Şimdi Ara

Sizi mutlu yapan seyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen öyle günlerim oluyor ki hersey üst üste geliyor hayattan soguyorum resmen. Hayatimi sorgulamaya basliyorum neden yasiyorum diye.Böyle durumlarda bana motivasyon veya kafayi dagitacak/rahatlatacak seyler lazim. Yaptiginizda mutlu oldugunuz seyler var mi. Yaparken herseyi unuttugunuz. Kafayi dagitacak seyler yani?

Not: Konu disi özele ayni konuyu actim ama fazla yorum gelmeyecegi icin burayada aciyorum. Lütfen 18+, uygunsuz yada sadece smiley ile cevap vermeyin. Konu ciddi oldugu icin trollemeden ciddi yorumlar lazim.

• Beni en kolay mutlu eden şey 'Lustral' dır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaş günleri
  • uyumak
  • Guzel şeyler yemek her zaman iyi hissettirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

Beni en kolay mutlu eden şey 'Lustral' dır.

Etkisini 1 aydan sonra gösteriyormus ve aniden birakildiginda hasarlara yol aciyormus?
  • up
  • Film izlemek , oyun oynamak , sohbet etmek

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst komşunun kendi modemini kapatması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ocak 2014; 0:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Bu mesajı arıyordum.Konu kapanabilir.

• Müzik dinlerken farklı yerlere gidiyorum ve rahatlıyorum.

• pringles
  • Müzik en iyi seçeneklerden biri diğer seçenekler yabancı dizi izlemek, uyumak, yürüyüş, ve akışına bırakmak bazen
  • Mahalledeki kedi köpekleri doyurduktan sonra çok mutlu oluyorum.
    Çiğköfte dürümü hazırlarken

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kendine küçük hediyeler al..

artık neye merakın varsa..

• kafa dengi biriyle muhabbet etmek olabilir.yada wowda güzel bir arena müsabakasından sonra win almak.sokak kedisi kendini sevdirdiği zaman.annesinin kucağında bir bebek beni fark edip yılışık yılışık güldüğü zaman.otobüste ayakta rahat gidebileceğim bir yer bulduğumda.yağmur yağdığında vs mutlu olurum.bu liste daha uzar gider ama kısa keseyim.

mutlu olmak yada neyden mutlu olacağı kişiye bağlı.hedeflerin büyükse başarısız olduğunda yaşadığın hayal kırıklığı da büyük olur.

• mutsuz olmadığım her zaman mutluyum ben :) yani bazı insanlar için bu hal 3 ayrılır... mutlu - mutsuz - normal :D

bende normal yok işte ya mutluyum ya mutsuzum...

nasıl mutsuz olurum ? karşımdaki haklı ve bana fırça atıyorsa , herhangi bir hastalığım varsa , herhangi bir sorumluluğumu yerine getirmemişsem , ümit verilip yapılmadığında .. bunlar başlıcaları.. bunların dışında hep mutluyum :) yani dh konu dışında sana mesaj yazarken bile mutluyum ?

bu sana bağlı dostum :) ama şu sıralar en büyük mutluluğum araba kullanırken :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.