Bildirim
sizce hangisi ? asus p750 mi nokia n95 veya n95 8gb
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nokia n95 8gb kullandım. guzel bir telefon. ama artık nokia sıktı. hep aynı menuler ve ozellikler. o yuzden isletim sistemi wm6 ise asusu tercih edebilirsin. -
Ben de Asus derim. -
Telefon ve PPC farklı cihazlar, mukayese edilemez. İhtiyaçlarınıza hangisi cevap veriyor, siz ne istiyorsunuz karar verin. Ona göre seçim yapın. -
N95 VE ASUS P750 ÇOK AYRI CİHAZLAR
mukayese edilmesi çok yanlış.çünkü biri symbian telefon diğeri pda.
arkadaşın da dediği gibi hangisi ihtiyacınıza uygunsa onu tercih etmelisiniz.
saygılar -
Yukarıda yazılanlardan farklı degil benim söyleyeceklerim, Asus P750 bir telefon degil cep bilgisayarı! Bende Nokia'dan vazgecemeyenlerdenim ama N95 normal bir telefon Asus ile kıyaslanamaz! -
quote:
Orjinalden alıntı: conjure
saygılar
Conjure hocam güzel anlatmışsın ama açıklamanda bence biraz eksiklikler var, Symbian telefonu derken sanki sıradan,
öylesine bir telefonmuş gibi bahsediyorsun.
Bence bu şekilde bir anlatımdan ziyade ayrıntılı anlatmakta fayda var.
Windows Mobile İşletim sistemi elbette daha profesyonel ve Ofis, İş amaçlı kullanımlara daha uygun, ancak Symbian sistemli cihazlarında artık Win. Mobile cihazlardan geri kalır tarafı yok.
Nokia N95 8GB cihazı korumak veya reklam amaçlı söylemiyorum ancak oldukça ileri bir teknolojiye sahip ve full bir cihaz.
Windows Mobile cihazlardan çok daha üstün bir teknoloji kullanıyor, lütfen bu ayrıntılara dikkat edelim.
Symbian işletim sistemi oldukça esnek bir sistem ve yerine göre kullanım seçenekleri var. Her ortama göre uyarlanabiliyor.
Sadece cep telefonu olarak kullanılan bir cihaza da yüklenebiliyor, veya Nokia E90 , Nokia N95 - N95 8GB cihazlarda da kullanılabiliyor
ve profesyonel amaçlı kullanılabiliyor, iş amaçlı , Ofis amaçlı kullanımı biraz kısıtlı da olsa eski Symbian sistemler gibi değil.
Bunları belirtmekte yarar var...
-
Kişisel görüşlere saygı duymakla birlikte, Windows Mobile'ın Symbian'ı her koşulda ezeceğini düşünenlerdenim. Farklı platform ve farklı kullanıcı kitlesine hitap eden cihazlar bunlar. Marka olarak her ikisine de sempati duymuyorum ama böyle bir ikilem arasında kalsam tercihim Asus olurdu -
Ezeceğini düşünebilirsin ancak biraz fanatik bir ifade seninki , bence biraz daha ayrıntılı düşünmek gerek, ben de burada bir sistemi savunmuyorum çünki şu an ikisini de kullanmıyorum ama çok yakın zamana kadar iki sistemi de kullandım, hepsinin eksikleri var, artıları da var kullanım amaçları benzerlik gösterse de farklar büyük, Win. Mobile daha profesyonel ancak bana göre esnek değil, son çıkan Win. Mobile 6.0 biraz daha esneklik kazanmış görünüyor ve görsel olarak daha iyi ancak biraz daha mesafe alması gerekiyor.
Symbian da son zamanlarda büyük mesafe aldı ve kullanıcı kitlesi çok büyük o nedenle kolayca ezilebilecek bir sistem değil.Bunu gözden kaçırmamak gerek. Symbian sistemin çok sayıda cihazda kullanılabilmesi de önemli, çoğu modelde sorunsuzca kullanılabiliyor olması bence bir üstünlük. Batarya ömrü ve hız da Symbian sistemlerin bir artı özelliği, Windows Mobile cihazları kullandım ve en büyük şikayetim batarya, halen batarya sorunu çözülmüş değil son modellere bakıldığında, özellikle batarya ömrü ve hız, bana göre günümüzde en önemli unsurların başında geliyor.Günlük hayatta ve iş hayatında bu faktörler çok önemli ve kullanımı etkiliyor, kullanıcı kitlesini de etkiliyor...
