Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (765. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.297
Cevap
547
Favori
1.254.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
Giriş
    145 mı düşmüş ben 2 hafta önce 167 den almıştım aldık ama açmadım duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fasem F kullanıcısına yanıt
    Rıca ederım hocam gelınce deneyımlerınızı paylasınırsanjz sevınırız

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Aynen hocam 3 tane aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha önce Migros tan almıştım zaten,bence kalitesine göre çok ucuz(butik satıcılara göre)..

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    O fiyata bedavadan az pahalı aycıcek yagının 350 civarın olduğu ulkemıZde 725 liraya zeytınyagı çok çok ıyı :)

Hocam renk ve koku olarak bır farkındalık varmı Ayvalık yagının daha önce tatmadım ıcın en ıyı zeytınyagı Ayvalık ve edremıt yoresınden ıldugu hep soylenır o bakımdan dıyorum bırde erken hasat olması daha bır güzel yani

Koku çok yoğun çimen kokuyor,koyuya yakın yeşil rengi var,meyvemsi bir tadı var(benim son üç senedir denediğim en iyi zeytinyağı,aralarında çok ünlü markalarının şuan 2lt fiyatı 1.932,00

TL olan zeytinyağından çok daha iyi)

Gerçekten tam olması gerektıgı gıbı geçenlerde bır yağ gördüm ısmını unuttum 500 ml 850 liraydı ya buraya yada dıger zeytınyagı konusuna atılmıştı yani sanarsın ıcınde altın suyu var yani çok uçuk rakamlar ama bu yağ gerçekten tam bir f/p ürünü

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Bu görseli bana Granpa gönderdi arkadaşlar. Ben de sipariş verdim. Dün elime ulaşan Granpa premium zeytinyağı sarı renk çıktı.

Öyle olunca Granpa’ya tekrar yazdım. Bu sefer bir fotoğraf’ta ben onlara gönderdim.Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

Onlar da önce bana şişeyi ilk siz mi açtınız diye sordu. Tabii ki ben açtım. Allah’tan yolda kargocular bir fırt çekelim dememişlerSızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

Neyse iade etmek istedim. Fabrika ile görüşelim önce dediler. Bir karışıklık olmuş olabilir mi öğreneceklermiş. Yani durumun böyle gelişeceğini tahmin etsem kargo paketini açıp şişeden zeytinyağını boşaltana kadar aralıksız video çekerdim.Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

• Sandanski kullanıcısına yanıt

Şimdi hocam sizin bir postunuzda yazdığınız “artık bu sporu yapmayı bıraktım” dediğiniz aşamaya geldim. Gerçekten hem çok yoruldum hem de çok gereksiz paralar harcadım.

Granpa Trilye (Gold ve Premium) ikisi de erken hasat. Ve bana söyledikleri aralarında sadece 10 günlük bir hasat farkı olduğu. Bu kadar büyük bir renk farkı gerçekten ilginç.

Geçen yılın hasatından da örnek gönderdiler sağolsunlar. 2023 Gold bitmiş, Premium gönderdiler. Maalesef boğazda yakarlık kalmamış. Sarı renk bir yağ. Tabi 2023 olunca yağ beklerken sarardığını düşünenler de olabilir. Geçen sene Granpa premium alan varsa rengi konusunda bizi bilgilendirebilir.

Bu arada memecik ürünlerinin fotoğraflarını yeni çekmişler henüz siteye yükleyemedik dediler.

Evet Granpa’dan haberler de bu kadar arkadaşlar, umarım iademi kabul ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 27 Mart 2025; 17:6:4 >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    Hocam dedıgınız yağın litresı 1200 lira hem artık yoruldum ve çok para harcadım dıyorsunuz bu alttakı mesajda tavsıye edıyorsunuz :))) burada ben dahil çoğu tabiri caizse fiyat performans yaglarına bakıyor hee sızınkıler premıum ama 1 litre ywrıne 5 litre alınabılıyor

Zümrütpınarı’nı diyorsunuz. Trilye’sini tavsiye ettim. 5L tenekede alırsanız litresi 620 liraya geliyor.

Şimdi forumun geçmiş sayfalarını okursanız, bu rakamların yüksek olduğunu, bu rakamlara ürün alınmaması gerektiğini en çok ben söyledim.

Bir arkadaşımız da dedi ki; sen bunları denemedin bilmiyorsun.

Onun üzerine ben de denemeye başladım. Denediklerimi de paylaşıyorum. Litresi 2000TL ye de yağ aldım. 620 lira yine masum kalıyor. Ancak yine de Komili Ayvalık erken hasat varken litresi 500’ün üzerine zeytinyağ alınmaz. Zaten ben de artık daha fazla ürün almayacağım. Bu kadar tecrübe yeter de artar bile.

Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi bu senenin f/p ürünü Komili Ayvalık erken hasattır. Ben 30L teneke 16L’de plastik şişede aldım. Yani 2026’da tüketeceğim yağı kampanyaları da değerlendirerek aldım. Herkese de öncelikli olarak Komiliyi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 27 Mart 2025; 20:7:17 >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış anlamışım hocam komili yagda hemfıkırız bencede çok ıyı

• Yıllardır bu konuyu takip ediyorum sayısız marka ürün denedim ama bu yılki fiyat artışlarından dolayı butik firmalardan soğudum o yüzden kristal in kampanyasını görünce denemek istedim birkaç çeşit zeytinyağını aldım açıkçası çok uygun fiyatlı olduğu için en kötü yemeklerde kullanırım diye düşünmüştüm ama çok beğendim yıllardır butik diye aldığım birçok zeytinyağından daha iyi tam f/p ürünü şimdi komili erken hasat alıp onuda denemek istiyorum.Uzun lafın kısası butik markalara bundan sonra zor para veririm sizede enazından bir sefer denemenizi tavsiye ederim kristal ve komili gibi markaları.

• Butik firmalardaki sorun vasatın altı/üstü ve hatta çoğu zaman kusurlu (naturel birinci) ürünleri ultra premium fiyat segmentinde iç pazara satma isteği ve niyeti!

Şu an güzünüz kapalı 3 tane ‘butik’ üretici sayın desem kimse sayamaz!

Yok benim sezon başı aldığım ürün müthişti fakat o tükendi, artık satılmıyor ayaklarını geçiniz! Sezon başı en vasat ürünler bile insanlara müthiş gelebiliyor. Nitekim burada da görüyoruz, birinin bayıldığını bir diğeri beğenmiyor bile…

Henüz Nisan başındayız, benim gözüm kapalı satın alabileceğim yüksek kalite 1 tane bile ürün yok!

Şişesi 25-30 avroya da deneme yanılma sporu yapamayacağım…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandanski -- 2 Nisan 2025; 19:13:36 >
  • ksarkar K kullanıcısına yanıt
    Kristal ın hangılerını denedınız hocam komili erken hasat güzel haklısınız + olarak tariş kuzey ege ve asit oranı dusuk tariş incecik tavsıye edebılırım

• kristal arbequina şuanda onu tüketiyorum yakıcılığı güzel ama meyvemsiliği hafif geldi.Ama yinede birçok butik markaya göre gayet güzel f/p olarak.

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.