Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.0 110HP STYLE DSG 78BİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 SKODA FABİA 1.0 TSI 110HP DSG STYLE 78 000TL sizce alınır mı ? Yoksa Golf Polo Fiesta veya Clio'ya mı bakmalıyım ?

• Neye istiyorsan ona bak....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinmaz, cok dandik bir araba hem de pahali. Skoda alacaksaniz spaceback ya da superb olabilir.

Spaceback tsi dsg style icin 77bin,

Superb 1.4tsi active icin 89bin fiyat verdi gecenlerde. Skoda sevmem ama ikisi de fiyatina gore alinabilir. Fabia o fiyata degmez.

• Biraz zayıf motoru güçlü fiyatı

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    101.000 TL'lik aracı nasil 89' a vereceklermis hayret doğrusu! Şu an liste fiyati 101.000 TL.

81' e sıfır Octavia var hocam Octavia'ya bakın derim. Sizin yerinizde olsam 3 daha verir Octi alırım. C segmentinin en konforlu en kaliteli araclarindandir.

Ha bu arada Fabia'ya sallamislar ama aldanmayin hocam bende 2012 modeli var eş, dost, konu, komşu çok seviyor ve satmaya kalksam kaç kişi sat bana diyor da satmaiyorum yani 2. Eli yok falan degil temizse satılır. Binaenaleyh, B sınıfının en guzel araçlarındandir çoğuna göre geniş ve hacimlidir içi.

• Alınmaz.75 e clio4 veriyorlardı.Gerçi oda etmez ama fabiadan daha ucuz iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ateca 1.6 tdi dsg
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Clio 87 den aşağı yok ki ? siz ne zaman baktınız
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    2-3 gün önce fiyat alan vardı.Ya konusunu açtı yada sıfır araçlar konusunda paylaşmıştı

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Superbin fiyatına ben de şaşırdım. active olmasına rağmen donanımı fena değildi. Aralığın 1. ya da 2. haftasında aldım bu fiyatı, ellerinde var mıdır hala bilemem.

Benzer şekilde spaceback de fabiadan daha büyük bir araç ve fiyatı uygundu.

Octavia için de konforlu demek ya cahillik ya da fanatikliktir, ötesi olamaz. Octavia test etmek için gitmiştim ben bayiiye. Süspansiyon zayıf, yalıtım zayıf. Konfor konusunda çok kötü. Egea bile yalıtım olarak daha başarılı. 80bine boş octavia saçmalık. Corolla, astra var 66bine. Lpg uyumlu, ikinci elde daha az zarar ettirir.
  • Yeni İbiza Style
    1.0 EcoTSI 115 HP DSG S&S
    82 bin tl deniyordu bakılabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Octavia ile Egea' yi karsilastirmak ;Toyota almak da cok komik olur hocam saka yaptiginizi var sayiyorum 😁

Konforsuz demissinizde Siz Octavia' ya degil de Toros' a falan bindiniz galiba...

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Egea ile karşılaştırmıyorum neresinden anlıyorsunuz? Egea'nın yalıtımı octaviadan daha iyi diyorum sadece. Egea kadar vasat da değil ama abartmayın skodanız var diye. Konfor konusunda da sınıfının en iyilerinden değil en kötülerinden. Honda civic, megane, corolla, focus bariz daha konforlu.

Octavia bagaj, iç hacim ve kullanışlılık olarak iyi. Onun dışında öne çıkacak pek bir yanı yok. Eskisi gibi rakiplerinden uygun da değil.

Toyota falan da almadım, toyotalar da ruhsuz, yalıtımı kötü octavia gibi ama auris falan daha sessiz, konforlu octaviadan. Özellikle hibrit auris test etmenizi öneririm.
    https://youtu.be/7AvW7MyLXks

Çok inceleme videosu seyrederim ve genelde yorumlar bu sekilde olumlu yalıtım konusunda, buyrun ben adama zorla ben soylettirmedim herhalde.

Ben fanatiklik yapmiyorum objektif fikirler bu yöndedir hocam. Ha Octi' den daha iyi yalitima sahip olan araclar bulunabilr ama siz masallah yerin dibine soktunuz bu konuda.

Sizin aranizda biseyler geçmiş herhalde saticiya falan mi kizdiniz da arabaya koşullandiniz anlamadim.

• Megane 4 HB hem aynı para hem daha geniş

• yeni biza alınır. fabia kadar itici b sınıfı araç yok bence. yeni ibizanın yanında fabianın lafı bile olmaz, clio filan alma o paraya
  • 60 bin TL'ye 1-2 yaşında dizel otomatik Fluence alınır, kalan 18 bin TL ile ortalama 5 yıl bedava gezilir.
  • yeni büyüyen türkiyede ucuz araba yok.hepsi pahalı.

paranız varsa beğeniyorsanız alın.sürekli zam geliyor.bekledikçe her ay daha ulaşılmaz oluyor

• 5 aydır fabia kullanıyorum burda yazılanlar kadar leş bir araba değil.clio daha iyi bile yazmışlar ilginç.
  • Clio’ mu iyimiş Fabia’ dan ? 😂 Fabia şuan segmentinde en iyi araçlardan biri. Şunuda koyalım, Fabia’ yı gömenler utanır belki...

https://youtu.be/pYnDQ0Bymo4

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.