Şimdi Ara

Sizden ricam öbür tarafa giderseniz babama selam söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda espiri yapan olacaktır kemal sunal gibi. Bu başlığı atmasam kimse izlemez bu videoları tebrikler öldünüz !!!

Ya kaza olurda içeride sıkısırsam, arka koltuklara emniyet kemeri gerekmez vs vs

Kemer takmayinca ne olur

Kaza esnasinda emniyet kemeri yüzünden içeride kalirmiyim vs gibi şehir efsanelerine cevap

İzleyelim karar verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 22 Şubat 2013; 12:22:59 >

• Birinci videoya dikkat çok güzel bir test sonuç ürkütücü aslında euroncapmidir nedir test dediğin böyle olur

• Hiç bir kelime söylemiyorum.

• Emniyet kemerini takmadan arabayı çalıştırmışlığım dahi yoktur.100 km nin de üzerine çıkmam.Arkadaşlarımın arasında sinir olanlar var çünkü biri aracıma bindiğinde herkesin kemerini takmasını beklemeden yola çıkmam.Keşke herkes böyle olsa.Yanımda dostlarım v.b varken en sağ şerit veya yolun durumuna göre orta şeritte sakin sakin giderim.Ne kendi canımı ne sevdiğim insanların canını ne de başkalarının canını tehlikeye atmam için bir sebep yok.Hız saçmadır, emniyet kemeri takmadan araç kullanmak ondan daha saçmadır.Ve özellikle kemer takmama yüzünden yaralanan veya ölen insanlara hiç acımıyorum.Beynini çalıştır da bir zahmet onun süs olmadığını anla değil mi?
  • Kemersiz araba kullanırken çıplakmis gibi hissediyorum kendimi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemer takmaya öyle alıştım ki, arabaya binince elim gayri ihtiyari kemere gider oldu artık.
  • Kemer takmadığım zaman kendimi boşlukta hissediyorum, sanki araba uçuyormuş gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erukay -- 22 Şubat 2013; 13:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kemer takmaya öyle alıştım ki, arabaya binince elim gayri ihtiyari kemere gider oldu artık.

+1,20Mt'de gidecek olsam takıyorum.

Yalnız başlık sakat,liseli'nin biri gelir ''Ben ana'nın olduğu tarafa gidecem'' der ortalık karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamais Vu -- 22 Şubat 2013; 13:35:11 >

• aracımda eski sahibinden kalma metal aparat var az sonra yola çıkacağım aracıma bindiğimde atacağım .sana da teşekkür ederim arkadaşım
  • tofaşta takmamak hayat kurtarıyor :D ( otomatik fırlatma varya)
  • Eski aracımızda otomatik emniyet kemeri vardı. Kapı kapatıldığında emniyet kemeri otomatik olarak kapanıyor, kapı açıldığında ise emniyet kemeri otomatik olarak açılıyordu. Araç 1992 modeldi ve bu özellik vardı. Fakat şimdi 2013 model araçlarda bile bu özellik yok. Keşke her araçta standart olsa otomatik emniyet kemeri.

Genelde eski Amerikan arabalarında oluyor bu özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

süper bir şeymiş bu emniyet kemeri ya.!! şimdi ki araçlarda olsa süper olur.!!!
  • O olsun bu olsun,dizde de olsun,perde hava yastığı da olsun,esp de olsun,ne varsa olsun diye yırtınıp,çuvalla para verip , daha en basit güvenlik önlemini genel olarak almayan bir toplumuz.

Ne diyelim,herkesin kendi canı...
  • Arka koltuğu iptal etmeden Roll cage ve 5 noktalı emniyet kemeri mümkün olsa ne işlere girişicem de işte...

5 noktalı standart olsa (ki sanmıyorum) "5'inci nokta büyük kazalarda hadım ediyormuş!" diye dedikodu çıkartır takmazlar.

Emniyet kemeri takmadan araba kullandığım zaman hissettiğim şeyle, evde donla gezerken gündelikçinin eve damlaması birebir aynı... Yemin ederim çıplak gibi hissediyorum kendimi. Normal şartlarda ben ve etrafımdaki herkes emniyet kemerine çok önem veriyor. O yüzden pek umrum değil. Doğal seleksiyon. Ancak bu doğal seleksiyonun beni bulmaması için dua ediyorum. Benim yaptığım bir kazada karşı taraftan biri kemer takmadığı için ölürse ömrüm boyunca bunun yükü ile yaşamak zorunda kalırım. Benim korktuğum kısım bu. Yoksa bana ne? Benim sevdiklerim kemer takıyor. Geri kalan ister taksın, ister takmasın. Kendileri bilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Arka koltuğu iptal etmeden Roll cage ve 5 noktalı emniyet kemeri mümkün olsa ne işlere girişicem de işte...

5 noktalı standart olsa (ki sanmıyorum) "5'inci nokta büyük kazalarda hadım ediyormuş!" diye dedikodu çıkartır takmazlar.

Emniyet kemeri takmadan araba kullandığım zaman hissettiğim şeyle, evde donla gezerken gündelikçinin eve damlaması birebir aynı... Yemin ederim çıplak gibi hissediyorum kendimi. Normal şartlarda ben ve etrafımdaki herkes emniyet kemerine çok önem veriyor. O yüzden pek umrum değil. Doğal seleksiyon. Ancak bu doğal seleksiyonun beni bulmaması için dua ediyorum. Benim yaptığım bir kazada karşı taraftan biri kemer takmadığı için ölürse ömrüm boyunca bunun yükü ile yaşamak zorunda kalırım. Benim korktuğum kısım bu. Yoksa bana ne? Benim sevdiklerim kemer takıyor. Geri kalan ister taksın, ister takmasın. Kendileri bilirler.

Doğal Seleksiyon konusunda kesinlikle katılıyorum hocam. Ben kısa mesefade olsa emniyet kemerimi takmadan asla yola çıkmam.

• Büyük risk almışsın
  • Yeni arabalar sağolsun 2010 yılından beri taksiye bindiğim zaman bile takarım.
  • rahmetliye bi fatiha okumayıda unutmayalım çok büyük oyuncuydu kemal abimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Öyle birşey olsa onu takmaya üşenirler zaten, takanların bir kısmı da takmaz olur sonra, durum daha da kötüye gider.

5. nokta da tuzu biberi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Büyük risk almışsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.