Şimdi Ara

Sizce Yılbaşından Sonra 200 Megabitin üstünde paket gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan var mı? Şu an hiç bir sağlayıcıda yok.Gelir mi?

• Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    Superonlinede 10000mbps bile var.
    Parasını ödeyene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın demek istediği 100 ile 1000mbps arasındaki paketlerdi.
  • Superbox var 390 mps akadar dowload 50 mps akadar upload 279 TL bölgenizde 4.5 G iyi çekiyorsa bu hızlara kadar alınabiliyor.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

Superonlinede 10000mbps bile var.
    Parasını ödeyene
    Hocam benim demek istediğim 100-1000 arasındaki paketler.1000 çok pahalı.Soyle 200-500 arasında paket lazım bana
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:39:16 >
  • Bana şey çok saçma geliyor.Mesela Superonline 1000 MB interneti sunuyordu 200,500 i niye sunmuyorlar?
  • 200 mbps gibi paketlerin gelmesi demek 35/50/100 mbps gibi paketlerin ucuzlaması demek. Yani birçok müşteri bu hızlar bana yeterli diyecek ve ucuz fiyata alacak, 200 gibi hızlar iss'ların işine gelmiyor. Şu anda verdikleri hızları bile vermek istemiyorlar. Çok uçuk fiyata superonline hava atmalık hızlar verdiğini iddia ediyor ama zaten kimsenin alamayacağını biliyor (şirketleri kastetmiyorum bireysel müşterilerden bahsediyorum). Ayrıca yüksek hızları kullanan arttıkça yurtdışı kapasitesinide artırmak zorunda kalıyorlar bu da zorlarına gidiyor. Kısacası "elindeki neyine yetmiyor" mantığına devam edecekler fazla umutlanma derim ben.
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Hocam sol olmasa birinden birisi koysa bari.Yani vodafone gibi daha henuz altyapisini her yere yayamamis issler yapabilir mesela.Ki bi ara getirmis vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün SUPERONLİNE 1000 Megabit hariç, fiyatlara güncelleme getirmiş.Daha 1000 megabitin yeni fiyatı açıklanmamış.Bekliyoruz..
    Umarım düşer hocam. Sol duy sesimizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackmagicman B kullanıcısına yanıt
    Duymalı hocam :) 350 12 Ay taahütlü biraz hayal gibi duruyor ama yapsalar.. Kapiş kapiş olur :) En azından ben kaparım.
    Bende alırım hemen

• blackmagicman B kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 değil aslında ben 500'e de razıyım.Bakalım ara paketler gelecek mi?
  • Yok gelmiyor... Duymuyorlar kimseyi.Kulaklamıyorlar.
  • Daha uploadı 10 mbit yapamadı süperonline onu yapana kadar.
  • Yav SUPERONLİNE nolursun artık şu müşterilerine birazcık kulak aç.Bunlar ne diyor? Hakkımızda neler düşünüyorlar? diye az sorgula kendini yahu.

Ara paket yok, 100 Megabit ve 1000 megabit fiyatları halkı huzursuzlaştırıyor, UPLOAD hızın 1000 Megabitte bile 20!
    Senin yerine yine halk kendini kahramanlaştırıp, halk mı çözüm bulacak bu sorunlara?!
  • 200 indirme 10 yükleme olsun yarın vodafone’u bırakıp turkcell’e geçerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.