Şimdi Ara

Sizcede bir terslik yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa araba alıcam.gunlerdır araştırıyorum butce kısıtlı en fazla 16.000 tl. kadar cıkabılırım oda zorla
    Beğendiğim ilk araba Fiat Panda olmuştu arkasından Daihatsu Sirion Baktım bunların ikinci eli ucuz ama yedek parça durumları pahalı diye vazgectim .
    Daha bılındık modellere bakarken bu ilana rastladım ama aklıma takıldı bu araba bu kadar temızse fıyatı az deıl mı ? yoksa ıkıncı el pıyasası boylemı pek bısey bılmedıgımden kararsız kaldım
    fıkırlerınızı bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kazasiz-degisensiz-vvt-i-motorlu-1-3-yaris-luna-75637859/detay

• bence fiyat normal tabi boya var mı motorda problem var mı iyi bir ustaya baktırmak gerekir.
  • Aracın plaka nosundan sorgulattım telefonuma gelen mjda 1 adet hasar mevcuttur 14.08.2005 Çarpma yazıyor
    Bu bılgıde bır yanlıslık olabılırmı beyler ? canım sıkıldı arac hosuma gıtmıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hykara86

Aracın plaka nosundan sorgulattım telefonuma gelen mjda 1 adet hasar mevcuttur 14.08.2005 Çarpma yazıyor
    tramer mesajlarına takılmayın fazla. el kadar vuruk yer için bile çarpma yazıp sigorta şirketlerini sömürmek adına binlerce TL lik fatura çıkartabiliyorlar. hiç gereksiz değişmesi gerekmeyen parçaları bile değiştiriyorlar. iyi bir usta bulup baktırın her yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

tramer mesajlarına takılmayın fazla. el kadar vuruk yer için bile çarpma yazıp sigorta şirketlerini sömürmek adına binlerce TL lik fatura çıkartabiliyorlar. hiç gereksiz değişmesi gerekmeyen parçaları bile değiştiriyorlar. iyi bir usta bulup baktırın her yerine

Alıntıları Göster
    Renkten ucuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Renkten ucuzdur

Alıntıları Göster
    Renkte bana göre sorun yok takıntılı deılım olmad boyatılır zamanla suan onemlı olan temız ama ekonomık , sorun yasatmayacak bır araç bulmamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Alıntıları Göster
    Bence fiyatında bir terslik yok ama bu arabaların ön konsolu beni hayattan soğutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Bence fiyatında bir terslik yok ama bu arabaların ön konsolu beni hayattan soğutuyor

Alıntıları Göster
    Renkten dolayı fiyat uygun olabilir.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Renkten dolayı fiyat uygun olabilir.........

Alıntıları Göster
    Haha renk alay konusu olacak anlasılan.

Pekı yarıs nasıl araçtır ?
  • quote:

Aracın plaka nosundan sorgulattım telefonuma gelen mjda 1 adet hasar mevcuttur 14.08.2005 Çarpma yazıyor

kaç liralık hasar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

kaç liralık hasar var?

762.09 tl.

az mı çok mu ?
  • quote:

quote:

quote:

kaç liralık hasar var?

762.09 tl.

az mı çok mu ?

Alıntıları Göster
    12 yaşında B sınıf araç için fiyat normal.

• 700 liralık bir hasarsa muhtemelen tampon falan değişmiştir. Öyleyse almaya engel değil. Fiyat da 12 senelik B sınıfı bir araç için olması gereken düzeyde..
  • Fiyat normal araç güzel renk bir bayan için mükemmel ;) şaka şaka . Alınıp binilecek araba bence . 700 tl hasar bisey değil
  • quote:

quote:

quote:

kaç liralık hasar var?

762.09 tl.

az mı çok mu ?

çok çok az :) eğer tek hasar buysa ve araca içiniz sindiyse gidip alın. araba temiz. tampon veya çamurluk değişmiş büyük ihtimalle. ondan da hiçbir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 27 Şubat 2012; 15:11:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaç liralık hasar var?

762.09 tl.

az mı çok mu ?

çok çok az :) eğer tek hasar buysa ve araca içiniz sindiyse gidip alın. araba temiz. tampon veya çamurluk değişmiş büyük ihtimalle. ondan da hiçbir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    Tramer mesajına takılmamak lazım ama fiyatı fazla gibi sonuçta değişen var araçta

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Tramer mesajına takılmamak lazım ama fiyatı fazla gibi sonuçta değişen var araçta

Alıntıları Göster
    bu değişen muhabbetine de hastayım. değiştiyse şahin parçası takılmadı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

bu değişen muhabbetine de hastayım. değiştiyse şahin parçası takılmadı ya.

Alıntıları Göster
    Kaza yapmıs araçta degısen olması normal deılmı ?
  • quote:

Kaza yapmıs araçta degısen olması normal deılmı ?

Kazaya gore degisir. Camurluk veya tampon degisip 700 lira masrafla hallolduysa o arabayi kaza yapmamis gibi kabul edebilirsiniz.

Boyasiz, degisensiz araba arayanlar piyasadan genellikle kallavi bir kazik yiyor. Aracin baska kayit disi kazasi yoksa, fiyati uygun buluyorsaniz; alinabilir. Rengi de bayana uygun bence.
  • quote:

Arkadaşlar ilk defa araba alıcam.gunlerdır araştırıyorum butce kısıtlı en fazla 16.000 tl. kadar cıkabılırım oda zorla
    Beğendiğim ilk araba Fiat Panda olmuştu arkasından Daihatsu Sirion Baktım bunların ikinci eli ucuz ama yedek parça durumları pahalı diye vazgectim .
    Daha bılındık modellere bakarken bu ilana rastladım ama aklıma takıldı bu araba bu kadar temızse fıyatı az deıl mı ? yoksa ıkıncı el pıyasası boylemı pek bısey bılmedıgımden kararsız kaldım
    fıkırlerınızı bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kazasiz-degisensiz-vvt-i-motorlu-1-3-yaris-luna-75637859/detay

bayan mı sınnız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.