Şimdi Ara

Sizce ? (Konu Ciddi Gerçekten Yardım Edebilecek Arkadaslar Yazsın Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır hissetmediğim duygular içindeyim.karsımdakini kaybetmekten korkuyorum.uzun bi zaman aramasa mesaj atmasa huzursuz oluyorum.her ne kadar beni sevdiğini her fırsatta söylesede içimde hep bir huzursuz taraf kalıyor.acaba sevmiyormu acaba soğudumu benden.hareketlerim çok değişti.o her fırsatta üstüme çok çok geliyor çok ilgili davranıyordu.ben onun kadar davranmıyordum ama şimdi bende aynı onun gibi davranmaya basladım onun mutlu olduğunu gördüm.ama biraz önce kızacağım bişey dedi bana telefonda benden özür diledi sonra bende hemen konuyu kapatmadım konuyu bi daha acında ilk defa bana kızgın ve yüksek bi sesle özür dilerim dedi.sanki tavırları bi acaipleşmeye başladı.of ya.sizce bu durum nedir.ben yanlıs bişeymi yapıyorum yapmam gereken şeyleri yapmıyormuyum yada herşey yolunda ben mi çok kafama takıyorum

NOT:yas 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzZy07 -- 18 Ekim 2010; 21:51:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Fazla derin düşünme kafayı çizersin, detaylara takılma.

kardes bildiğin gibi değil işime gücüme kafamı veremiyorum. hayatımda ilk defa böyle oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Gençlik macerası tadına doyum olmaz kardeşim, bak dalgana rahat ol.

bak inan bir çok kadın girdi hayatıma ilk defa böyle afalladım.ona karsı aklımdan kötü birşey geçmiyor.harbi saçmalamaya basladım iyice.
  • saat dokuz bucukta eve gitti msj atarım sana demişti hala mesaj atmadı saat 2 ye geliyor.ben aradım yarım saat önce dayanamadım ama cevap vermedi insan uyuyakalsa bile bi msj atmayı çok mu görür ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzZy07

saat dokuz bucukta eve gitti msj atarım sana demişti hala mesaj atmadı saat 2 ye geliyor.ben aradım yarım saat önce dayanamadım ama cevap vermedi insan uyuyakalsa bile bi msj atmayı çok mu görür ya

valla bende bu mesaj atmama haber vermeme olayın dayanamayan biriyim.ama sabırlıyımdır bikaç saat sürecinde.ama senin bahsettiğin can sıkıcı bir mevzu 9bucukta evde olurum haber ederim deyipye bu saate kadar haber vermemek son derece yanlıs düşüncesiz bencil bir davranış.
    not:üstüne fazla düşüyorsun gibi geldi bana ayrıca buda sebep olabilir tek tavsiyem yapma bunu bogma karsındakini ak yapayım derken kara olur durum benden sölemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzZy07

uzun zamandır hissetmediğim duygular içindeyim.karsımdakini kaybetmekten korkuyorum.uzun bi zaman aramasa mesaj atmasa huzursuz oluyorum.her ne kadar beni sevdiğini her fırsatta söylesede içimde hep bir huzursuz taraf kalıyor.acaba sevmiyormu acaba soğudumu benden.hareketlerim çok değişti.o her fırsatta üstüme çok çok geliyor çok ilgili davranıyordu.ben onun kadar davranmıyordum ama şimdi bende aynı onun gibi davranmaya basladım onun mutlu olduğunu gördüm.ama biraz önce kızacağım bişey dedi bana telefonda benden özür diledi sonra bende hemen konuyu kapatmadım konuyu bi daha acında ilk defa bana kızgın ve yüksek bi sesle özür dilerim dedi.sanki tavırları bi acaipleşmeye başladı.of ya.sizce bu durum nedir.ben yanlıs bişeymi yapıyorum yapmam gereken şeyleri yapmıyormuyum yada herşey yolunda ben mi çok kafama takıyorum

NOT:yas 22

inanmyrm bu kadar benzerlik olur. bendede aynı olaylar var. ben napçağımı şaşırdım kurdum kurdum ama saçmalamışım. beni deli gibi sseviyomuş. karşı cinsleri anlamak zor. ne düşündüğünü herzmn kestiremiyosun. rahat ol

• çok üzerine düşmiceksin bazı konularda vurdum duymaz olucaksın..yoksa böle çok sıkı olursanız birbirinizi boğarsanız ilişki kitlenir ve yürümez.. bi konuda fazlasına gitmiceksin.. tamam dediyse sende tamam diceksin ve ilersine gitmiceksin
  • Bence bunun tek mantıklı açıklaması var AŞK...

Sen iyiden iyiye aşık olmuşsun dostum işte aşk böyle birşey...
  • Kendinden fazla değer veriyorsun vermiyeceksin hocam bu kadar basit.

Senin için fontu da büyüttüm dikkat çeksin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 19 Ekim 2010; 3:51:23 >
  • Aynısını ben yaptım. Merak etme %90 ihtimalle 1-2 aya kalmaz ayrılmıs olacaksınız. Kızın köpegi olmussun tıpkı benim 5-6 ay önce oldugum gibi.

Simdiden gecmis olsun diyorum,fazla üzülme canını sıkma. Yeni birisini bulmaya bak ama o kadar fazla deger verme. Buraya yazıyorum bak en gec 1-2 ay sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

çok üzerine düşmiceksin bazı konularda vurdum duymaz olucaksın..yoksa böle çok sıkı olursanız birbirinizi boğarsanız ilişki kitlenir ve yürümez.. bi konuda fazlasına gitmiceksin.. tamam dediyse sende tamam diceksin ve ilersine gitmiceksin

Ben vurdumduymazdım bizimkisi de aksiyon arıyodu ona ne diyosun. O üzülmesin diye sürekli alttan alıyodum,tamam canım haklısın diyodum. Bi kere de bagır cagır,hiç kavga yok aksiyon yok dedi. Ondan sonra buna hep degil bak sadece bi kere haklı oldugum bi nedenden dolayı kızdım. Neymis efendim onu cok boguyomusum her an bitebilirmis. E 2 gün önce aksiyon isteyen de oydu haklı oldugum halde kızınca üstüme düsüyosun diyen de o.

Gerci bu biraz dengesizdi.Her kız böyle degil. Buna davrandıgım gibi baska birine davransaydım su an 2. cocugumuzun adını koyuyo olurduk.

Buna diyorum ki; Her dogum günümde yanımda olmanı istiyorum,birlikte gecirelim ayrılmayalım hep böyle mutlu olalım'' falan klasik şeyler. Neymis efendim ben niye gelecege dair plan yapıyomusum,o kadar uzun sürmez iliskimiz mutlaka bi yerde bitermis'' Ulan o klasik bi msjtır. ''Tesekkür ederim nice mutlu yıllara,birlikte''. Bunun gelecegi düsünmekle ne alakası var.

Ask adamın gözünü kör etmese önceden ayrılırdık ama iste ; ASK adamı rezil de eder vezir de.

• arkadslar hareketlerime dikkat etmeye basladım.bole daha cıddı durmaya daha mesafelı olmaya basldım.ikide bir seni seviyorum mesjları gelmeye basldı.üstelik bana neden soğuksun beni sevmiyorsyn falan lafları gelmeye basladı.harbiden gözüm kararmıs bi ara. birazda akısınıa bırakmak lazım.kaybetme korkun olduktan sonra öyle sacmalrkı ınsan karakterinin dısında davranıslar sergıler.ben farkında vardım bunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.