Arkadaşlar merhaba. Önceden ttnet kullanıyordum ve internet hızım çok düşüktü ve arada bir gidiyordu. Şimdi vodafone nete geçtim internet hızını geçtim internet günde 20 defa gidiyor abartmıyorum, arıyoruz her seferinde arıza kaydı diyorlar ama hiçbir çözüm sağlamıyorlar. Altyapımızın iyi olmadığı söyleniyor benim de gözüm yükselerde değil. 3-8 mb arası bi net olsa yeterli. Sizce hangi sağlayıcıya geçmeliyim? Ttnet ten farklı bir altyapı kullanan sağlayıcı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim
Uydunet - süperonline fiber o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Shamshiel
Uydunet - süperonline fiber o kadar.
İyi de her yerde uydunet var mı? Olsa keşke düşünmeden alırız. Yok yok yok işte
quaresma007Q
kullanıcısına yanıt
Fiber varsa sol iyi . Adsl için hepsi aynı altyapı.
quote:
Orijinalden alıntı: edirneli86
Fiber varsa sol iyi . Adsl için hepsi aynı altyapı.
smile dan uzak dur ttnetten kaç
kickboxer_18
kullanıcısına yanıt
Başka sağlayıcı yok uydunet sol altyapı geliştirdikleri yok.
quote:
en kötü uydunet sol bunlardan iyidir ...
Dsmart net in dsmart ve internet paketleri çok uygun ama yine türk telekom un hatlarını kullanacağım için hangisini alırsan al hız degismicek sam en azından dsmartta aynı fiyata dsmartinda olur.
RiigorMR
kullanıcısına yanıt
d-smart int çöp iptal edecem.
quote:
d-smart int çöp iptal edecem.
Digiturk nasıldır ve fiber ?
RiigorMR
kullanıcısına yanıt
Digiturk tv var sade bende superonline fiber iyidir.
quote:
Digiturk tv var sade bende superonline fiber iyidir.
Tamam peki digiturk hangi paketini kullanıyorsun ne kadar ödüyorsunuz sinema kanalları belgesel kanalları var mi bi tane paket onerebilirmisin sitesinden hani sineması olsun belgeseli olsun yeter tv hd bunun yanında birde interneti.
RiigorMR
kullanıcısına yanıt
80 TL ödüyorum
Giriş - spor sever - şampionlar ligi - belgesel - hd paket
Digiturjun giriş paketinden tirsiyorum güzel bir kanal olduğunu zannetmiyorum var mi ? Birde son olarak tivibu da sinema kanalları var mi haberin var mi ?
RiigorMR
kullanıcısına yanıt
Olması lazım.
quote:
Olması lazım.
Hat değerlerinizi paylasabilirmisiniz? Geçiş yaptıktan sonra herhangi bir değişiklik yaptınızmı kablonuz spilletter yada modem gibi? cevabınızı bekliyorum.İyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
Hat değerlerinizi paylasabilirmisiniz? Geçiş yaptıktan sonra herhangi bir değişiklik yaptınızmı kablonuz spilletter yada modem gibi? cevabınızı bekliyorum.İyi günler
Alıntıları Göster
ttnet ve smile alma da sol'de alacaksan fiber al. iyi araştır kendi omurgasından al. ttnet omurgasından adsl var sol'ün rezillik!
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
quote:
Superonline kullanmadım ama Uydunet ttnetten çok daha iyi bunu söyleyebilirim.Hız olsun,fiyat olsun bu yıl 1 kere internet gitti oda 6'sında geçen sene 3 kere kesildi 5 saat içinde ilgilendiler.Eyüp bölgesi uydunet muhteşem.
Uyku yok paketi yaptım kotayı geçtikten sonra bile hızım artıyor gece daha ne diyeyim.
Sol'dan bile iyi,ping konusu hariç
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
quote:
quote:
Superonline kullanmadım ama Uydunet ttnetten çok daha iyi bunu söyleyebilirim.Hız olsun,fiyat olsun bu yıl 1 kere internet gitti oda 6'sında geçen sene 3 kere kesildi 5 saat içinde ilgilendiler.Eyüp bölgesi uydunet muhteşem.
Uyku yok paketi yaptım kotayı geçtikten sonra bile hızım artıyor gece daha ne diyeyim.
evet bende geçicem bugün isanbul il mdürlüğüne dilekçe vermeye gidecektim hava muhalefetine takıldım. buldunduğum sokakta altyapı yok getirtmek için uğraşıcam ping konusu tamamen şans işi bazılarında ping sorunu yok altyapının yeni veya eski olmasına mesafeye göre değişiyor sanırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
quote:
quote:
evet bende geçicem bugün isanbul il mdürlüğüne dilekçe vermeye gidecektim hava muhalefetine takıldım. buldunduğum sokakta altyapı yok getirtmek için uğraşıcam ping konusu tamamen şans işi bazılarında ping sorunu yok altyapının yeni veya eski olmasına mesafeye göre değişiyor sanırım
Benimde ping sorunum yok fakat daha sonra neden pingim böyle diye soru yağmuruna takılmak istemem