Şimdi Ara

Sizce ondan hoşlandığımı anlamış mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık sanaldan 3 aydır tanıştığım bir çocuk var, yakın arkadaşımın kuzeni. 1 aydır ondan hoşlanıyordum hatta LoL oynuyor diye oyuna başladım. Akşamları beraber girip oyun oynayıp sohbet ediyorduk arada. Aramızda yakınlık falanda yok. Neyse dediğim gibi dc de sunumuz falan var orda hep beraber oyun oynuyoruz ister istemez sohbet ediyoruz ondan çok hoşlanıyorum bugün oyunda olduğunu gördüm ve mesaj attım ..... diye arkadaşım var ( erkek) oda gelse olur mu dedim aslnda o çocuğun gelmesini istemiyordum ama 1 el önce o çocukla oynadığım için maça girersem alınırdı sonra o maçtan çıktı bende hemen ya da boşver dedim o niye diye sorunca kill çalıyor dedim aynısını o da bana bende yapıyorum : ) dedi bende sen farklısın dedim sonra peki yazdı bir el girdik faln falan

bu sefer konuşmadı salondayım kalabalik konuşamam dedi bende tamam dedim

çıktıktan sonra ee napıcaz şimdi dedi bende bi el daha giricez dedim sonra ben doydum lole bugün dedi başka bi oyuna geçti. 1 saat aktif olduktan offline oldu Sizce anladıda benden uzaklaşmak mı istedi. Benden soğumasını istemem lütfen yardım edin

• sanmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.