haklı olur.

Hatta daha nicesi de linç yemeyim diye bahsetmiyorum. Sınır yok hayal gücünüzü çalıştırın.
    Hocam demek istediğim dediğiniz gibi herkesin kendini haklı görmesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakkıdır hakka tapan milletimin istikbal .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.