Şimdi Ara

SİZCE EVLİ BİR ERKEK 45 YAŞINDAN SONRA BOŞANIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba..şimdilerde merak ettiğim birşey var.Bir kadın rahatlıkla yaşı kaç olursa olsun eşini eğer canına tak ettiyse boşuyor,ama bir erkek bence sebep ne olursa olsun boşamıyor.Sizce bunun sebebi nedir?Yada bir erkek eşini hangi sebeplerle boşar?..bunu gerçekten merak ediyorum.

• kadınların yaşı kaç olursa olsun rahatlıkla eşini boşadığını pek sanmıyorum.mutsuz olduğu halde boşanmayan erkeklerinde tek eşli bir hayat sürdüklerinden şüphe edilebilir.
  • bekar adam boşancak deil ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

bekar adam boşancak deil ya

hahaha

kadın boşanırsa evlenmesi kolay nede olsa bana yardımcı olsun(hizmet etsin düşüncesi taşıyan erkek çoook)
    erkek boşayamaz ona bakacak kadın bulmakta zorlanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardelen_s

quote:

Orjinalden alıntı: potasium

bekar adam boşancak deil ya

hahaha

kadın boşanırsa evlenmesi kolay nede olsa bana yardımcı olsun(hizmet etsin düşüncesi taşıyan erkek çoook)
    erkek boşayamaz ona bakacak kadın bulmakta zorlanır.

Para varsada hizmet edicek kadın çok
  • şahsen ben sırf para için bi erkeğe katlanamam. seviyosam ve hak ediyosa ayrı. onun demesine gerek kalmaz kulu kölesi olurum. değilse yandı çekeceği var hele biraz da ondan güçlü olayım varya kaçacak delik arasın benden.
  • bence erkekler kadınlarla sadece hizmet etmeleri için evlenmiyorlar artık.Eşinden ayrılmış bir kadın daha zor evlenir aksine.Erkeğe hava hoş..Ama yinede erkekte bu cesaret yok.Evlenirken ne kadar korkaklarsa ayrılırkende bir o kadar korkaklar bence.Herhalde tekrar evlenme sorumluluğunun korkusu olsa gerek:)) bence kolaya kaçıyor erkekler.
    Sana katılıyorum Kardelen,asla beni mutsuz eden biriyle 10 çocuğumda olsa,dünyalarıda verse evli kalmam.Ama benim merak ettiğim erkeklerin bu konudaki düşünceleri..Özelliklede mümkünse evli erkeler yanıtlarsa sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşım 40 ve evlenemedim
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şahsen ben sırf para için bi erkeğe katlanamam. seviyosam ve hak ediyosa ayrı. onun demesine gerek kalmaz kulu kölesi olurum. değilse yandı çekeceği var hele biraz da ondan güçlü olayım varya kaçacak delik arasın benden.

sen bu kafayla erkeğin üzerine gidersen o kaçacak delik pek bir çabuk bulunur emin ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

şahsen ben sırf para için bi erkeğe katlanamam. seviyosam ve hak ediyosa ayrı. onun demesine gerek kalmaz kulu kölesi olurum. değilse yandı çekeceği var hele biraz da ondan güçlü olayım varya kaçacak delik arasın benden.

sen bu kafayla erkeğin üzerine gidersen o kaçacak delik pek bir çabuk bulunur emin ol.

nie canım bana ve ailesine sahip çıkıp değer versin. ben onun bi dediğini iki etmem. bi anne gibi yaklaşırım. hak etmezse ben o kocayı ne edeyim.benden uzak dursun nereye giderse gitsin. bu zamanda öle koca da nerden bulacaksam. galiba ben hiç evlenemiycem

• kimbilir aradığın insan belki çok yakınındadır. ehem

fakat kocanıza bir anne gibi yaklaştığınız anda erkeğinizin 3 yaşında şımarık bir çocuğa döneceğine emin olabilirsiniz. kocanıza adam gibi davranın siz onun sevgilisisiniz annesi değil.alıştırırsanız belki altını temizlemezsiniz ama çok gazını alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 5 Temmuz 2005, 11:27:01 >
  • Boşanır abi bir tanıdığım 1-2hafta önce boşandı..
  • quote:

fakat kocanıza bir anne gibi yaklaştığınız anda erkeğinizin 3 yaşında şımarık bir çocuğa döneceğine emin olabilirsiniz. kocanıza adam gibi davranın siz onun sevgilisisiniz annesi değil.alıştırırsanız belki altını temizlemezsiniz ama çok gazını alırsınız

o kadar da demedik ne ettin sen yaa
  • Aaaa...neden peki?.kesin kadın istemiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

yok yok ben onu bu haliyle sewiyom

• quote:

Kardeş ben seni örnek vermedimki piyasada çok var dedim.

Ayrıca senin fikirlerinde oLan bir çok bayan var.Sevdikten sonra yada karşısındaki hak ettikten sonra kuL köLe oLurlar. Saygı duyuyorum.
  • adamın parası varsa,kadın dırdır yapıosa adam bunalıp çapkınlık yapabilir,eve geç gelir,iş gezisi diye tatile gider,veya gerçekten iş gezisine gider ama biraz da orda oyalanır vs. vs. vs..bu yalnız kalmalarında evde olmayan huzuru dışarda bulursa çok rahat boşanır...

böyle bir senaryo mümkün,bu veya buna benzer seyler gercekten oluo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.