Şimdi Ara

SizcE ßu teSisaT nasıL oLur ? AciL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabaM megane 2oo1 modeL esKi Kasa ve asaqıdaki tesisatı koymayı düsünüyorum nasıLdır yada ne sekiL ßir tesisat cekmeLiyim ßu aLetLer ßirbirine uyum saqLarMı yada sunun yeriNe ßunu Koy diyebiLeceginiz ßi aLet varMı ? AciL karar vermeLiyim simdiden tesekkürLer..

-JBL GTO75.4 ampLi 4 ch
    -Pioneer TS-A6921 4ways 380watts
    -JBL GT4-12 1000 watts 3o yada 38 cm subwoofer
    -SANSUI CDT-4550M teyp

ayRıca ßu tesiSatta kapıLara nasıL ßi mid koyabiLirim ? coK pahaLı oLmassa ii oLur orta yoLLu ßisiLer bide jbl woofera nasıL bir kabin qerekir 3o cm oLursa yani kac Lt civarıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UwiLLbeCursEd -- 19 Temmuz 2007; 2:02:25 >

• jbl 60507 mid tiz tavsiye ederim 16.5cm yeni çıkan gri kapaklı model 30cm için sanırım 90lt yere. Bu arada seçmiş olduğun amfi 4 kanallı bir component amfisi eğer güzel ses almak istiyorsan bence bir mono bass al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

jbl 60507 mid tiz tavsiye ederim 16.5cm yeni çıkan gri kapaklı model 30cm için sanırım 90lt yere. Bu arada seçmiş olduğun amfi 4 kanallı bir component amfisi eğer güzel ses almak istiyorsan bence bir mono bass al daha iyi
    uwilbecursed kardeşim tmm hoparlörler ii woofer iyi anfi iyi ama teyp hayir. dostum sana teyp olarak deh-mp40 öneririrm 380 ytl hem subwoofer kontrolüde war.
    sansuiyeye para wermeye gerek yok.

componet ta ses daha iyi lur gibime gelio o yüzden sana gto-6507c derim.

sira basa geldi basin koni çapi artikça ses daha iyi olur ama litrede büyür o yüden sana gt4- 15 i öneriim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

uwilbecursed kardeşim tmm hoparlörler ii woofer iyi anfi iyi ama teyp hayir. dostum sana teyp olarak deh-mp40 öneririrm 380 ytl hem subwoofer kontrolüde war.
    sansuiyeye para wermeye gerek yok.

componet ta ses daha iyi lur gibime gelio o yüzden sana gto-6507c derim.

sira basa geldi basin koni çapi artikça ses daha iyi olur ama litrede büyür o yüden sana gt4- 15 i öneriim.

Alıntıları Göster
    ya zaten bana kaLsa ßen pioNeer aLırdım ama ßu teybi bana ßi arKadas verdi ßi yarı$ iddiası sonucu kazandım o yüzden bende bu teyp.
    FabeRge qüzeL ßi mono bass anfi önerin varMı ? jbL oLursa coK ii oLur?

• quote:

Orijinalden alıntı: UwiLLbeCursEd

ya zaten bana kaLsa ßen pioNeer aLırdım ama ßu teybi bana ßi arKadas verdi ßi yarı$ iddiası sonucu kazandım o yüzden bende bu teyp.
    FabeRge qüzeL ßi mono bass anfi önerin varMı ? jbL oLursa coK ii oLur?

Alıntıları Göster
    jbl 75.4 derim üper hem componetlarida beslersin
  • quote:

jbl 75.4 derim üper hem componetlarida beslersin

Alıntıları Göster
    yok bende component yokta ßu aMpLi iidir diMi ßendE oNu düsünMüstüM fiyatıda peK pahaLı deqiL bana qöRe yaNi qüzeL ses aLırım heraLdE ?
  • quote:

yok bende component yokta ßu aMpLi iidir diMi ßendE oNu düsünMüstüM fiyatıda peK pahaLı deqiL bana qöRe yaNi qüzeL ses aLırım heraLdE ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: UwiLLbeCursEd

hocam mono bass 301.1 ,601.1 veya 1201.1 ama sanırım senin istediğin sisteme göre en iyisi 301.1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam mono bass 301.1 ,601.1 veya 1201.1 ama sanırım senin istediğin sisteme göre en iyisi 301.1

