Bildirim
SİZCE KM DÜŞÜRÜLMÜŞ MÜDÜR ?
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düşürülmemesi mucize zaten.2 Yılda 70 bin yapan araba felç mi geçirmiş hiç kıpırdamamış -
sözde borcu varmış binmemiş hiç -
Aman hocam dikkatli ol -
Düşürmüş evet. Bu arada borcu olup araca dahi binemeyecek durumda olan insan önce aracı satar. -
Valla hocam ilginç araç el değişmediyse normal değil. 70 bin yapan adam en kötü 20 30 bin daha yapmış olması gerekirdi. Ayda ortalama 250 km yol çok zor.quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Düşürülmemesi mucize zaten.2 Yılda 70 bin yapan araba felç mi geçirmiş hiç kıpırdamamış -
zaten galeride araba 4 bin aşağısını teklif ettim hemen hayırlı olsun dedi bilet felan almıştım ama vazgeçtim 200 lira yakarim daha iyi -
Düşürmüş evet. Bu arada borcu olup araca dahi binemeyecek durumda olan insan önce aracı satar. -
Son muayenede bir sıkıntı var. %90 düşürülmüş. -
plakası değişmiş diye anlıyorum yani el değiştirmiş olması muhtemel..quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Enayi.avi -
ülkece dürüstüz niye düşürülsün ki -
Böyle bir durumun 2 açıklaması olabilir,
a) adamın hapis, koma, yurtdışı gibi macerası olabilir, böyle bir durumda dahi illa bir yakını kullanmıştır inanmam.
B) Araç hacizlidir 2 yıla yakın yediemin otoparkta yatmıştır. Belge sunulması halinde inanabilirım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Düşürülmemesi mucize zaten.2 Yılda 70 bin yapan araba felç mi geçirmiş hiç kıpırdamamış
|
Son muayenede bir sıkıntı var. %90 düşürülmüş.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X