Şimdi Ara

Sizce Hazırlık Okumalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli üni - halkla ilişkiler ve tanıtım kazandım. sizce hazırlık okumalı mıyım ?

• Hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sence okumalı mısın?
  • dersler %30 ingilizce. bana okumalıyım gibi geliyor.
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilligant

Kocaeli üni - halkla ilişkiler ve tanıtım kazandım. sizce hazırlık okumalı mıyım ?

İngilizce dersleri anlayacak kadar temelin yoksa okumalısın bence.Artık ingilizce bilmeyen iş bulamaz hale geldi.
  • hocam dersler en az %30 ing ise zaten zorunludur okumak zorundasın. ben zorunlu olmasa bile şahsen okumak isterdim. çünkü hangi işe girsen soruyorlar. ben önlisans mezunuyum zamanında muafiyet sınavına girip ing1 ve 2den muaf olmuştum ve derslere girmemiştim. şimdi dgsye girdim iyi puan alamadım. herhangi bi üniye girme imkanım olsa her türlü hazırlık okurdum. Grafik tasarım mezunuyum kime sorsan napıcan ingilizceyi derler. ama öyle değil işte onu diyenler genelde seni çekemeyenlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 3 Eylül 2012; 14:39:38 >
  • İngilizcen iyiyse geliştirmiş olursun, kötüyse en azından bir seviyeye kadar gelmene yardımcı olur. Yani kesinlikle oku derim ben.
  • ben de sizler gibi düşünüyordum iyice pekişti fikirlerim. çok sağolun güzel yorumlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.