-
+1
el fuego üstadıma katılıyorum
hp olsa pda olarak en iyisi olurdu :) -
Size göre doğrudur. Ben fanatizm yapmıyorum. Yüksek düzeyde kullanıcılara sorun. İyi bir kullanıcı; ama üst düzey değilim. WM ve simbiyan ahahahaha.... -
Bence de şu an HP , en iyi PDA'ların başında geliyor, eleştirdiğim batarya sorunu bile çok göze batmıyor, batarya ömrü de daha iyi bu cihazda,
El Fuego fanatiklik derken yani benzetme yaptım çok sıkı savunmak anlamında, PDA kullanıcıları zaten ne kullanacağını biliyor ahhhahhhaaaahhaaaaaaaaa -
Symbian işletim sistemini ve bu sistemi kullanan cihazları tartışmak için uygun bir ortam değil burası, kimse Symbian güzeldir iyidir demez burada, kullanan da yorum yapar kullanmayan da bilen de bilmeyen de, bence yanlış yerdesin Bağatur -
tabiki haklı olabilirsin.
symbian işletim sistemi ilerleme kaydetti.buna sonuna kadar katılıyorum.ama şunu belirtmek isterimki symbian hala symbian benim için.çok daha fazla ilerleme kaydedebilecek bir yazılım.ama sınırlarını hala aşabilmiş değil diye düşünüyorum.o yüzden benim için hala aynı işletim sistemi
sonuçta her ikiside farklı kitlelere hitap ediyor.onu belirtmek istedim
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: BAĞATUR
quote:
Orjinalden alıntı: conjure
saygılar
Conjure hocam güzel anlatmışsın ama açıklamanda bence biraz eksiklikler var, Symbian telefonu derken sanki sıradan,
öylesine bir telefonmuş gibi bahsediyorsun.
Bence bu şekilde bir anlatımdan ziyade ayrıntılı anlatmakta fayda var.
Windows Mobile İşletim sistemi elbette daha profesyonel ve Ofis, İş amaçlı kullanımlara daha uygun, ancak Symbian sistemli cihazlarında artık Win. Mobile cihazlardan geri kalır tarafı yok.
Nokia N95 8GB cihazı korumak veya reklam amaçlı söylemiyorum ancak oldukça ileri bir teknolojiye sahip ve full bir cihaz.
Windows Mobile cihazlardan çok daha üstün bir teknoloji kullanıyor, lütfen bu ayrıntılara dikkat edelim.
Symbian işletim sistemi oldukça esnek bir sistem ve yerine göre kullanım seçenekleri var. Her ortama göre uyarlanabiliyor.
Sadece cep telefonu olarak kullanılan bir cihaza da yüklenebiliyor, veya Nokia E90 , Nokia N95 - N95 8GB cihazlarda da kullanılabiliyor
ve profesyonel amaçlı kullanılabiliyor, iş amaçlı , Ofis amaçlı kullanımı biraz kısıtlı da olsa eski Symbian sistemler gibi değil.
Bunları belirtmekte yarar var...
-
Haklısın kardeşim, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, bunlar benim görüşlerim, yani herhangi bir sistemi savunuyor değilim.
Utku mutlu arkadaşın kafasını karıştırmış olmayayım bence iyi araştırıp almak gerek, cihazların hiçbiri az bir para değil çünki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 3 Ağustos 2008; 1:23:18 > -
gerçi şuda var utkumutlu arkadaşta da soruyu sordu gitti
ne yaptı aldımı cihaz acaba -
Utkumutlu nerelerdesin ?? -
Utkumlu gittiysede biz başkalarını aydınlatalım
Bencede aslında n95 ve p750 farklı 2 platformun telleri ama n95 dede gps ve wi-fi var p750 dede, yani baya benzerler, benim seçimim tabiki p750 çünkü dokunmATİK EKRAN + WM -
quote:
Orjinalden alıntı: Ewren
nokia n95 8gb kullandım. guzel bir telefon. ama artık nokia sıktı. hep aynı menuler ve ozellikler. o yuzden isletim sistemi wm6 ise asusu tercih edebilirsin.
al asusu geç git -
hala kararsızım en iyisi soruyu değiştiriğ hangi telefonu almalıyım diyelim marka fikirlerinizi bekliyorum.hp-asus-nokia farketmez
Benzer içerikler
- evde telefon ekranı yapıştırma
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- bağlı cihaz usb"den şarj oluyor nasıl kapatılır
- memu güvenilir mi
- tablette soru çözme programı
- device health services nedir
- en iyi tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X