Şimdi Ara

sizce en iyi lego oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Harry Potter ve Lord of the Rings
  • LEGO Batman 2 DC Superheroes bence aralarında en iyisi, hemen hemen hepsi var Steam'den aldım ama aralarında en hoşuma giden Batman 2 oldu. Superman'le oynamak ayrı bi' keyif veriyor insana.
  • @psycho90 harry potterın hangi oyunu???
  • bence legoların hepsi güzel çok azını oynamamışımdır ama en güzelleri batman 2 ve harry potter 5-7 karayip korsanları ve star wars da çok güzel yeni çıkacak olan marvel super heroes un da çok güzel olacağını tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi güzel ama bence lego batman 2-Star wars birde harry potter bir süre sonra sıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh123

@psycho90 harry potterın hangi oyunu???

Zaten ilk 4 oyun birlikte olarak çıktı,sonra da son 3 oyun birlikte çıktı.İkisi de 2 kişi birlikte oynayınca eğlenceliydi
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Ben Onu sonic e benzetiyom sizcede öyle değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay0014

Katılıyorum Ben Onu sonic e benzetiyom sizcede öyle değilmi ?

Sonic oynamadım hiç maalesef bir bilgim yok
  • Lord ofthe rings beni gülmekten öldürdü o oyunu dene derim
  • Batman 2'de çok komiktir. Hele resepsiyonist kısmı oldukça komikti, sonrasında Lex'in Joker'e, Batman'i öldüreceğini söylediğinde Joker'in tepkisi ve dönen muhabbet oldukça güldürdü beni.
  • Batman'in ilk oyununu indirdim ama sarmadı daha başta sildim. Karayip korsanları güzeldi. Harry Potter 1-4 çok çok iyiydi 5-7'yi oynayamadım. LOTR ise tek kelimeyle muazzam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.