< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizce HDD yi değişmenin zamanı geldi mi
-
-
"End to End Error" hatası diskten okunan ve iletilen verilerin birbiri ile uyuşmaması sonucu ortaya çıkar. Genellikle bad sector veya cache bellek arızasını işaret eder. Bazı durumlarda diskin aşırı ısınması ya da arızalı sata kablosundan da kaynaklanabilir. Önemli verileriniz varsa hemen yedek almanızı ve arızalı diski ilk fırsatta değiştirmenizi öneririm.
-
Yeni hdd aldım hala aynı sıkıntı var hdd den dolayı değilmiş sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman kabloda bir sıkıntı olabilir Keşke ilk önce kabloyu değiştirerek deneyip öyle diski değişseydiniz. Eğer kablo da sağlam çıkarsa anakartta sata portunda vb bir arıza da söz konusu olabilir.
-
Başka sata kablosuyla denedim yine aynı , başka sata portuyla denedim yine aynı
Bilgisayar masaüstüne gelemiyor nedense anakart logosu gözükünce pc yi başlatınca sonrasında fix hdd diye bir şey çıkıyor %100 oluyor sonra no bootable disk ekranı geliyor sadece bilgisayara format atınca formattan sonra 3 4 saat normal kullanılıyor ondan sonra yine aynı sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"End to End Error" hatası diskten okunan ve iletilen verilerin birbiri ile uyuşmaması sonucu ortaya çıkar. Genellikle bad sector veya cache bellek arızasını işaret eder. Bazı durumlarda diskin aşırı ısınması ya da arızalı sata kablosundan da kaynaklanabilir. Önemli verileriniz varsa hemen yedek almanızı ve arızalı diski ilk fırsatta değiştirmenizi öneririm. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X