Şimdi Ara

Skagen SKW6602 Kol Saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skagen SKW6602 Kol Saati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Velhasıl... Alınır mi hocam kalite, performans olarak yoksa her zaman çiçek sepeti, hb uzerinde ayni fiyat mi demek istedin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Skagen güzel marka ihtiyac varsa alinir benrengini beğenmedim

• Full plastik kasa, mavi renkli, kadranında takvim bile olmayan bir saate bu parayı verir miydim sanmıyorum. Denmark yazıyor ama Denmark üretimi değildir muhtemelen. Aynı fiyattaki Casio'lar bundan kat be kat kalitelidir.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Denmark fiyatı nedir bunun?

Hepsibiradadan da alsan, trendyoldan da alsan saatvesaat satıyor. O da şuan kampanyalı.

Indirim sadece saatvesaat te var.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Metal kasa değil mi Alman üretimi mi yani bu marka bilindik mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kasa da plastik, kordon da.

Alman üretimi olması %0.1 bile değil. Çinli üreticilere ürettiriyordur muhtemelen. Eskiden ortalama kalitede ürünler çıkaran bir firmaymış ancak sonrasında Fossil Group tarafından satın alınınca kalitede bir düşüş yaşanmış. Fossil tarafından satın alındıktan sonra vasat moda saatleri üreten bir firmadan ileri gidememiş. Fossil gibi markaların ana işi modadır ve moda işinde başarılıdırlar. Dolayısıyla modada kaliteli ve iyi ürünler üreten bir firma otomatik olarak iyi saat üretir diye düşünmek yanlıştır.

Fossil, Armani, Boss, Guess vb. firmalardan ancak tek şartta saat alınır "Swiss Made" olacak ve fiyatı makul düzeyde olacak.

Bu ürünü alacağıma Q&Q gibi Citizen sub-brand'i markaları değerlendirirdim.

• şu daha şık duruyor sanki

Skagen SKW6602 Kol Saati
  • skagen saatte kendini kanıtlamış markadır.plastik kasa vs. takılmayın.Eğer sahte değilse alınır.

• Skagen Denmark, New York'ta Danimarkalı bir çift tarafından kurulmuş bir Amerikan şirketi. Danimarka veya Almanya ile ilgisi hiç olmadı. 2012'de Teksas'taki Fossil şirketi tarafından alındı ancak zaten öncesinde de Çin'de üretiliyordu, hiç bir zaman üst segment bir marka da olmadı, kaliteli, ancak evladiyelik değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.