Şimdi Ara

Sizce programım yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 10 günü aşkın süredir vücut geliştirme sporuna başladım. Sağ olsun bu işle bayağı ilgili bir arkadaşımda yardımcı oluyor bana. Uyguladığım bir programı sizce sunmak istedim. Düşünceleriniz önemli benim için. İşe öğlen gittiğimde gidiyorum genelde spora, işten önce yani.

Kavaltı (10:30)
    3 yumurta
    100gr lor peyniri+salata
    yaseminli yeşil çay

11:30
    100gr yulaf+süt+bal

12:30 spor ( 1 saat kadar sürüyor )
    Hemen sonra üzüm suyu içiyorum.

Sporda sonra
    Haşlanmış tavuk göğsü 100gr
    Biraz göbek salata
    Pilav

2 saat sonra
    Pilav+Nohut
    Tavuk köfte

Gece 11'de evdeyim. Yatmadan önce de 100gr lor peynirini salata yapıp yiyorum.
    1 saat geri çekmeyi planlıyorum öğünleri ve sporu. Çünkü işte yemeğe mecbur çıkıyorum ve yemezsem akşama kadar aç kalıyorum. En azından spordan sonraki öğünüm ile işte yediğim yemek arasında biraz zaman farkı olur.
    Sizce iyi mi arkadaşlar?

• kilo vermek için ideal değil, kilo almak için ise az

kilo almak için ise;
    pilavı esmer pirinçle yemen, yada pilav yerine makarna yemen daha iyi olur.bir yerlere kuruyemiş sıkıştırabilirsin (kavrulmamış ceviz-badem-fındık üçlüsü)

kilo vermek için ise;
    pilavları çıkart.yulafı 50şer gram olarak bölmen daha iyi olur, spordan sonraki öğüne de 40-50gram makarna ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kilo vermek için ideal değil, kilo almak için ise az

kilo almak için ise;
    pilavı esmer pirinçle yemen, yada pilav yerine makarna yemen daha iyi olur.bir yerlere kuruyemiş sıkıştırabilirsin (kavrulmamış ceviz-badem-fındık üçlüsü)

kilo vermek için ise;
    pilavları çıkart.yulafı 50şer gram olarak bölmen daha iyi olur, spordan sonraki öğüne de 40-50gram makarna ekleyebilirsin.

Açıkçası kilom ideal sayılır. Spordan sonra tartıldım 62 küsür geliyordum. 1,68 boy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kilo vermek için ideal değil, kilo almak için ise az

kilo almak için ise;

kilo vermek için ise;

Açıkçası kilom ideal sayılır. Spordan sonra tartıldım 62 küsür geliyordum. 1,68 boy.

kiloya takılma, yağ oranı olsun odak noktan
  • Gece lor peynirini çıkardım. Kilo veriyor gibi hissediyorum. Acaba ekleme-çıkarma yapmak lazım mı listeye? Aralara fındık, kepekli bisküvi falanda sıkıştırıyorum şu aralar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.