Şimdi Ara

SİZCE NORMAL Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 15 kilom 75 ama boyum 164 cm.Boyumun daha fazla uzamamasından korkuyorum.Ailenin en uzunu abim 186 cm en kısası ise annem 159 cm genetik olabilirmi diye söylüyorum).Sizce boyum normal mi.Ve nasıl kilo verebilirim şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Ayrıca sakal fln da çıkmadı.Arkadaşlarımın çoğunda sakal bıyık varken bende kıl bile yok nerdeyse.Göğsümde çok hafif kıllanma başladı ama yüzümde yok köse olmaktan da korkuyorum.Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak34tr -- 18 Ekim 2009; 22:35:10 >

• Ben 17-18 yaşımdayken sınıfın en kısasıydım.1.65 filandım ve yüzümde tüy bile yoktu.Şuan 23 yaşındayım.Boy 1.86 ve traş olmaktan bıkmış vaziyetteyim.Ben de eskiden dert ederdim ama boşmuş.Yalnız ben çok Basket oynardım onun katkısı da oldu.
  • yaşın 17 olsun abinle güreşmeye başlarsın merak etme sakalın 20 den sonra tam anlamıyla oturmaya başlar onun içinde korkma.belki 20 ye kadar hiç çıkmaz bile sonrasında fıttırısın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

yaşın 17 olsun abinle güreşmeye başlarsın merak etme sakalın 20 den sonra tam anlamıyla oturmaya başlar onun içinde korkma.belki 20 ye kadar hiç çıkmaz bile sonrasında fıttırısın artık

şimdiden güreşiyom ztn kilodan dolayı
  • lise 2ye kadar boyum senin gibi 1.67 falandı kompleks yapmıştım baya törenlerde en arkada oluyordum hatta lisenin en kısasıydım diyebilirim benim gibi bi arkadaşım daha vardı aynı boydaydık şimdi boyum 1.73 falan o benimle aynı boyda olan arkadaşımda 180 falan oldu sanırım yaşım 22 şu anda yani dert etme aile uzunsa çatır çatır uzarsın erkekler 25 yaşına kadar uzar diyip duruyordu annem her kompleks yapışımda :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu saat sizce hoş mu
    10 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.