Şimdi Ara

Skechers Ic Astar Yirtilmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayakkabi 1 aylik.Ic astari yirtildi her zamanki gibi neden israrla bu ayakkabiyu aldiysam..

Gittim garantiye verdim,sizce kullanici hatasi derler mi?Bicakla yirtmadim kardesim,bagciklarimi cozup oyle cikardim,parmaklarimi cekecek yerine kullandim surtunmesin diye cunku eski ayakkabimi kotu kullanmistim buna o kadar ozen gosterim sonuc ortada.

Neler yapmaliyim beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bişey sorucam 1 ay boyunca kaçgün giydiniz bu ayakkabıyı?
  • Ayakkabı konusunda bana sıkıntı çıkarmayan tek firma new balance oldu diğerleri hep kullanıcı hatası deyip yolladılar.
  • merhaba bişey sorucam da ben ayakkabıyı nasıl garantiye veriyoruz mesela ben boynerden new balance aldım veebilirmiyim biyere
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Ayni ayakkabiyi her gun giymeyim,yipranmasin dedim.Haftada maximum4 kere giymisimdir o da araliklarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 9 Nisan 2018; 23:47:20 >
  • Muhtemel cevap kullanıcı hatası olacaktır hocam bende aynı sorundan muzdariptim boynere verdim garantiye göndermesi için sonuç kullanıcı hatası oldu 3 veya 4 aylıkken göndermiştim bende.
  • grup_34 G kullanıcısına yanıt
    ayakkabı giymenin normali zaten 1 gün giyip 1 gün dinlendirmedir.. 1 ayakkabı 2 gün giyilmemeli heleki file ayakkabı ise.. nike adidas skechers new balance farketmez.. koşu ayakkabısıdır zaten günlük kullanıma fazla uygun değildir..

biz ayakkabının kullanımına bakmadan alıyoruz file ayakkabıları.. ama kategorisi yanlış.. 1.5 yıldır skechers 1 yıldırda under armour file kullanıyorum.. hiçbir yırtılma yok ikisindede.. biryere takıp sürtmediğim sürecede yırtılacağını sanmıyorum.. her iki ayakkabıyıda haftada en fazla 2 şer kere giyerim.. ama günlük/iş kullanım için nike ve klasikspor arası bir dockers bi ayakkabım var onları daha sık kullanırım.. ama bu ikisini (skechers-underarmour) haftada 1-2 kez mutlaka giyiyorum.. 4 ayakkabıyı aktif kullanıyorum bunu 8-10 güne yayarak giydiğim kıyafetlere göre seçiyorum.. ayak sağlığı benim için çok önemli ama asla 1 ayakkabıyı 2 gün üstüste giymem.. hem aşınma hem sağlık açısından doğru değil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gecenki skecherslarda yirtik ic astari.

Topugumda bicak yok herhalde,nasil yurtiliyor anlamis degilim.

• bariskus.17 B kullanıcısına yanıt
    itiraz edersem ne olur sonra

• grup_34 G kullanıcısına yanıt
    yine itiraz deneyin.. skechers %90 olumsuz cevap veriyor.. yanlış anlamayın size demiyorum zaten ayakkabınızın modelini tipinide görmedim.. ama millet olarak kullanım amacına göre doğru ayakkabı almıyoruz ve doğru kullanmıyoruz.. aa uygun, tipi güzel, rahatmışta diyip alıyoruz ayakkabıyı..

işin özüne bakarsak skecherstan çok kişi aynı durumdan şikayetçi sadece siz değilsiniz yani.. ve skechers aldığım duyumlara göre ne yazıkki müşteriyi haksız buluyor ve reddediyor müşteri hizmetleri ve memnuniyeti zayıf..
  • Hatunun ayakkabısını aynı sorundan götürdük, iç astar yırtılmıştı daha iki aylık ayakkabı ki bu iki ay içinde kaç kere giyildi (bilirsiniz hatun ve ayakkabı kuramını:))
    Kullanıcı hatası deyip gönderdiler ilkinde. Daha sonra böyle bir kullanıcı hatasının olamayacağını toplasan 3-4 kere giyilen bir ayakkabının astarı kasıtlı yırtılmazsa yırtılmasının imkansız olduğunu belirterek tekrar geri gönderdik. 3.ye de aynısı olursa ben üşenmem sürekli gelirim buraya fabrikaya göndertirim ürünü dedim. 1 hafta sonunda iade aldılar hediye çekini yüklediler. İstiklal Sketchersda oluyor olay. Gerçektende senin hatan yoksa diret kardeşim, gerekirse Tüketici Hakem Heyetine git. Aldığın ayakkabı Torex değil dünya para veriyorsun sonuçta.
  • Yazin icin tesekkurler dostum,direk kabul ettiler parami aldim.Skechers rahat bir marka fakat narin 2.skechersimdi bu.

Daha da almam bu markadan zaten.

• Skechers Ic Astar Yirtilmasi

Ben de aynı dertten muzdaribim. Sckechers alan bunu göze alarak alsın orası yırtılıyor nasıl yapıyorlarsa. İşin kötüsü ben Columbia aldım yaz sonu. Onda da aynı sorunu yaşadım. Şimdi ne yapsam bilmiyorum garantiye göndersem mi acaba? Aşağıdaki modeli almıştım.
  • amazondan (de )skechers aldım tam 11 ay giydim. iç astarı topuk kısmı dediğiniz gibi yırtıldı .
    amazona yazdım direk yenisini yolladılar. eski ayakabıyı da kargoyla istediler.
    kargo parasınıda ödediler.
    bunu türkiyede yapacak 1 tane firma söyleyemezsiniz.

türkiyede greyderden ayakabı aldım. 1 ay evde durdu 1 ay sonra giymeye niyetlendim. alt tabanı açılmuştı . etiketleri üstünde götürdüm. kullanıcı hatası dediler. tüketici mahmesiyle aldım paramı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzluq -- 22 Nisan 2018; 20:22:53 >
  • benim ayakkabı da yırtıldı 2.kez garantiye yolladım. Bakalım yine ret gelecek anlamıyorum ya bi ayakkabı içten nasıl yırtılır. 5 yıl giydiğim ayakkabı yırtılmıyor 2 3 ay giydiğim ayakkabı yırtılıyor. Ayakkabıya 350 lira vermiştim. Bilsem 2 tane nike alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.