Şimdi Ara

Sizce Galaxy Note 8 mi, yoksa iPhone X mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, 5 bin TL'ye kadar bütçem var, üstüne biraz daha ekleyebilirim. Galaxy Note 8 ile iPhone X arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bir çok karşılaştırma yazısı okudum, ancak bağlantıdaki site yazısını okuyucunca Galaxy Note 8 akıllı telefonu beklentilerimi karşılayacak gibi. Hem daha ucuz hemde daha iyi gibi, sizce yazı Galaxy Note 8'i daha çok övdüğü için olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Okuduğum yazı bu:https://****.com/galaxy-note-8-mi-iphone-x-mi-182868/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linki okumadım ama bence note8 ikisi arasında ön planda. ix gereksiz pahalı. note8inde bence ithalatçı garantilileri var 3500 civarı onlara bakın. Bir telefona 5000 tl vermek çok mantıksız...
  • Burada asıl cevaplanması gereken, ios mu android mi kullanmak istiyorsunuz sorusudur. Eğer ios kullanacağım diyorsanız X alacaksınız. Eğer android kullanacaksanız da zaten androdi tarafında en iyisi note 8dir.

Hangi cihaza karar verirseniz verin, sizi üzmez. Sadece samsungun müşteri hizmetleri soru işareti. Ancak son zamanlarda özellikle emaardan alınan ve ek garanti yaptırılan note 8 lerde meydana gelen sorunlar daha çabuk çözülüyor. Belki ekstra garanti yaptıraabilirsiniz.
  • Note 8 ile X aynı kulvarda değil.Note 8 üstün bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de arasında çok kaldım ve şuan note8 kullanıyorum nedenlerini söyleyim bir telefona o kadar yüksek fiyatlar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum alabilecek durumda olmama rağmen note8 i 3800tl ye sıfır aldım fakat iphone u en ucuz 5500 civarı bulabilirim sanıyorum. Öte yandan kamera, hız, sistem vb. tabiki işletim sistemi ve yazılımsal olarak farklılık göstercek özellikleri x ve note8 renkleri çok farklı yansıtıyor. Ben şuanlık memnunum (ilk kez android kullanıyorum bu arada) telefon çok zarif ve hoş fakat şöyle birşey var insanlarda iphone algısı olduğu için x olsa hemen tanınır fakat note8 i sadece telefondan anlayan biliyor. uzun lafın kısası kullanım amacınız piyasada şeklim olsunsa eğer iphone x fakat ha yok ben paramın sonuna kadar karşılığını alayım hem hızlı hem stabil kendi çapımda takılayım dersen note8.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.