Alıntıları Göster
    oda olabilir feberge deği gibi
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yazdığın modellerin hepsini unut..Bütün sistemi JL Audio'nun alt serilerinden yap. Oval hoparlör yerine component kullan. Teybi de sat, imkanına göre Jvc, Alpine veya Clarion al..on numara bir sistem ortaya çıkar.
    ama teybi değiştirmeyi düşünmüyorsan, sistemini Jbl'in modelleriyle yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ímporter

yazdığın modellerin hepsini unut..Bütün sistemi JL Audio'nun alt serilerinden yap. Oval hoparlör yerine component kullan. Teybi de sat, imkanına göre Jvc, Alpine veya Clarion al..on numara bir sistem ortaya çıkar.
    ama teybi değiştirmeyi düşünmüyorsan, sistemini Jbl'in modelleriyle yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    vaLLa arKadasıM doqru söyLüyorsunda ßen ßunu ßiLe zoR yapıcaM JL audio ya qirerSem hiC cıKamam

jbL 3o1.1 bass ampLisi deiLmiydi ya ßen sanKi öyLe hatırLıyorum ama yanLısta oLabiLir.cünKü ihtiyacım oLan 4 kanaL ßir ampLi ve herseyi ona baqLamaLıyım.ßide eLimde pioneer EQ600 eKo vaR ßunu ßaqLasaM nasıL oLur ? ßiraz esKi ßi 4 5 seneLik vardıR ama i$e yarar heraLde ne dersiNiz ?

• quote:

vaLLa arKadasıM doqru söyLüyorsunda ßen ßunu ßiLe zoR yapıcaM JL audio ya qirerSem hiC cıKamam

jbL 3o1.1 bass ampLisi deiLmiydi ya ßen sanKi öyLe hatırLıyorum ama yanLısta oLabiLir.cünKü ihtiyacım oLan 4 kanaL ßir ampLi ve herseyi ona baqLamaLıyım.ßide eLimde pioneer EQ600 eKo vaR ßunu ßaqLasaM nasıL oLur ? ßiraz esKi ßi 4 5 seneLik vardıR ama i$e yarar heraLde ne dersiNiz ?

Alıntıları Göster
    quote:

hmm pardon özür dilerim yanlış anlamışım evet 301.1 mono bass madem siz 4 kanallı bir amfi arıyorsunuz buyrun size jbl 75.4

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

en başta yazdığın sistemi(teyp hariç) 500 liradan aşağıya hiçbir yerde bulamazsın ama yaklaşık 800 liraya komple JL yapabilirsin(4ch. amp. + 10" sub. + 6.5" comp.)

seçim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: ímporter

quote:

en başta yazdığın sistemi(teyp hariç) 500 liradan aşağıya hiçbir yerde bulamazsın ama yaklaşık 800 liraya komple JL yapabilirsin(4ch. amp. + 10" sub. + 6.5" comp.)

seçim senin

Alıntıları Göster
    ozaman tesisat söyLe sekiLLeniyo qaLißa

-JBL GTO75.4 ampLi 4 ch
    -pioneer TS-A6921 4ways 380watts
    -JBL GT4-12 1000 watts 3o cm subwoofer
    -Pioneer DEH-MP4o 4*5o watt MOSFET teyp
    -Pioneer EQ-6oo eKo
    -JVC CS-HX646 16 CM ßunuda kapıLara taKmayı düsünüyoruM

• quote:

ozaman tesisat söyLe sekiLLeniyo qaLißa

-JBL GTO75.4 ampLi 4 ch
    -pioneer TS-A6921 4ways 380watts
    -JBL GT4-12 1000 watts 3o cm subwoofer
    -Pioneer DEH-MP4o 4*5o watt MOSFET teyp
    -Pioneer EQ-6oo eKo
    -JVC CS-HX646 16 CM ßunuda kapıLara taKmayı düsünüyoruM

