Şimdi Ara

Sizce insan hayatta kime güvenebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen düşünüyorum da onca açılan konu var güven ile ilgili sevgiliye arkadaşa kuzene aileye gerçekten güven çok önemli bir duygu. Kendimizden başka birine güvenmek güzeldir ama çoğu zaman insan hep güvendiğinden darbe yiye yiye katı bir insan olup kimseye güvenmek istemez ( benim gibi ). Ama yinede güvenmek ister. Sizce bir insana güvenip güvenemeyeceğimizi nasıl anlarız sizce herkes bugüne kadar illa ki birinden kazık yiye yiye bir şeyler öğrenmiştir.

Ben zayıf insanlara güvenmiyorum. Zayıf insanlar cesaretsiz oluyorlar korkak oluyorlar ve insanları yüzüstü bırakmada bire birler onun dışında iyi bir arkadaş olabilirler günlük işler için ancak ben zayıf insanlara güvenmiyorum. Neyse sizinde bu konu hakkında fikirlerinizi öğrenmek isterim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz Reçeli -- 5 Ağustos 2014; 1:30:43 >

• Okumadim ama sonuna kadar guvenecegim tek kisi annem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emmi insan ihanete meğillidir, bırakıp gitmeyen yar, arkadan gülmeyecek ahbap olmaz
  • kendi kendime güvenirim bu saatten sonra ne anne ne baba bi yaştan sonra boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niketa

Kendine

Orası aşikar yazımda belirttim zaten. Kendine güvenmeyen insan zaten başkasına güvenmesi beklenemez zaten dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

kendi kendime güvenirim bu saatten sonra ne anne ne baba bi yaştan sonra boş

Kaç yaşındasın?

quote:

Orijinalden alıntı: Gazi Efendi

Emmi insan ihanete meğillidir, bırakıp gitmeyen yar, arkadan gülmeyecek ahbap olmaz

Evet ya şuan bende o düşünce hakim sanırım böyle doğru diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz Reçeli -- 5 Ağustos 2014; 1:35:20 >

• Önce Allah'a, ailene sonra kendine güven gerisi önemli değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce kim kusurlu
    13 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Emmi insan ihanete meğillidir, bırakıp gitmeyen yar, arkadan gülmeyecek ahbap olmaz

haci.emmi sen yeni misin burlarda. bir kac mesajini gordum mantikli konusuyorsun.

ek olarak: dost ararsan allah yeter

• ilişkiler politikanın sosyalleşmiş bir şeklidir bunu unutma. anan baban senin hakkını yemeyen , evlat ayrımcılığı yapmayan insanlarsa , iyi kardeşlerin varsa onlar yegane güvenebileceğin kişilerdir. tabi istisnaları her zaman mevcuttur.

yoksa dosta , komşuya , arkadaşa güvenmek karanlık kuyuya dalmak gibi bir şey . yüz seferin 99 unda seni yüzsütü bırakmazlar , hiç ummadığın bir anda neye uğradığını şaşırtırlar sana. o yüzden ele güne muhtaç olmamak , kendi yağında kavrulmak , kaybedeceksen de muhtaç olmadan kaybetmek en asilidir bu işin.

ama kaybetmemek için herşeyi yapmanın mübah olduğu bir sistemde mevcut. kriterleri değerlendirip en uygununu seçmen gerkekli.
  • Bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

haci.emmi sen yeni misin burlarda. bir kac mesajini gordum mantikli konusuyorsun.

ek olarak: dost ararsan allah yeter

Yeniyim emmi interneti kesfettik arada bakiniyoruz

• paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaşımda eski sevgilim benden ayrılıp dost bıldıgim şerefsizle cıkınca o günden beri kimseye güvenmedim.Bu kararım beni o zamandan sonra hiç yanıltmadı.Sadece kendime ve rabbime güveniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

ilişkiler politikanın sosyalleşmiş bir şeklidir bunu unutma. anan baban senin hakkını yemeyen , evlat ayrımcılığı yapmayan insanlarsa , iyi kardeşlerin varsa onlar yegane güvenebileceğin kişilerdir. tabi istisnaları her zaman mevcuttur.

yoksa dosta , komşuya , arkadaşa güvenmek karanlık kuyuya dalmak gibi bir şey . yüz seferin 99 unda seni yüzsütü bırakmazlar , hiç ummadığın bir anda neye uğradığını şaşırtırlar sana. o yüzden ele güne muhtaç olmamak , kendi yağında kavrulmak , kaybedeceksen de muhtaç olmadan kaybetmek en asilidir bu işin.

ama kaybetmemek için herşeyi yapmanın mübah olduğu bir sistemde mevcut. kriterleri değerlendirip en uygununu seçmen gerkekli.

Sanırım acayip haklısın özellikle ilk cümlende. Bende böyle düşünüyorudum artık bu düşünceyi eyleme dökme kararını aldım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niketa

Kendine

Ben kendime bile guvenmiyorum

• Kimseye güvenemiyorum.Büyük bir sorun bence.İnsan hep şüpheci oluyor.Canımı sıkıyor tabi arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.