Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (764. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.280
Cevap
547
Favori
1.253.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turpcucan

Bu Almazaras de Subbetica’nın İspanya’nın gurme market zincirlerinden El Corte Ingles için şişelediği ürün. Birebir Rincon değil. Rincon 25 euroydu ben de bunu aldım.  

Bu arada Sazak hakkında bilgisi olan var mı? Yemek pişirmede kullanmak için düşünüyorum. 5 lt 1700 tl fiyatı var. Komili Ayvalık Erken Hasat 5 lt fiyatı da 1700 tl. Hangisini alsam acaba

" RAMAZAN " indirim koduyla sitemizden %10 indirim kazanabilirsiniz   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sazak Zeytin Zeytinyağı -- 5 Mart 2025; 18:5:27 >

• Sazak Zeytin Zeytinyağı kullanıcısına yanıt

İndirim olmadan daha yeni almıştım iade mi edeyim şimdi ?

• Arkadaşlar ben ciddi ciddi kilo almaya başladım. Zeytinyağı kilo yapmaz söylemi pek doğruyu yansıtmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt
    Kilo aldırır, beyaz ekmekte banıyorsan vay haline.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meraklılarına 😂😂😂

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Kasım 2023 üretimiymiş 😆😆😆

Tam 6 ay önce (09/24) peroksit 7,85’e, serbest yağ asitleri de 0,2’ye çıkmış, fenolik bileşenler kim bilir kaça düştü, yani yanıltıcı ürün bilgileri ile satış yapılıyor, bu yasal mıdır?

Ürün tanıtımındaki bazı ifadeler ilginç, aceite - aseyte…vs. Ben de zeytinyağı ithalatı için nasıl izin alabildiler acaba diye düşünüyordum, şimdi belli oldu! 😕😬😕

Yine de soralım: Yeniden satış amaçlı şişelenmiş zeytinyağı ithalatı yasal mıdır yoksa sadece belli zümreler için mi geçerli? 🤔

Eğer yasal ise Metro da Filippo Berrio ile DeCecco getirsin yeniden! Hatta Goya, Bertolli…vs., gibi diğer ´market’ yağlarından da isteriz! Bak bakalım o zaman ne oluyor, 1 tane fahiş fiyatlı butik mutik kalıyor mu piyasada…

İspanya’da perakende satıcılarda 10 küsür EUR olan ürün bizde sadece 37 EUR, neredeyse 4 katı!!! 😱😱😱

Madem öyle ben de açık arttırma yapayım:

Elimdeki 1 adet Finca la Torre 2 litre teneke Hojiblanca ile 2 adet Sabino Leone 5 litre bag-in-box Coratina açık arttırmada! 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandanski -- 12 Mart 2025; 20:50:5 >

• Ne olduğunu pek anlamadığım, temiz, kusursuz, 3-2-2’lik hafif bir ürün. Muhtemelen soğan kavurmak veya kızartmalar için kullanacağım.

2023 Zagoda Arbequina bundan çok daha iyi!

Bana gelen bu ürünün yağ asitleri kompozisyonunu görmek isterdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandanski -- 13 Mart 2025; 23:56:2 >
  • Eski hasat zeytinyağı da sıkıntılı hocam, 1,5 yıl beklemiş, yine de yemeklik kullanılabilir tabi.

@Miraclescape Hocam sadece ekmek bansak iyi, pizzaya, makarna üstüne, mantıya böreğe derken… Benim karbonhidratı bir sınırlandırmam gerekiyor artık.

Tariş’in filtresiz 500ml ürününün ikinci partisi maalesef ilk parti gibi çıkmadı arkadaşlar. O nefaset yoktu. İade ettim, artık 2025-26 sezon başı tekrar değerlendireceğim.

• Ninurta indirime girmiş arkadaşlar, dayanamadım hemen bir teneke zeytinyağı sipariş verdim.

Cehalet işte, bir litredir diye düşünmüştüm ama 175 mililitreymiş.  Bu başka seviye cidden.

