Bildirim
skoda fabia 2015 mi yoksa toyota yarismi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabiki yaris. -
Net yaris. -
daha 2015 fabia'nın satışı başlamamış, içine binip deneyen insan evladı yok, neye göre kime göre "net yaris"-"tabiki yaris"? yaris güzel araç, bir önceki kasasına göre de çok güzelleşti ona da eyvallah da önce bir 2015 fabia gelsin ondan sonra konuşulacak konu bu...quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Net yaris. -
Hibrit almayacaksanız tabi ki Fabia.quote:
Orijinalden alıntı: mortarxl
daha 2015 fabia'nın satışı başlamamış, içine binip deneyen insan evladı yok, neye göre kime göre "net yaris"-"tabiki yaris"? yaris güzel araç, bir önceki kasasına göre de çok güzelleşti ona da eyvallah da önce bir 2015 fabia gelsin ondan sonra konuşulacak konu bu...
Alıntıları Göster -
quote:
daha 2015 fabia'nın satışı başlamamış, içine binip deneyen insan evladı yok, neye göre kime göre "net yaris"-"tabiki yaris"? yaris güzel araç, bir önceki kasasına göre de çok güzelleşti ona da eyvallah da önce bir 2015 fabia gelsin ondan sonra konuşulacak konu bu...
arkadaş doğru söylemiş acelen yoksa bekle fabia yı da gör test et yaris i de .. yeni fabia yı görmek lazım içinde kalmasın madem ikisi arasındasın.. -
Fabiayı beklemek lazım.TSI motor ve çift renk opsiyonlarıyla gelecek.Bagaj hacmi 330 litre olacak.Ayrıca fabia daha güncel kasa olacağı için bu konudada avantajlı.Corollayı aldık gördük.Adı çıktığı kadar değilmiş!quote:
Orijinalden alıntı: Corvınusquote:
arkadaş doğru söylemiş acelen yoksa bekle fabia yı da gör test et yaris i de .. yeni fabia yı görmek lazım içinde kalmasın madem ikisi arasındasın..
Alıntıları Göster
-
Manuel mi otomatik mi? -
quote:
Dediğinizde haklısınız, şimdiden bilemeyiz ama ne geleceği de az çok belli değil mi? 1.2 tsi motor ve dsg şanzuman. Ötv indirimli alınacak olması 5 yıl kullanılması demek. Bu şartlar altında her türlü yaris.
Bugün passat sattık. 2012 model ilk el, 60bin kmde. Şimdiye kadar 2 kere kavrama değişti, motoru yağ yakıyor. O kadar da temiz kullanılmasına rağmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 6 Kasım 2014; 15:38:30 > -
quote:
Persembenin gelişi carsambadan bellidir de o yüzden net yaris. Ülkemiz kosularinda yaris daha avantajlı da o yüzden yaris. Dsg mi cvt mi ? Hangisi bizim ülkemize göre ? Ben ikisine kullandım. Tsi mi valvematik mi ? Hangisi gerçek anlamda ekonomik ve sağlam ?
Kronik problemleri geçtim skoda vw nin uvey evladı muamelesi görüyor yetkili servislerde. Yolda kalana kadar degistirmiyirlar arızalı parçayı desem yeridir. Neyzen dostumun skodadan neler çektiğini ben bilirim. Hayır ucuz da değil ki skoda. Gidip vw almak daha mantıklı.
-
fabia yeni euro 6 uyumlu 1.2tsi motor ile gelecek diye biliyorum; evet dsg şanzıman da sıkıntı çıkarmaya yatkın olsa da vag grubu iyileştirmeler yapıyor... patronumun 2008 model caddy'si vardı 1.9 tdi 6 ileri "yağlı" tabir edilen tip dsg şanzımanlı; 2xxxx kilometrede ikinci el aldı ve neredeyse 2xxxxx kilometrede sattı ve 1 defa bile dsg sıkıntı yapmadı... ne ısınma ne diğer bişey; tıkır tıkır çalıştı... biraz şans aslında ama son revizyon dsg ile gelecektir yeni fabia...
yaris de çok güzel araç ama henüz denenmemiş bir araç ile kıyas yapmak insafsızlık olur bence... -
malesef önyargılısınız. ben burada skoda'yı savunmuyorum; piyasaya çıkmamış bir araca başka araçlarda yaşanan sorunları sebebi ile yargısız infaz yapıyorsunuz. dsg sıkıntı çıkarma potansiyeli olan ama konforlu bir şanzıman... evet cvt güzel ama hatırlarmısınız bilmem yakın zamanda forumda bir arkadaş cvt'li micra için şanzıman fiyatı sorunca aracın ikinci el parası kadar fiyat vermişlerdi... sorun çıktığında iki şanzıman da maddi külfet çıkaracaktır. tsi güzel ve turbo beslemeli bir motor, valvematik de güzel ve atmosferik bir motor... tamamen tercih meselesi; bende ikisini kullandım...
