Babam eve dönüş yolunda ara sokak vari yolda seyrederken sağdan çıkan araç sağ ön tekerleğine çarpıyor çarpmanın etkisiyle sol tarafında bulunan evin bahçe duvarına çarpınca bizim araç airbag açıyor iki tarafta da maddi hasar oluşuyor yaralı yok. Sizce burada kusurlu kim detaylı olarak çizimi ekliyorum. Trafik polisi tanıdıklarımıza sorduğumuzda %75 karşı taraf %25 bizi kusurlu bulacaklarını söyledi bu durumda da mahkeme yoluyla kusur oranını %100 çıkarmak için uğraşabilirsiniz diyordu sizce uğraşılır mı öbür türlü değer kaybı davası açılamayacak. Düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler... |
Sizce kim kusurlu
-
-
kontrolsuz kavşak. 4 yol ağzı. yolların birbirine üstünlüğü yok. araçlar kontrollu geçmeli. geçiş hakkı sağdakinin oldugu için muhtemelen en iyi ihtimalle size 75 , diğer araca 25 kusur cıkar.
kaskonuz varsa aracınız onarılır. yoksa karşı tarafın kusur oranında paranızı alırsınız. kasko yoksa, benım düşüncem masrafınızın %25i sağdaki aracın sigortasından tahsis edilir, kalanını cebinizden yaptırırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 28 Ocak 2025; 15:55:58 > -
aynısı 2009 da bana olmuştu, ben gelen ticari aracın sağında idim, ford taunus'un ön demir tamponu ön sinyalden arka sinyale kadar boydan boya aracın kaportasını yırtmıştı, eksper %100 karşı tarafı kusurlu bulmuştu, ticarinin şöförü araç kaç gün yatacak çalışamadan mal sahibine kira ödeyeceğim diye sızlanmıştı ama yapacak bir şey yoktu, ben göbekten vurmama rağmen kurallar gereği tüm kusur sağını kontrol etmeyen ticariye verilmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X