Şimdi Ara

Sizce Şuanda L820nin Ederi Ne Kadar Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farkındayım çok konu açtım ama bir türlü karar veremedim. Bugün siparişi vereceğim.

Hepsiburadada zenfone 4ü kaldırmışlar stokta mevcut değil olayı da yok bildiğin kaldırmışlar benim 820 almamı istiyorlar herhalde

Forumda çoğu yerde gördüm 820nin ederi kesinlikle o değil diye. Sizce ederi nedir günümüzde o telefonun?

• Gönlünden ne geçiyorsa odur. Takılmamak lazım böyle şeylere, 3 aşağı 5 yukarı. Bu saatten sonra zaten 2. el satılabileceğini sanmam pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar olmalı, şu kadarda olabilir, amma lakin öyle değildir. Sen böyle duşunusun, öteki böyle düşünür başkası öteki türlü. Herkesin lumiasına kimse karışamaz.

Söyleyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece şunu derim. Alırsan ilk ve son sahibi olursun. 2. el piyasası yok. Bir tanıdığıma geçen sene Mayıs ayı gibi 800 liraya internetten paralel ithalat aldık, sonra satmak istedi satamadı 500 liraya. Zaten o arada sıfırlarıda 500 lira oldu.
  • hespiburada.com da 500 lira ve gayet güzel fiyat. ürün de çok güzel. havada karada zenfone 4 ü tokatlar atar. alınca satma niyeti yoksa al kullan. o kadar derin düşünürsen hiç bir şeyden tad alamazsın.
  • gittigidiyor'dan 420 liraya aldım, 400-475 arası fiyat biçiyorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilx_199

gittigidiyor'dan 420 liraya aldım, 400-475 arası fiyat biçiyorlar genelde.

Kardeşim adam kaça aldınız diye sormamış ederi ne diye sormuş yani atıyorum 800 TLlik cihazla kapışır mı diye sormuş.

Konuyu açan kardeşim senin sorunun cevabına geliyorum, 300 lira olsa BELKİ alırım o telefonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Kardeşim adam kaça aldınız diye sormamış ederi ne diye sormuş yani atıyorum 800 TLlik cihazla kapışır mı diye sormuş.

Konuyu açan kardeşim senin sorunun cevabına geliyorum, 300 lira olsa BELKİ alırım o telefonu
    Yorumlaman çok yanlış, çoooook (kitap) okuman lazım.

Ayrıca android'i deyim yerindeyse hardcore kullanan birisi isen WP telefon sana çok acaip gelebilir :D 1 haftadır kullanıyorum ama daha alışamadım, market ve uygulamalar çok zayıf, menü kullanışsız diyebilirim. (Ana ekranı özelleştirmek şart oluyor)

Performans sıkıntısı gram yok, 480p ekran olduğu için Asphalt 8'i bile rahatça oynayabiliyorsunuz (400 küsür liralık cihazda heheh). Arka kamera EFSANE!
    Hoparlörü kuvvetli ve temiz ses veriyor. Ön kamera tabi ki çirkef (VGA) ama bu fiyata ön kamera bulduğuna şükretmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerprime -- 8 Mart 2015; 20:12:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Yorumlaman çok yanlış, çoooook (kitap) okuman lazım.

Ayrıca android'i deyim yerindeyse hardcore kullanan birisi isen WP telefon sana çok acaip gelebilir :D 1 haftadır kullanıyorum ama daha alışamadım, market ve uygulamalar çok zayıf, menü kullanışsız diyebilirim. (Ana ekranı özelleştirmek şart oluyor)

Performans sıkıntısı gram yok, 480p ekran olduğu için Asphalt 8'i bile rahatça oynayabiliyorsunuz (400 küsür liralık cihazda heheh). Arka kamera EFSANE!
    Hoparlörü kuvvetli ve temiz ses veriyor. Ön kamera tabi ki çirkef (VGA) ama bu fiyata ön kamera bulduğuna şükretmek lazım.

Aslında kastettiğim gerçekten oydu hocam. Sonuç olarak memnunsunuz anladığım kadarıyla peki 700 TL bütçeniz olsaydı ne alırdınız?

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Aslında Zenfone 5 kullanıcısıyım, L820'yi anneme aldım. Kabalığından şikayet etmezseniz android olarak Zenfone 5 iyi bir tercih. Kamerası pek iyi sayılmaz, hoparlöründen az ses geliyor. Bunlar dışında fiyatına göre iyi bir telefon. WP olarak L925 gerçekten güzel bir seçim.

Ben olsam biraz daha üzerine koyup Galaxy S4 veya LG G2 alırdım.

http://www.sanalpazar.com/Lg-G2-16-Gb-Sifir-Kayitli-Full-Kutulu__isp34826015&utm_source=cimri.com_pazaryeri&utm_medium=Gsmhosting&malid=SP_PYCM_0_Gsmhosting şuan gördüm 850 liraya G2 var, bence kaçırmayın.

• hepsiburada nın fiyatı bence de iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.