Şimdi Ara

SKODA 120 L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SKODA 120 L ALMAYI DUSUNUYORUM SIMDILIK BUTCEM BUNA YETIYOR AMA ALIP ALMAMAKTA KARARSIZIM

ARABA 1988 MODEL SATICI YURUYEN VE MOTOR IYI YAZMIS AMA BANA KISA VEYA UZUN VADEDE SORUN CIKARIRMI YANI YANI ZIRT BIRT BOZULURMU (HAYATIM SANAYIDE GECERMI)

BU ARABA HAKKINDA SIZIN YORUMLARINIZ NEDIR

BU ARABADAN VAZGECIP BASKA BIR MODELEMI YONELSEM ??

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

• fiyatı ne o arabanın?
  • 2000 ytl

bıde bu arabanın parcaları bulunurmu , bulunursada pahalımıdır
  • şimdi parçaproblemi avrdır büyk ihtimalle,ayrıca parça işini halletsen usta işininasıl halledeceksin.hersskodadan anlamayabilir.o sebeple benim tavsiyem renault 12 yada murat 124 alman olacak...eş değerfiyata bulabilirsin sanırım.sonuçta amaç ayağını yerden kesmen olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

şimdi parçaproblemi avrdır büyk ihtimalle,ayrıca parça işini halletsen usta işininasıl halledeceksin.hersskodadan anlamayabilir.o sebeple benim tavsiyem renault 12 yada murat 124 alman olacak...eş değerfiyata bulabilirsin sanırım.sonuçta amaç ayağını yerden kesmen olacak...

ewt suanda amacım ayğımı yerden kesmek ama bu aradada yuzufazla eskimemiş bi otomobil almak ıstıyorum reno ve 124 un karızması cok bozuldu buda arabanın değil bınenlerın sucu demek ıstedığımı anlamıstırsındır

yanı benım usuncem golf1 yada 120 l gıbı eskıve ucuz bı araba almak + adı p.çe cıkmamıs olsun yeter

o yuzden 120 l yi arastırıyorum

• 120 L motoru arkada emanet gibi duran garip bi araba.bence skoda 120 L alacağına 85-86 model 131 aslan daha iyi edersin. yada biraz daha çıkabilsen 90-91 lada samara bile bulabilirsin.
  • up
    yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle tavsiye etmem o aracı.. bis falan al daha iyi bence..
  • Benim ilk arabam skoda favoritti.91 modeldi.Aklıma hep istanbul-ankara yolunda 5 defa hararet molası verdiğim gelir.Arkadaşım alacağın o araba muhtamelen son saibini arıyodur.Karizmayı falan boşverde mantıklı davran
    ve piyasası olabilen bir araba al bence.Lada bile olabilir.Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: efo_r

Benim ilk arabam skoda favoritti.91 modeldi.Aklıma hep istanbul-ankara yolunda 5 defa hararet molası verdiğim gelir.Arkadaşım alacağın o araba muhtamelen son saibini arıyodur.Karizmayı falan boşverde mantıklı davran
    ve piyasası olabilen bir araba al bence.Lada bile olabilir.Saygılar

Gözüm...
    İstanbul'da ikamet ediyorsan bu araç uymaz sana.
    eğer küçük bir şehir ve sakinse yollar araç uygun ideal...
    ilk arabamız skoda 120L idi...
    Hararet problemiyle çok uğraştırdı...
    O fiyat aralığında daha uygun modeller bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratatatatatata -- 24 Eylül 2006; 11:46:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.