Şimdi Ara

Size de oluyomu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 haftadır bişey farkettim yatarken 07:20ye alarmı kuruyorum, sabah alarm çalmasına 2 saniye kala rüyamda veya zihnimde şimdi alarm çalacak diye düşünce beliriyo ve 2 saniye sonra alarm çalıyo. Nedir bu beyler sizede oluyomu böyle bişey? yoksa ben erdim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de var aynısı ama ben genelde lucid te oluyorum mesela arkadaslarla oturuorum onlara diyorum ki 10 saniye sonra alarm calıcak gorusuruz pat 10 saniye sonra alarm calıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo o bisey mi ben alarmdan bes dakika once kalkiyordum. Hafta ici sabah 6 da hafta sonu 10 da kalkmak refleks oldu artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Son 1 haftadır bişey farkettim yatarken 07:20ye alarmı kuruyorum, sabah alarm çalmasına 2 saniye kala rüyamda veya zihnimde şimdi alarm çalacak diye düşünce beliriyo ve 2 saniye sonra alarm çalıyo. Nedir bu beyler sizede oluyomu böyle bişey? yoksa ben erdim mi?

Bana olmuyor, bir de alarmın saatini değiştirerek dene bakalım birkaç gün aynı şey olacak mı?
  • bazen banada oluyor.hep amerikanin oyunlari bunlar

• Hep oyun bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

bazen banada oluyor.hep amerikanin oyunlari bunlar
    H.A.A.R.P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Son 1 haftadır bişey farkettim yatarken 07:20ye alarmı kuruyorum, sabah alarm çalmasına 2 saniye kala rüyamda veya zihnimde şimdi alarm çalacak diye düşünce beliriyo ve 2 saniye sonra alarm çalıyo. Nedir bu beyler sizede oluyomu böyle bişey? yoksa ben erdim mi?

Bana olmuyor, bir de alarmın saatini değiştirerek dene bakalım birkaç gün aynı şey olacak mı?

arkadas yerine cevap vereyim inan oda oluyor mesela dun aksam alarmı 5.30 dan 7.30 a aldım (malum okul tatil) saat 7.25 falan aynısı yeniden oldu

• bence zil çalmaya başlıyor ve sen öyle düşünüp gözünü açıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bence zil çalmaya başlıyor ve sen öyle düşünüp gözünü açıyorsun

Yok hocam eminim ben. Üstte rüyamda dedim ama aslında öyle değil lucid yaşayan arkadaşlar bilir uyku ile uyanıklık hali arasındaki evrede gerçekleşiyo olay. Alarm çalcak diyorum 2 saniye sonra başlıyo telefon çalmaya :D Çok değişik bi durum

• Paralar kime gidiyo israil'e

• Akşamdan şartlanıp yattığınız için oluyor. Bir de bu durumu unutarak yatsanız, mışıl mışıl uyursunuz alarm çalıncaya kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

/>

• aynen gece 3 te yatsam bile alarmdan önce kalkarım. çoğu zaman mesela sabah 8 e kursam yani değişiklik yapsam alarmdan önce gözümü açıyorum
  • birisi kaldıracağı zaman uyumak isterim ama alarm kurduğumda hep alarmdan önce kalkarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.