Şimdi Ara

Sizce kilo vermelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vücut geliştirmeye başlayalı 1.5 ay oldu, boyum 1.78
    kilom 76-77 arası değişiyor kime sorsam farklı bir cevap alıyorum, kimi kilo ver kimi kilon iyi diyor ama öyle tamamen yağlı değilim tabi.
    daha önceden 90 küsür kiloydum şimdi bu kiloya düştüm.Cardio olarak sıkıntım yok, kondisyonum normal bir insana göre gayet iyi sayılır.
    benim diğer sorum ise: yağ oranını azaltıp aynı anda kas inşa edebilirmiyiz?
    mesela birgün body e gidip birgün dinleniyorum, o dinlenme günümde 40-60 dakika kadar cardio yapsam nasıl olur sizce? daha önceden alışığım çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim ne olur cardio yapmaktan korkmayın,ağırlık antremanı sonrası gücünüz kalırsa yarım saat bisiklet,koşu yapın. Hiçbir zararı olmaz. Yeterince iyi beslenip,dinlenirseniz kas kaybı olmaz merak etmeyin.

Haftanın 7 gününü ; 4 gün ağırlık antremanı,2 gün HITT cardio, 1 gün off şeklinde ayarlarsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Abicim ne olur cardio yapmaktan korkmayın,ağırlık antremanı sonrası gücünüz kalırsa yarım saat bisiklet,koşu yapın. Hiçbir zararı olmaz. Yeterince iyi beslenip,dinlenirseniz kas kaybı olmaz merak etmeyin.

Haftanın 7 gününü ; 4 gün ağırlık antremanı,2 gün HITT cardio, 1 gün off şeklinde ayarlarsanız iyi olur.

hocam ben korkmuyorum zaten ama malumunuz Türkçe kaynaklar hiçte sağlıklı değil.
    her kafadan bir ses çıkıyor onun yüzünden illaki insanın kafasında soru işareti oluyor

• kilo verip vermeyeceğini aynadaki görüntün belirler.hoşuna gitmiyorsa verirsin.

düzgün beslenme ve antrenman ile mis gibi yağ yakılır + kas inşa edilir

ControlYourDream dediği gibi haftada 2 gün kardiyoya ayırabilirsin 40-45dk lık yada antrenman sonlarında 10-15 dk kardiyo yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kilo verip vermeyeceğini aynadaki görüntün belirler.hoşuna gitmiyorsa verirsin.

düzgün beslenme ve antrenman ile mis gibi yağ yakılır + kas inşa edilir

ControlYourDream dediği gibi haftada 2 gün kardiyoya ayırabilirsin 40-45dk lık yada antrenman sonlarında 10-15 dk kardiyo yapabilirsin.

peki antremandan sonra ne yiyeyim hocam? ben 80 gr light ton balığı ve 20-30 gr etinin yulaf ezmesinden yiyorum.
    yurtta kaldığım için pek seçeneğim olmuyor çoğunlukla.Ama basit karbonhidrat ve şeker almıyorum.
    edit: antramandan önce 15-20 dakika cardio yapıyorum 6 dakikada 1 dakika dinlenme şeklinde ortalama 9-11 km arası koşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 3 Aralık 2013; 0:12:51 >
  • Kilo önemli değil, yağ oranını ölçtür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız şöyle birşey var amacınıza gore birşey ne yapacagınıza karar vermeniz lazım cardio daha fazla kalori yakımı demek özellikle hacim kazanmaya yonelik donemlerde cardioya son derece gereksiz bence. hem kas kazanıp hem yağ yakmak diye bir olay yoktur kalori fazlası alırsan kilo alırsın kalori açıgı verirsen kilo verirsin bu kadar basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Boyum sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu insan hem kas yapıp hem de yağ yakamaz. O yüzden insanlar kışın bulk yapıp yaza doğru definasyona girer yağ yakarlar. Yağ oranınız çok değilse bulka girebilirsiniz, çoksa yağ yakarsınız.
  • başladığımda 85 kilo ve can simidim vardı.şimdi 80 kiloyum ve baklavacıklarım çıkıyo.kiloya değil yaktığın yağa önem ver.
  • benimde bir sorum olacaktı. 185 cm boyundayım 99 kiloyum hafif göbeğim var birazda yağ spora yeni başladım protein tozu ve aminoasit takviyesi alıyorum sizce ağırlıktan önce zayıflamalımıyım?
  • Antreman sonrası kardiyo yapmayın diyen çok. yaptığınız ağırlık idmanından sonra kas yıkımı olur diyorlar.
  • emreuyr13 E kullanıcısına yanıt
    bi bismillah.herkez toza sarılıyo.ben 4 öğüne böldüm ve 100 gram üzeirnde protein alaibliyorum gübnlük.üstelik marketten aldığım gıdalarla.rayına oturtabilsem daha çok da alırım.aynad ayağ durumundna şikayetçi isen önce yağ yakmaya başla.haftad abir de ağırlık çalış.sonra ağırlık antremanını çoğlatırsın.
  • hergün günde 20 dk normal tempo koşu 10 dk bisiklet 60 mekik ardından ağırlık makinalarında 30-40 dk çalışmam yeterlimidir. bide ne gibi gıdalar almalıyım marketten ?
  • Herkesin vücudu farklıdır bakarsın aynı boyda aynı kiloda adam senden daha fitdir bunun nedeni kas yağ oranıdır.Sen vucüdunu yağlı buluyorsan bol bol cardio yapıp diyet uygulamalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.