Şimdi Ara

Sizden bir İsteyim Olacak yardımcı Olursanız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bildiğiniz gibi divxplanet.com ile divxforever.us üyelik alamıyoz banada çok acil bir üyelik lazım.. bayağı araştırdım bulamadım son yerde buraya yazmak istedim bu iki siteden üyeliği fazla olan yadan beraber kullanmak isteyen warmı şimdi yanlış anlayacaksınız niye verelim sen kimsin diyeceksiniz haklısınız başka çare bullamadım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla...

Yazımı okudunuz için tşkr...

• divxplanet a üyelik alman için öncelikle alt forumunda birsüre takılman gerekli...her isteyene üyelik vermiyorlar ve en doğrusunu yapıyorlar bence...dediğim gibi alt foruma üye olucaksın önce...orda bir süre yazıp çiziceksin...birsüre sonra adminler eğer uygun bulurlarsa seni ana foruma alıyorlar yani as üye olmuş oluyorsun...o sürenin uzunluğu yada kısalığı senin bilgine ve görgüne bağlı fakat...yani işin garantisi yok...boş şeyler yazıp sadece post kasarsan kesinlikle as üye yapmazlar çok seçiciler...

divxforever a ise üye olmak o kadar zor değil...arada sırada açıyorlar üye alımını...ama divxforever pek sağlıklı bir site değil..çünkü devamlı kapanıyor yada adres değiştiriyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.