Şimdi Ara

Sizce Gurur mu? Aşk mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 19 ve ilk okul aşkımı yeniden buldum onunla 4-5 ay konuştuk çok samimiydik ve çok hoşlanıyordum nede olsa çocukluk aşkımdı biz ufakken deprem nedeniyle okullarımız ayrılmıştı 10 sene sonra tekrar bulunca insan bi tuhaf oluyor sonra konuşmalardan anladığım kadar bana teklif etmem için laf sokuyodu bende ettim tabi kabul etti ben okuduğum için arada mesafe vardı ama sürekli konuşuyordum faceden smsle arıyodum herşey çok güzel gidiyordu bazen 1 hafta memlekete kaçıyordum haftanın 6 gününü beraber geçiriyoduk çok eğleniyordum oda sanırım eğleniyordu ben çok sevmiştim ama bir gün msj attı benim derslerime yoğunlaşmam lazım sen varken yapamıyorum üzerimde büyük bir yük var aileme karşı sorumluluğum var dedi lise mezunuydu 2. defa sınava girmişti ama olmadı istediği yer böylece ayrıldık sonra bana seni kaybetmek istemem arkadaş kalalım senin değerin çok fazla dedi bana arkadaş kaldık ama facebook ve twitter den baktığım kadar hep böyle geri dönmek istiyor sanki bana daha doğrusu ben öyle anladım bilmiyorum bence öyle ben onu çok seviyorum ama grurumuda yok sayamam oda bişey demiyor çok doluyum içimdekileri söylemek istiyorum sizce gururumu ezip kalbimi dinlemelimiyim ne olur bana yardım edin aynı durumda kaldınızmı hiç ben çok kararsızım bu konuda..

• gurur derim kardeş
  • Eğitimi söz konusuysa beklemeni tavsiye ederim.
  • çok oldu aralığın sonunda ayrıldım 7 ay oldu ben yoruldum beklemekten abi
  • pek de gurur yapıcak bir tarafı yokmuş aslında, kız ağır hakaret falan da etmemiş..bence gurur yapma geri dön.
  • aşkta gurur olmaz derler ama bende bi sorun var sanırım yada çok gururluyum o benden ayrıldığı için kendi kendime söz verdim o dönecek diye
  • Bu kizlari anlamak cok zor .dersler var arkadas kalalim nedir ya.bence asil yapilmasi gereken daha az bulusulmali daha az mesaj falan.gunde 1 kere falan hatrini sorarsin olur biter aksama kadar surekli mesaj cekmezsin.gayet guzelde dersine calisir arada gaz da verirsin.ama arkadas kalalim sacma yani.insan sevdigi biriyle nasil arkadas kalabiir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen kaybetmek istemedi sanırım zaten hiç bir zaman dersleri ile arasına girmedim ama kabak bana patladı anlayacağınız sınavlarında açıklamasına çok az kaldı istediği yer olmazsa ondan daha fazla üzülecem
  • Kız bir sey dememişki sana. Yani en azından mantıklı bir gerekçe göstermiş sudan ottan boktan bir bahane sunmamış. Kaldı ki geri dönmek istediğine gore iyice bağlanmış demekki bence gurur yapacak bir durum yok.

• Sabret.

• Ders bahanesi çıktığında elin kolun dolanır çünkü hakkı birşey diyemezsin belki bahane belkide değildir ama şu var arkadaş kalalım diyor ve yine konuşuyorsanız bana göre ders bahane olur. kuşkuya düşmeni istemem ama olayı kendi açımdan ele alır kendi yaşadığımı farz edersem kız;
    - Ders bahanesiydi ayrıldı başkasını denedi tutmadı sonra pişman oldu . en kötü ve genel senaryo bu . tabi kızları anlamak çok zor ..

Sana tek tavsiyem 'Oluruna bırak.'
  • ikisi de değil umursamaz davranacaksın o zaman patron sen olursun,olamazsan da havalı olcağından sorun yok boşver.
  • Aşkta,sevgide gurur olmaz.

Ancak bu külliyen kişiliksiz edilgen bir yapıya bürüneceğin anlamına gelmiyor.

Sen elinden geleni yapar ve içini dm-ökeribunu da davranışlarınla ispat edersin,baktın olmuyor,o zaman kendi kabuğuna çekilir ve onu yok sayarsın.

Kızlar şöyle ki;sen ondan tip,kültür vb...daha iyi de olsan;senin onu sevdiğini ve çok istedğini anladığı anda,ilişki esnasında mutlu olmamaya başlar,gözü senden daha iyisini arar ve senin yaptıkların,sevgin,centilmenliğin vb... önem taşımamaya başlar.

Çünkü sen her zaman cepte olan kolay erkek olursun.Bunu da bir kenara yaz.
  • ben içimden gelenleri söylemek istiyorum sonrada oluruna bırakacak ama pişman olmak istemiyorum benim içimden gelen bana geri dönecek ama tekrar ayrılırsak bu bana acayip koyar öyle böyle değil ben hiç bir kızla böyle düşünmedim belkide takıntılıyım ama çok zor günler geçirdim beynim engellemeye çalışıyo kalbim dinlemyo ilerde keşke dememek için gururumu yenmeliyim sonu kötüde bitse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkusarı

ben içimden gelenleri söylemek istiyorum sonrada oluruna bırakacak ama pişman olmak istemiyorum benim içimden gelen bana geri dönecek ama tekrar ayrılırsak bu bana acayip koyar öyle böyle değil ben hiç bir kızla böyle düşünmedim belkide takıntılıyım ama çok zor günler geçirdim beynim engellemeye çalışıyo kalbim dinlemyo ilerde keşke dememek için gururumu yenmeliyim sonu kötüde bitse.

Ne oldu hacı ? İntihar mı ettin yoksa barıştınız mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.