Şimdi Ara

Sizce Hangisi? acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende xperia u vardı ve bozuldu yaptırmak da istemiyorum çünkü bukadar kötü bir telefon olamaz sogudum artık ve acil bni 4-5 sene götürebilcek 5.1 inc ve üstü ekranı olan saglam hızlı bir telefon arıyorum ama çok kararsızım ne alsam bilemedim kime sorsam başka bir telefon diyor aslında türkiyede olsa alcagım tek telefon ONEPLUS ONE olurdu ama hiç karıştırmak istemiyorum. aklımdaki 5 telefon bunlar

1. LG G3 (16 GB )
    2. SONY XPERİA Z3
    3. SAMSUNG NOTE 3
    4. SAMSUNG S5
    5. IPHONE 5S (düşük bir ihtimal)

sıralama kafamda böyle g3 ile z3 arasında çok gidip geliyorum ama g3 ve z3 ü karşılaştırdıgımda z3 de ekranın altında, üstünde ve yanlarındaki boşluklar gereksiz fazla gibi çok kararsız kaldım önerileriniz nelerdir yada başka telefon öneriniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osihan -- 14 Ekim 2014; 1:38:04 >

• Tabiiki Samsung Galaxy Note 4... Lg G3 falan yanına yaklaşamaz.Diğerlerini söylemiyorum bile.Uzun uzadıya yazmayayım özelliklerini bir incele derim..
  • Sony xperia z3 al yazın tatile gittiğinde neden al dediğimi anlarsın :D
  • Sh00t3r_DoguKan kullanıcısına yanıt
    note 4 su geciriyomu ve ekranına göre şarj durumu nasıl bazıları ekranı büyük oldgu için cabuk gidiyo diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuttyumut

Sony xperia z3 al yazın tatile gittiğinde neden al dediğimi anlarsın :D

biliyorum ama dedigim gibi yanlarındaki boşluk çok büyük belli bi süre kullanınca yanlardaki boşluk çok göze batmaya başlıyo
  • xperıa z3
  • Xperia Z3 uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osihan

note 4 su geciriyomu ve ekranına göre şarj durumu nasıl bazıları ekranı büyük oldgu için cabuk gidiyo diyor

Note 4'ü oldukça fazla araştırdım ve su geçirmezlikle ilgili bir açıklama göremedim.Çeşitli mecralarda bu özelliğin olacağı söyleniyordu fakat IFA'da ki tanıtımda buna dair birşey söylenmemişti.Şarj durumuna gelecek olursak diğer bahsettiğin telefonlarında batarya konusunda note 4 den daha iyi performans verdiğini söyleyemem.Lg G3 3000 Mah batarya kullanırken Note 4 3220 Mah kullanan ve yarım saat içerisinde %50 ye kadar dolan hızlı şarj özelliği bulunan bir telefon.Tercih senin ..
  • Aralarından Z3. Onuda beğenmezsen iPhone 5S almanı öneririm.
  • Bence z3

• peki çogunluk oldugu için sorucam z3 cıktıgında en uygun nerden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osihan -- 14 Ekim 2014; 16:27:25 >
  • z3 ü yada nexus 6 yı bekle.
  • Z3 2300e onuuzdeki haftasonu geliyormus ardindan hemen 100lira dusugune vatana teknosaya gelir,paralelde 1999a satar tahminen.

• Note 4 ün ekran kartı g3 ten daha iyi ama g3 te görüntüsü çok iyi bir telefon.Bence hepsi güzel aralarında farklar var kimisinin kamerası iyi kimisi suya dayanıklı gibi hangisi sana çekici geliyorsa onu al.Donanım önemli dersen dediğim gibi note 4 g3 e nazaran daha güçlü.S5 ve m8 de 2 gb ram 2600 2800 mah batarya var düşük özellikleri bunlar.Bence z3c ile note 4 arasından seçim yapabilirisn.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Note 4 ün ekran kartı g3 ten daha iyi ama g3 te görüntüsü çok iyi bir telefon.Bence hepsi güzel aralarında farklar var kimisinin kamerası iyi kimisi suya dayanıklı gibi hangisi sana çekici geliyorsa onu al.Donanım önemli dersen dediğim gibi note 4 g3 e nazaran daha güçlü.S5 ve m8 de 2 gb ram 2600 2800 mah batarya var düşük özellikleri bunlar.Bence z3c ile note 4 arasından seçim yapabilirisn.

note 4 banada çok cazip geldi ama turkcell bi kampanya yapmış note 4 alana galaxy gear 2 hediye ediyomuş şimdi avea yada turkcell cıkarırsa hemen alıcam onu bekliyorum şu anda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.