Şimdi Ara

Skinny Fat Vücut Tipim ve Lordozum Var, Fotoğraf Ekledim..Yorumlarınızı Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, kendimi bildim bileli lordoz denilen bel çukurum var. Kiloyu da önce göbekten sonra da kalça ve bacaklardan alıyorum. Fotoğrafları yeni çektim. Amacım hem lordoz'dan kurtulmak, hem göbeği eritmek hemde kalçayı küçültmek. Tabi bunların yanı sıra bacaklarımı sabit tutup üst taraf için de biraz kas yapmak istiyorum. En azından göğüs ve bicepslerimi 2-3 kadar büyütmek yeterli olacaktır.. Bana ne tür tavsiyelerde bulunabilirsiniz, hem beslenme hemde antrenman programı vs. Şu an salona gitmeye başladım ve 1 saat kadar ağırlık kaldırdıktan sonra yarım saate yakın kardiyo yapıyorum. Bu şekilde devam etmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler. Yaş: 32 Boy: 175 Kilo: 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iambad23 -- 4 Mart 2018; 2:9:41 >

• tam hormon tahlili öeririm, gyno da var bir miktar.

lordozdan kurtulmak için de plank en iyi hareketlerden biri ama kalça ve karnını sıkman gerekiyor. karnını yeterince hissetmiyorsan duvarda falan yapabilirsin.
  • ağırlıkla çalış
    kardiyo şu an için gerek yok bence
    beslenme ve full body çalışırsan
    kısa sürede yanıt alırsın.

leş vucut hocam
    ne kadar düzeltten de en ufak ara vermede yağlanacaksın yine
    kendimden biliyorum
  • Zero seker zero ekmek full body seninki ile ayni vucut yapim vardi 8 ayda fit sayilacak bir vucuda kavustum.. benim actigim bir konu var ona bak istersen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.