Şimdi Ara

size zahmet beyler sıralama tahmini tıp olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

türkçe 35 net
    mat 37,50 net
    fen 35 net
    sostal 30 net

lys de beklediğim netler ise;

mat 37,5 net
    geo 20 net
    fizik 26,50 net
    kimya 26,25 net
    biyoloji 25 net

OBP: 49

sıralamam kaç gelir size zahmet beyler bi el atın.

• Tahmini olan hiç yok mu?
  • Dostum puanını hesapladım tahmini 488 gibi bir şey geliyor.Geçen seneye göre bu puan ilk 10k demek.Bu sene daha yüksek geleceğini düşünüyorum.Bir tek ben nerdeyse herkes bunu düşünüyor.Bence tıp olur
  • 7k civarları diye düşünüyorum
  • 5400-6700 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tıp puanı yani mf-3 için fen %42 mat %18 ygs %40 etkiliyor kaba tabirle. mat-geo bu yıl tıp sıralamalarına fazla etki eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

Dostum puanını hesapladım tahmini 488 gibi bir şey geliyor.Geçen seneye göre bu puan ilk 10k demek.Bu sene daha yüksek geleceğini düşünüyorum.Bir tek ben nerdeyse herkes bunu düşünüyor.Bence tıp olur

hocam Akdeniz yada Kocaeli şansım var mı sence?
  • Dr_SHA kullanıcısına yanıt
    akdeniz 5700 kocaeli 6400 ile kapatmış sanırsam.Kocaeli olur gibi duruyor ama akdeniz puan düşüşlerine bağlı.Olmaz diyemeyeceğim.Bu arada bu sene matematik her şeye olduğundan daha fazla etki edecek netler oldukça düşük.Ama tıp için çokta bir fark olmaz sanırsam.Senin olmuş ya sen biraz ferah tut yüreğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

akdeniz 5700 kocaeli 6400 ile kapatmış sanırsam.Kocaeli olur gibi duruyor ama akdeniz puan düşüşlerine bağlı.Olmaz diyemeyeceğim.Bu arada bu sene matematik her şeye olduğundan daha fazla etki edecek netler oldukça düşük.Ama tıp için çokta bir fark olmaz sanırsam.Senin olmuş ya sen biraz ferah tut yüreğini

eyvallay hocam sağolasın ama sürekli bir korku ve telaş içerisindeyim ya olmazsa? diye düşünüyorum. İnaşşah dediğin olur hocam ağzından bal damlıyor

• Kardeş tıp olrmu demişsn tıp garanti birçok iyi tıpta gelir bence iyi yapmşsn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancheas

Kardeş tıp olrmu demişsn tıp garanti birçok iyi tıpta gelir bence iyi yapmşsn.

hocam içimde bir sıkıntı var nedense emin olamıyorum bir an önce açıklansada kurtulsak valla üzerimizden büyük bir yük kalkmış olur en azından sadece tercihlerle uğraşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_SHA

quote:

Orijinalden alıntı: Sancheas

Kardeş tıp olrmu demişsn tıp garanti birçok iyi tıpta gelir bence iyi yapmşsn.

hocam içimde bir sıkıntı var nedense emin olamıyorum bir an önce açıklansada kurtulsak valla üzerimizden büyük bir yük kalkmış olur en azından sadece tercihlerle uğraşırız.

Bende de aynı durum var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.