Şimdi Ara

Sizce de ekşi sözlük çok salak bi yer degil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aptallar sırrı Süreyya Önder e bir ara yeni Atatürk muamelesi filan yapıyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumun dahi adamı bayburttaki evinden ekşi sözlüğü eleştirdi
  • Değil.

• Ben 2010 sonrasi yazilanlari istisnalar disinda okumuyorum. Herkes begenilme, debe'ye girme pesinde. Yazar kalitesi cok dustu, format mahvoldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaobitoo

Bu aptallar sırrı Süreyya Önder e bir ara yeni Atatürk muamelesi filan yapıyorlardı

dedi 4 yildir yazar olmaya calisan vatandas

• quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo92

forumun dahi adamı bayburttaki evinden ekşi sözlüğü eleştirdi

Kibir ne kadar kötü birşey

• BUNUN İÇİN Mİ SAÇMA DİYORSUN
    güldüm gece gece:)))

bide aptal demişsin:)) hocam ekşi sözlük forumdan kat kat iyi.
    en güzel özelligi yazar olabilmen için belli bir birikim ve tecrüben olması lazım.forumda oldugu gibi elini sallayan yazı yazmıyor konu açmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede sosyal medyanın çöplüğüdür, hiç bir görüşe sayfıları yok sürekli hakaret peşindeler; kimse bişey bilmez ama onlar çok iyidirler falan. Benim gözümdeyse dışarda buluşmalık arkadaş veri tabanısadafga denek ekşi sözlük bu kadar da sosyaller bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

BUNUN İÇİN Mİ SAÇMA DİYORSUN

en güzel özelligi yazar olabilmen için belli bir birikim ve tecrüben olması lazım.forumda oldugu gibi elini sallayan yazı yazmıyor konu açmıyor

bırak allah'ını seversen hocam
    seviye mi kaldı sözlüklerde, küfürlü forumdan farksız.
    Konu dışına 16 yaş sınırı koysalar bile eksi sözlükten daha kaliteli bir yer olabilirdi.

Adam aynen şunu yazıyor: "troll değilsen gerizekalisin." Nerede tanım? Bildiğin konu sahibine cevap vermiş.

Onların dilinden noktalayayım:

(bkz: format)

• quote:

Yok dostum da çok salak geliyorlar bana herşeyi biz biliriz havasında beyaz türk kesimi gibiler. Yok Nutella yok sırrı Süreyya Önder. Ben akp li degilim akp yi de sevmem ha kişi sevebilir ona da laf söyleyemem elbet ama öyle kötü bir muhalefet yapıyorlar ki terörist akademisyenlere destek vermeler doğuya yapılan operasyonları eleştirmeler vs vs sabaha kadar sayarım

• quote:

Otistik ben dahiyim filan mı demişim Bayburt taki insanları niye küçümsüyorsun ayrıca tipik ekşici

• Değil.

• quote:

quote:

Yok dostum da çok salak geliyorlar bana herşeyi biz biliriz havasında beyaz türk kesimi gibiler. Yok Nutella yok sırrı Süreyya Önder. Ben akp li degilim akp yi de sevmem ha kişi sevebilir ona da laf söyleyemem elbet ama öyle kötü bir muhalefet yapıyorlar ki terörist akademisyenlere destek vermeler doğuya yapılan operasyonları eleştirmeler vs vs sabaha kadar sayarım

hocam genelikle o konulara fazla bakmam.
    ancak baktıgım konular itibari ile cidden saglam insanlar çok çok fazla.özellikle yazar olanlar harbiden adamlar bildigin döktürüyor..
    ayrıca kardeşim siyasi konularda cidden deigşik görüşler olabilir.sonuçta akademisyenleri savunan kesim elbette vardır yani bunu inkar edemeyiz onlarda kendi gereklerini savunur.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    herkesin fikrini beyan ettiği her platform saçmadır çünkü insanların düşünceleri birbirlerine saçma gelir doğaldır.

bazı yazarlar cidden bilgililer ve mantıklı konuşuyorlar onları takip ediyorum ha birde geveze ve troller var oralara hiç girmiyorum fakat sözlüklerin yaygın olmasını cidden saçma buluyorum çünkü şuan google'da bilmediğiniz birşey aradığınızda yada soru sorduğunuzda karşınıza sözlüklerin çıkmaması ihtimali yok konu hakkında bilgisi olmayanlar bile birşey karalamış buda doğrudan yanlış bilgiye erişim demektir

• Burası gibi çomar kaynamıyo en azından. Burası maşallah barınağa döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

Burası gibi çomar kaynamıyo en azından. Burası maşallah barınağa döndü.
    pkk savunucusu , akp düşmanlığı ve din düşmanlığı yuvası
  • Facebook gibi düşün ekşiyi, her türlü adam var. AKP li filan de var merak etmeyin ama çoğunluk chp li. Ateistlerin sayısı da az değil. Hiçbir şeyi beğenmezler kendileri çoğu da cahil olmalarına rağmen çok bilmislerdir. Gitsen baksan çoğu kıytırık üniversitelerin saçma sapan bölümlerinde okuyordur. Açılan konuları ciddiye almazlar. bkz verip trollerler anca.

• Terorist yuvasi

• quote:

Aziz Sancar da Mardinlidir mesela, hala Bayburt esprisi yaptığına göre sen de pek dahi sayılmazsın.
  • İnsanlar ötekileştiriliyor diye eleştiri yapıp ötekileştirmenin tillahını yapanlar topluluğudur benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 17 Eylül 2016; 1:23:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.