Şimdi Ara

Size Bir BILMECE TTNET ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size bir bilmece ama cok zor bir bilmece sormak istiyorum: TeTeKOM ADSLimi ne zaman baglar?

A). Keyfi gelirse baglar.

B). Once surundurur sonra isterse baglar

C). Baglamaz, seni arizaya baglar sinirlerini bozmakla kalirsin

D). Sikayet yazarsin, sonuclandi diye cep telefonuna mesaj gonderir, baglamaz.
    tekrar sikayet yazarsin yine sonuclandi diye mesaj gonderir ama Yine baglamaz.
    Bu kez musteri hizmetlerini ararsin onlar da isteginizi kayit aliyoruz derler ama yine baglamaz.
    Tekrar ararsin, telefonda halledemiyoruz derler, bakirkoy telekoma basvuru yapmaniz gererk derler(Telefon nakil islemi oradan yapilmistir cunku). Daha once zaten basvuru yapmisinizdir ama sizden tekrar gidip basvurmanizi isterler. Gidersiniz, orada da ayni cevap verirler: biz kayit aliyoruz, isleme alinacaktir. EE ne olur sonuc?

1 hafta gecer BAGLAMAZLAR.
    isi gucu birakir 1 hafta sonra tekrar gidersiniz, bu kez de ayni cevap: kayit aliyoruzdur.
    Yeter be dersiniz kayit nezmana kadar kac kere alacaksiniz?
    bu kez gerekli yere yazdik sonuclanacak derler.

simdiye kadar gerekli yerlere yazmiyormuydunuz niye 1 aydir bekliyorum dersiniz.
    kesin sonuclanacak cevabi alirsiniz. EE ne olur sonunda. TELEKOM baglar, ... baglar evet baglar. cok beklersin baglar!

Telekom bayiisinde gorursunuz ADSLinizi ucretsiz naklediyoruz diye kocaman da afis bastirmislardir. Dogru haklilar ucretsiz naklediyolardir, ucretsiz hemde . Tabii ki de ucretsiz cunku IS YAPMIYORLAR ki UCRET talep etsinler!!!!! Yook hak yemeyelim, ucret talep ediyorlar, hemde kullanamadiginiz o kadar isten izin alip basvuru yaptiginiz, neden baglanmiyor diye tekrar izin alip vaktinizi ayirdiginiz TEKNOLOJI!!!! sirketi sizden ucret alir utanmadan hem de kullanAmadiginiz ADSL ucretini pasaaaaa pasa alirlar.

Para almayi cok iyi bilirler ama islerini yapmayi ASLA BILMEZLER. TELEKOM iste budur. Pufff TEKNOLOJI (!) sirketine bak sen.

Bu mesaji TESEKKUR(!) ETMEK icin yaziyorum. Sizin gibi sirket, kendini nasil oluyor da teknoloji sirketi olarak yutturabiliyor o yuzden tebrik icin yaziyorum. Helal olsun size. Alninizdan opuyorum, TeeeeTeeeeeKOMa butuun IYI(!) dileklerimi sunuyorum. ANLAYANA!!!

yukarıdaki mesajı AYNEN müşteri ilişkilerine gönderdim. Bakalım ne cevap verecek UTANMAZLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsgotr -- 26 Kasım 2011; 23:46:36 >

• allayıp boyayıp satıyorlar işte... kananda çok..

TT da herşey mümkündür..
  • bu mesaji aynen bu sekilde ttnet sikayete gonderdim ve de sikayetvar.com a yazdim. bakalim ne olacak. birsey cikacagini tahmin etmiyorum ama artik sinirden komediye bagladim....

2 senelik taahhudum vardi ankarada baglatirken simdi vazgecemiyorum da ceza odiycem diye bakalim nolacak artik
  • Allah islah etsin ttneti. Elini versen kolunu bacagini! Geri alamazsin. Bunlar; biz tekelsek bu hizmetede katlanicaksiniz felsefesiyle hareket ederler. Ama bu memlekette ekseriyetle ozensizce ruhsuzca isler yapiliyor. Her meslek kurulusunda die baslicam bosver isler zamanla duzelir. Amerikayi kesfetmeliyiz.
  • Allah belanı versin TTNET
  • türkiye'nin interneti sloganını kullanmayın bari en son çıkan telefona gerek kalmadı deyip sabit hat parasını istemeleriyle çocuğu bile kandıramayacaklar artık yalan dolan kazıkçı bir kurum.
  • O BAKIR KABLOLAR VARYA O WİFİ MODEMİN ANTENİ TELEKOMA.......................................................SİZ İÇİNİZDEN DOLDURUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.