amg paket olursa tadından yenmez..bizde var ama sadece fascination paket gayet gsl araba..tavsiye ederim..ayrıntıllı yazmak isterdim ama zamanım yok ne yazkki:D
Alınır tabi ki,niye alınmasın.
Görünüşü güzel,marka zaten kalite.
Alınır mı alınmaz mı sorusundan çok kriterlerinizi yazdıktan sonra alınır mı diye sormak daha iyi olur bence.
110 bin tl ye kadar bir para ayırdıkta görünüş gayet güzel zaten.
Bu paraya bu classmanda başka seçenekler ne olabilir sizce ?
a4 2.0tdi olabilir yada bmw 3 serisi
Evet forumda da okudum bu karşılaştırmaları.
Bmw performans açısından daha önde gibi gözüküyor ama aynı fiyata mercedes'in full donanımlısı var daha konforlu daha hoş gözüküyor.
Bilader sana şöyle bi tavsiye nacizane fikrim. Malum E-Class'ın yenisi çıktı W212 kod olan.2.Elde de değeri kolay kolay düşmeyen bir önceki E-Class W211 kodlu epey cazip hale geldi. Yani ben tutup ta 45.000 Euro buna saymam.Araba iyi hoş gerçekten ama bir yanda W211 E varken bunu almazdım. 2006-2007 model bir E200 K alır keyfime bakarım.
Orijinalden alıntı: guavanno 110 bin tl ye kadar bir para ayırdıkta görünüş gayet güzel zaten.
Bu paraya bu classmanda başka seçenekler ne olabilir sizce ?
Bir yakınımda c180 alacaktı.Fakat uzun uğraşlar sonucu vazgeçirip passat cc aldırdım.Şimdi bana teşekkür ediyor.Gayet memnun.Bana c180 kutu gibi basık.Ama passat cc sportif ve dönüp baktıranda bir araç.Siz nasıl istersiniz ama benim görüşüm bu yönde.
Haklısındır doğrudur da temiz bulmak gerekir.
Ticaretle uğraştığımız için genelde arabaları eski görmekten bunaldık.
Şimdi gıcır konfor ve keyif istiyoruz o yüzden.
O motor 6.3 litre ama motorun ağırlığı M3'ün motorundan daha düşük diye biliyorum. Mercedes gibi bir firma o gücü istese daha düşük bir hacimden de elde edebilirdi zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: plantamax
bu kadar güzel aracın motoru bu kadarmı berbat olur yaw 6 litreden fazla motoru varma gücü 451 hp :S
Bu motor sadece C-Class'ta 451 hp.SL'de S'de felan 525 Hp
Aynı motor E serisinde 585 beygir gücüne sahip..C serisinde sınırlandırılmışdır güç..Sadece yazılım ile 600 beygir ve üstüne çıkan bir motordan bahsediyoruz..
Alma arkadaşım, git w211 kasa al ikinci el..
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Aynı motor E serisinde 585 beygir gücüne sahip..C serisinde sınırlandırılmışdır güç..Sadece yazılım ile 600 beygir ve üstüne çıkan bir motordan bahsediyoruz..
585 Hp Allah söyletti kardeşim de 525 Hp C-Class hariç tüm modellerde. Mercedes motorlarda hep töleransı en fazla koyan firmalardan, Bmw mesela tam tersi motordan max verimi çıkartıyor. 6.3 litre V8 atmosferik bir motor modifiyeye de çok müsait çok fazla uğraştırmadan masraf çıkarmadan 600 hp civarına rahatlıkla çıkarılabilir. Diyorum bende arkadaşa C'i felan boşver E'nin tadını alan başkasına bakmaz diye ama heralde sıfır niyetli
vay zengin abi bana bi dalak çorbası ve kebabı ısmarlar mısın abi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
585 Hp Allah söyletti kardeşim de 525 Hp C-Class hariç tüm modellerde. Mercedes motorlarda hep töleransı en fazla koyan firmalardan, Bmw mesela tam tersi motordan max verimi çıkartıyor. 6.3 litre V8 atmosferik bir motor modifiyeye de çok müsait çok fazla uğraştırmadan masraf çıkarmadan 600 hp civarına rahatlıkla çıkarılabilir. Diyorum bende arkadaşa C'i felan boşver E'nin tadını alan başkasına bakmaz diye ama heralde sıfır niyetli
arkadaşlar yanılıyorsunuz, ne 585 i??? 2010 E63 AMG 518HP. E SERİSİNDE 585HP MOTOR YOKKİ. bu arada, yeni M5 sanırım 600hp çıkacak wikide böyle bir bilgi düşülmüş. bir kaç sene içinde 63 motorda bir upgrade olacak gibi duruyor.
7 hp'yi mi başıma kakıyorsun yani
Konu nerelere gelmiş
Arkadaşım, siz bu yorumlara bakarsanız ya Camaro ya da Nissan GTR almanız gerekecek. Ben sizin yerinizde olsam, yukarıda birkaç arkadaşın da söylediği gibi, önce ikinci el bir E Klass bakardım. 20 yıl sonra bile iyi bir paraya satılan ve herzaman Mercedes olduğu bilinecek olan bir kasadır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
amg paket olursa tadından yenmez..bizde var ama sadece fascination paket gayet gsl araba..tavsiye ederim..ayrıntıllı yazmak isterdim ama zamanım yok ne yazkki:D
bir şey sormak istiyorum,(bilen başka arkadaşlarda yazabilir)
gerçek C63 AMG ile normal bir C serisi arasında 14 cm kadar uzunluk farkı var. bundan dolayı, gerçek bir C63 amg ile, normal bir amg paket C serisinin görsellik olarak ne farkı var????? (4 tane eksoz ve 14 cm boy farkı dışında yani farklar nedir???)
bu normal amg paket c serisi
bu 63 amg
14 cm den baska on spoyler de az da olsa fark var..sis lambaları daha farklı..bu fotoda cok az bellı olsada c63 amg nın far larının on camı bıraz daha koyu mat bı renk..(bizzat canlı gordum).Ön tekerleklerın hemen önunde hava kanalları bulunur 63 amg de.Yandakı 6.3 AMG logosunu saymıyorum arkada 4 egsoz ve spoyler farkı..amg paketler 6 kollu jant , 63 amg 5 kollu jant.. ve tabıkı en onemlisi o calıstırma anındakı 6.3 litrenın homurdanışı!!
alınır çokta güzel olur hele amg paket olursa tadından yenmez
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE xxx
bir şey sormak istiyorum,(bilen başka arkadaşlarda yazabilir)
gerçek C63 AMG ile normal bir C serisi arasında 14 cm kadar uzunluk farkı var. bundan dolayı, gerçek bir C63 amg ile, normal bir amg paket C serisinin görsellik olarak ne farkı var????? (4 tane eksoz ve 14 cm boy farkı dışında yani farklar nedir???)