Alıntıları Göster
    usta bence hiç ugraşma kendinide yorma bi setçiye gidip 500ytl civarı ver o sana çok güzel bişey yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

usta bence hiç ugraşma kendinide yorma bi setçiye gidip 500ytl civarı ver o sana çok güzel bişey yapar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: of dead

Evet 300ytllik malı 500e çok güzel takarBu forum nie var arkadaşlar yapmayın işler böle olsa kimse burada bişiler danışmaz.Unutmayın hangi satıcıya giderseniz gidin en iyi mal sattığı maldır O yüzden biraz daha yardımcı olacak fikirler sunalım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: of dead

Evet 300ytllik malı 500e çok güzel takarBu forum nie var arkadaşlar yapmayın işler böle olsa kimse burada bişiler danışmaz.Unutmayın hangi satıcıya giderseniz gidin en iyi mal sattığı maldır O yüzden biraz daha yardımcı olacak fikirler sunalım

Alıntıları Göster
    yaNi ßi yerde hakLı tesisatcıya qiTtim üsteLik arKadas isciLik te aLmayım dedi 95o ytL ceKti 5oo kaqıtLık tesisat ceKiceK oLsam zaten ßurada sorMaM.zaten kafamda oLustu tesisatın nasıL oLacaqı.yanLız su vaR.kapıdaKi arabanın orjinaL koLonLarının cap 13 cm yaNi yuvası 13 cm ama ßen mid oLarak 16 cm JVC CS-HX646 düsünüyorum takmak icin iLLa kestirmeLimiyim yoKsa ßaska ßi caresi ßuLunurmu yoksa sony nin 13 cm Lik oLanLarından ßirini kuLLanıcaM.tavsiyeniz nedir ?

• quote:

yaNi ßi yerde hakLı tesisatcıya qiTtim üsteLik arKadas isciLik te aLmayım dedi 95o ytL ceKti 5oo kaqıtLık tesisat ceKiceK oLsam zaten ßurada sorMaM.zaten kafamda oLustu tesisatın nasıL oLacaqı.yanLız su vaR.kapıdaKi arabanın orjinaL koLonLarının cap 13 cm yaNi yuvası 13 cm ama ßen mid oLarak 16 cm JVC CS-HX646 düsünüyorum takmak icin iLLa kestirmeLimiyim yoKsa ßaska ßi caresi ßuLunurmu yoksa sony nin 13 cm Lik oLanLarından ßirini kuLLanıcaM.tavsiyeniz nedir ?

Alıntıları Göster
    evet kesmek zorundasınız ki o kadar basit bir işlem deil keşke kesmek ile çözülebilse

• quote:

evet kesmek zorundasınız ki o kadar basit bir işlem deil keşke kesmek ile çözülebilse

Alıntıları Göster
    13 cm lik jbl componet war dostum öle kesmek mesmek le uğraşma en iyi si olana göre almak
  • quote:

13 cm lik jbl componet war dostum öle kesmek mesmek le uğraşma en iyi si olana göre almak

Alıntıları Göster
    doqru o component te qüzeLde sadece kapıLara takmak icin de component aLmak zor qeLio acıKcaSı ama buLabiLirseM qüzeL oLabiLir.Kesme oLayına qeLincE Kestirmem ya ßosuna 13 cm Lik ßi component yada ßi cift hoparLörLe cözüceM oLayı ßüyük ihtimaL.zaten ßirazdan subwoofera ßakmaya qidicem ßuLursam aLıcam

• quote:

doqru o component te qüzeLde sadece kapıLara takmak icin de component aLmak zor qeLio acıKcaSı ama buLabiLirseM qüzeL oLabiLir.Kesme oLayına qeLincE Kestirmem ya ßosuna 13 cm Lik ßi component yada ßi cift hoparLörLe cözüceM oLayı ßüyük ihtimaL.zaten ßirazdan subwoofera ßakmaya qidicem ßuLursam aLıcam

Alıntıları Göster
    alirsan haber wer bise

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.