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt

Miktarına takılmayın hocam, hani benzine ne kadar zam gelirse gelsin “ben 50 liralık alıyorum” diyorlardı, aynı o hesap, ben de eve bir teneke zeytinyağ aldım.Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

2 Gün oldu hâlâ kargoya vermediler..Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt
    Bende 1 litre sandım hocam bir kola 330 ml kaldıkı kolanın bıle yarısı kadar mıllet o paraya 1 lıtre hatta fazlasını alıyor burada bakıyorumfa erken hasatları bıle kızartma ve yemeklerde kullanılıyor lıteresıne 2000 lıralar verıyor gerçekten şaşırmamak mümkün deıl 5 lıtre krıstal tarıs komılı bıle ortalama 1000-1500 bandında iken bızdemı sıkıntı var mıllettemı sıkıntı var demeden edemıyor ınsan bunlarda hangi seviye gerçekten ılgınc

• Bunların kemik kitlesi çoktan osteoporoz oldu! 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandanski -- 22 Mart 2025; 12:0:15 >
  • Selamlar, çok uzak kaldım zeytinyağ konularına. Sadece son dönemde ciddi arz olması, fiyatların düşmesi gibi haberler okudum. Eskiden bildiğim markalara baktım, bırak indirimi fiyatlar artmış. Bu nasıl iş çözemedim.

Ufak birkaç sayfa geriye okuma sonucu Zagoda 5 litre aldım. Bakalım nasıl çıkacak.

• Butik üreticilerin fiyatları çok yüksek. Ben çoğunun satıştan kaldırdıkları 2023 yağlarının satıldığını sanmıyorum. Buna karşın dürüst olup eski sezon ürünlerini ayrı satan üreticiler bile kayda değer bir indirime gitmiyorlar. 6 ay sonra son kullanma tarihi dolacak bu ürünlerin..!

Forumdan iki farklı kişi aynı ürünü alıyor, gelen yağların birbiri ile alakası bile yok. Hem bu kadar fazla para ödeyeceksin hem de üstüne dua edeceksin ki iyi bir ürün gelsin diye.

Yani bir arkadaş sen denememişsin, bilmiyorsun dediği için epey bir marka denedim. Denedikçe de verdiğim paralar için pişman oldum. Daha bir kere de butik firmadan şu fiyata ürün aldım iyi ki almışım dediğim ürün olmadı.

Aşağıya Granpa’nın 2024-2025 sezon Trilye zeytinlerinden elde ettiği Gold ve Premium yağlarının fotoğrafını bırakıyorum. Şu an %20 indirimde. İndirime rağmen litresi 750 liralardan başlıyor.

Şunu da eklemeden geçemeyeceğim, bana göre yılın ürünü Komili Ayvalık erken hasat soğuk sıkım zeytinyağıdır. İndirimsiz fiyatıyla bile (5L=1800TL) büyük bir fırsattır. İyi ki bolca almış ve eşe dosta da aldırmışım.

Kristal’e benzer bir ürün çıkarması için yazdım. Onlar da müşterilerden gelen istekleri önemle değerlendirdiklerini ilettiler. Umarım seneye Kristal’de erken hasat ürünü çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 22 Mart 2025; 13:55:36 >

Valla hocam butik uretıcılerden o fiyatlara ürün almak gerçekten akıl karı deıl denedınızmı bıkmıyorum ama Sazak ve palamidas urunlerı güzel mesala fiyatlarda uygun komili kristal taris zaten bunlar bılındık marka bence otekı lıtresını 1000 liralara hatta daha fazlasına satan butık uretıcılerden almaya gerek yok bu benim kendı kanatım krıstalın sarı tenekesi var duger forumda yazmıştım sıze Ayvalık yumuşak ama erken hasatı deıl sadece ama komılı erken hasat Ayvalık ındırıme gırınce kaçırılmaması gereken bır yağ zaten pıyasadada fazla yok ne yazıkkı

Axess 1500/150 chıp para ıle 1350 ye gelıyor bence çok ıyı

Sağdaki Premium olan galiba, rengi güzelmiş. Tadı ve yoğunluğu nasıldı?

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Maximum da 150 veriyordu ben aldım,teşekkürler..

Usta seni Hermus Memecik ile Granpa Trilye Premium da kesmediyse bence fazla macera aramaya gerek yok 😃

Bundan yıllar önce ben de çok macera arayıp çok hayal kırıklıkları yaşamıştım, bu sürede de güzelim Hermus Arbequina dolapta sıradan bir yağa dönüşmüştü 😂

Neyse, Granpa Trilye ikisi de erken hasat ise renk farkı enteresan. Peki bunların Memecik nerede acaba? Granpa Memecik Los Angeles’ta bronz almıştı, Trilye ise hiçbir şey alamadı. Madalya alan Memecik’in ise satışı yok.

Zagoda da ilginç, en iyi ürünleri Arbequina New York’ta gümüş almış, daha az iyi olan Ayvalık ile Trilye ise altın 😃 Arbequina LA’de ise hiçbir şey alamamıştı.

Vardır bir bildikleri mutlaka…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandanski -- 23 Mart 2025; 21:55:41 >
  • Bugün bimden verde 1 litre sızma zeytinyağı 145 den aldım 3 adet deneyen var mı

• 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.