Şimdi Ara

Sizce GTA 3'mü Vc'mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA SA'ı yükleyecektim bilgisayarda fazla boş alan yok sizce GTA Liberty City yani 3'ümü yoksa Vice City'mi yükleyeyim

• ikisinide yükle ikisinide oynadım ama tek bi tane dersen ingilizce tuvaleti yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC manyağı

ikisinide yükle ikisinide oynadım ama tek bi tane dersen ingilizce tuvaleti yükle
    VC yükle. Çünkü diğerinde arbayla birine çarpıyon herif saatlerce peşini bırakmıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC manyağı

ikisinide yükle ikisinide oynadım ama tek bi tane dersen ingilizce tuvaleti yükle
    olayı kavramak istiyorsan 3ü yükle bitir sonra vice city'ye geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediges

olayı kavramak istiyorsan 3ü yükle bitir sonra vice city'ye geç

Alıntıları Göster
    Grand Theft Auto : Vice City En iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokristal

Grand Theft Auto : Vice City En iyisi

Alıntıları Göster
    vice city en iyisi bence bunu yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hover_Craft

vice city en iyisi bence bunu yükle

Alıntıları Göster
    vice city en iyisi defalarca oynamıştım ama %51 bitiyor devamı yoktu bende...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    Killzone 3 mü Crysis 3 mü
    11 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sueldem

vice city en iyisi defalarca oynamıştım ama %51 bitiyor devamı yoktu bende...

Alıntıları Göster
    ikisini de oynayanlar bilir: hikayede kopukluk var. gta 3 günümüzde geçer, arabalar yuvarlak hatlıdır hatta internet cafe bile vardır. ama vice city 80 lerde geçer ama gta3 ün zamanının daha eski olduğunu söyler. ben gta 3 ü daha çok seviyorum. haritası da ha geniş. ama vice city de grafik ve oynanabilirlik olarak daha iyi. bence vice city nin yeniliklerini kullanan bi gta 3 çok çok güzel olurdu. şunu da unutma: eğer radyo istasyonlarını yüklemezsen oyun yarı yarıya yer kaplar. çünkü bu sayede radyo istasyonlarını cdden okur. böyle 1.5 gb gibi bir alana 2 sini de yükleyebilirsin

• Vice City i yükle daha iyi 3 benim içimi karartmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Vice City i yükle daha iyi 3 benim içimi karartmıştı.
    gta 3 bira daha mafyamsı ciddi bir havası var ama bazı araçlar eksik.pek iç açıcı bir oyun değil
    vice city ise yazın geçiyor.her yer güneşli insanın oynayası geliyorben vice city bitirdimama gta 3 ü bitremedim 2 görev kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

gta 3 bira daha mafyamsı ciddi bir havası var ama bazı araçlar eksik.pek iç açıcı bir oyun değil
    vice city ise yazın geçiyor.her yer güneşli insanın oynayası geliyorben vice city bitirdimama gta 3 ü bitremedim 2 görev kalmıştı.

Alıntıları Göster
    bu arada ben ikisini de oynadım hemen hemen ikisininde %50'sini bitirdim ve karar veremedim hangisini oynayım diye şu anda GTA 3 ü yüklemeyi düşünüyorum çünkü GTA 3 ün haritası daha büyük zaten çok kararlı olsam GTA San Andreas'ı yüklerim ama bitirdim SA'ı

• quote:

Orijinalden alıntı: mu_co93

bu arada ben ikisini de oynadım hemen hemen ikisininde %50'sini bitirdim ve karar veremedim hangisini oynayım diye şu anda GTA 3 ü yüklemeyi düşünüyorum çünkü GTA 3 ün haritası daha büyük zaten çok kararlı olsam GTA San Andreas'ı yüklerim ama bitirdim SA'ı

Alıntıları Göster
    ikisini de oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: dispiacere

ikisini de oyna

Alıntıları Göster
    GTA:VC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KedilereFisildayanAdam -- 18 Ocak 2006 9:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam

GTA:VC

Alıntıları Göster
    GTA:Vice City
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

GTA:Vice City

Alıntıları Göster
    Çoğunluk VC dedi sen VC oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu_co93

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mu_co93

gta 3 ün hartası VC den daha küçük.ama emin deilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orjinalden alıntı: mu_co93

gta 3 ün hartası VC den daha küçük.ama emin deilim

Alıntıları Göster
    GTA 3: Liberty City

• quote:

Orijinalden alıntı: snbaks

GTA 3: Liberty City

Alıntıları Göster
    ben gta vc %100 yüzüm cok kolay artık trainerla ags_ser@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: player_X2

ben gta vc %100 yüzüm cok kolay artık trainerla ags_ser@hotmail.com

Alıntıları Göster
    vc san cıktıktan baari düsütü
  • quote:

Orijinalden alıntı: player_X2

vc san cıktıktan baari düsütü

Alıntıları Göster
    Tabiki vice city. Halada oynuyorum be. Mükemmel bir oyun. Zaten bu kış günlerinde çok hoş gidiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.