Şimdi Ara

Şizofrenlerin anlattığı hikayeler doğru olabilir mi ? (Korku hikayesi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şizofren bi arkadaşım var. 5 yaşından beri yanında bir köpek onunla birlikte. köpek nerde diyoruz eliyle bi yer gösteriyor orda diyor ciddi ciddi. birde bazen birisi ona naber falan diyomuş o da cevap veriyomuş sohbet ediyomuşlar. cevap vermeyince sinirleniyomuş.
    bana yaşadım dediği hikayeler anlattı mesela birisini söyleyeyim. 8-9 yaşında arkadaşlarıyla dağın dibindeki evlerinin orda top oynuyorlarmış (akşam). top ağaçların olduğu yere kaçmış orasıda orman gibi biyer. kimse almaya gitmemiş bir tanesi çıkıp " sizin erkekliğinize ben " diye gitmiş 2 saat boyunca gelmemiş tabi bunlarda çocuk eve gitmişler olayı ailelerine anlatınca onu aramaya gelmişler babalarıyla dedeleriyle. olay yerine geldikten sonra herkes çocuğa bakınırken o yalnız kalmış ve o çocuk arkasından omzunu tutmuş çocuğun gözleri simsiyahmış çocuk yere düşmüş bayılır gibi olmuş ama hala bırakmamış omzunu sonra çocuk kaybolmuş ve 1 saat sonra çocuğun sadece bacağını bulmuşlar. işin garibi şu ki bacak bi hayvanın parçalamasıyla olan birşey değil çünkü dümdüzmüş. ve o çocugun gerisi bulunamamış.
    evet hikaye bu bu saatte germez umarım.
    Normal bir arkadaşım anlatsa güler geçerim ama bu çocuk şizofren ve yalan söyleyebileceğini düşünmüyorum karakterini biliyorum. size şizofren oldugunu söylemese asla birşey farkedemezsiniz son derece normal davranışları var yani hikayeside (pek inanmadığım şeyler olmasına rağmen ürküttü beni. ne düşünüyorsunuz ?

• hanisilasyon görüyor,şizofrenler beynini fazla yoruyor hücrelerine zarar veriyorlar,görmüş olabilir ama sadece ona gözükür :D,

takılma böylelerine piskolejin bozulur hastalıkdır bu.
  • ediyomuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şizofrenim içimde benden tamamen bağımsız biri var beni hep kötü düşüncelere yönlendiriyor ama yapmamaya çalışıyorum

• Bende şizofrenim ama kimseye sölemicem

• Ben şizofren değiliz tâbi ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.