Şimdi Ara

sizce hangisi? touch2 - 5800 - e71

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cep telefonun 3 model arasında kaldım, yardımlarınızı bekliyorum. kullanacağım özellikler intertnet, mp3, wifi, gps. kamerası hiç ama hiç önemli değil..

takıldığım noktalar:

t 3333 touch 2:
    - windows tabanlı olması, 65k ekran
    + diğer telefonlara göre daha hızlı, web tarayıcısı daha kullanışlı (iphone çok yakın kanaatimce)

5800:
    -kasasını pek beyenmedim, ekran plastiği o kadar kötü ki ekranı touch 2 den daha kötü gözüküyor
    + çok fazla programı vs mevcut, 2. eli değerli

e71:
    -sar değeri çok yüksek (hatta bu yüzden elendi diyebilirim), web tarayıcısı diğerlerine göre zayıf
    +şık tasarım, standart programları yeterli

• Windows mobile için eksi puan verip ardınada 58oo için çok fazla sayıda program var deyip artı vermişsiniz!
    İşletim sistemleri hakkında eksik ve karışık bilgiye sahipsiniz gördügüm kadarıyla..

Touch2 diger cihazlardan donanım olarakta fazlasıyla üstün yazılım destegi olarakta!
  • t 3333 touch 2:
  • yok aslında az bi şey biliyorum ama kullanım rahatlığı bakımından windows tabanlı konusunda iyi değilim ne yazık ki. 5800 ın programları yüklemek kullanmak biraz daha rahat geliyor. ayrıca da internette epey yaygın çok kullanıldığı için.

bu telefonları gittim denedim çünkü. hepsi benim görüşüm. ama telefonun da üstadı değilim tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregurtunca

yok aslında az bi şey biliyorum ama kullanım rahatlığı bakımından windows tabanlı konusunda iyi değilim ne yazık ki. 5800 ın programları yüklemek kullanmak biraz daha rahat geliyor. ayrıca da internette epey yaygın çok kullanıldığı için.

bu telefonları gittim denedim çünkü. hepsi benim görüşüm. ama telefonun da üstadı değilim tabi..

O zaman 5800..
  • 5800
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Nokia 6303 Classic
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.