skoda felicia zamanından günümüze skoda araçlarını kullanmışlığım, araç sahipleri ile sohbet etmişliğim var; kimse sizin kadar problemli olduğuna dair beyanat vermedi... arkadaşınızın sıkıntı yaşaması elbette üzücü bir durum ancak her markada bu tarz istenmeyen durumlar yaşanabiliyor. Fiyat konusunda da yeni yaris'in otomatiği 49.000 TL'den başlıyor; çok da ucuz sayılmaz hani... bugün dsg'li polo 50.900 TL'den başlıyor; fabia da ya aynı fiyatla ya da daha ucuz olacaktır, polo'dan daha pahalı olması mantıksız olur...
-
6 ileri yağlı kavrama zaten kendini ispat etti...Sorun 7 ileri kuru kavramada
Yukarıda da sordum manuel mi otomatik mi diye eğer cevap manuel olsa idi Fabia yı bekleyin derdim konu sahibine,bekleyin iki aracıda test edin ve içinize yatanı alın diye söylerdim.
Ama eğer konu otomatikse bence de net Yaris...
Bu arada iyileştirme derken? 1.2.3. derken şu an araçlara 4. nesil kavrama entegre ediliyor ve onlarda sorunlu Ayrıca bu işin torkla alakası yok.Eğer olsa idi 1.4 atmosferik Polo kavrama rızası vermezdi tıpkı 175 nm lık aracım gibi
Üstelik alacak olan arkadaş 5 yıl satamayacak tıpkı benim gibi.Şu an onun yerine kendimi koyuyorum 5 yıl gerçekten çok uzun bir süre benim 3 yılım kaldı ve eğer 7 ileri kuru kavramada tam anlamıyla revizyonda gidilip 7 ileri yağlı kavramaya geçilmez ise şu an düşündüğüm gibi 3 yıl sonra aracımın günü dolduğunda kesinlikle VAG grubunun onunden geçmem.Hele ki Skodanın asla!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 6 Kasım 2014; 17:09:51 >
-
3 yıldan fazla fabia kulandım ve hiç sorun yaşamadım.Skoda memnuniyet anketlerinde üst sıralarda.Hatta Skoda yeti İngilterede bu konuda ödül aldı.Her sorun yaşayan adamın dediğine bakacak olursak araç alınmaz.Corolla sahibi olan sigortacım almadan önce haberim olsa ben sana Corolla aldırmazdım diye cümle kurdu.Adam sıfır elegant Corolla almış ama pişman olmuş.Ne yapalım şimdi millete Toyota almayın mı diyelim? -
Üstad iki yıl 78 bin km dsg li araç kullandım. Kavrama değişti 45 binde ve 75 binde ikinci kavrama isteyince bende sattım seat leon aracımi. Şimdi cvtli corolla kullaniyorum. Bu arada cvt corollada 14 bin tl ama daha değişimi duyulmamış. Servise fiyatını sorunca şaşırıyorlar.
Gelelim skoda fabia olayına. Bu araç sonuçta vag grubu olduğuna göre amerika yeniden kesfedilmeyecek. Bilindik aksamlar kullanılacak. E alacak arkadaş 5 yıl satamayacak. E skoda almış özer dostum var yaşadığı problemleri forumca biliyoruz zaten. O yüzden net yaris dedim ışte. Dün akşam 2,09 dan lpg aldım araca. Bunun keyfini hiçbir şanzıman veya motor veremez açıkçası. O yüzden bu ülke şartlarına yaris gibi araclar daha uygun. -
otamatik düşünüyorum ama manuelde olablr toyata yaris skoda fabıayaya göre ucuz arkadasın dedgı gıbı yenı fabıayı görmedn karar veremdim yarista cok güzel araç -
Yarisin içi şu anki eski motor fabia dan bile beter.
Ha tek kriter bu mu değil elbette.
Yeni fabianın motorunun verilerini bilmiyorum ancak şimdiki bildiğin kanı yarise göre :) -
Aldgım blgye göre 2015 fabia 10 yıldr kullandgı motoru brakarak polo motorlarına gectı.poloda markaya para vnrıyon skodada malzemeye fark bu -
Tabiki fabia. Motorlari yeter, euroncap 5 yildiz vs. Yeni i20 ye de bakmakta yarar var. -
Evet i20 nin 2015 de güzele benziyo ama ben fabia tarafındayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X