Şimdi Ara

Skoda Favorit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Skoda favorit bir oto almayı düşünüyorum.Acaba yakıtı,yedek parçası ve sağlamlığı hakkında bana yardımcı olur musunuz.

• Çok güzel araçtır çok memnun kalırsın, sağlamdır parçası da boldur. Yalnız Alman menşeli modellerinden almanı tavsiye ederim en az LX olmalı GLX olursa daha iyi olur hatta Silverline olursa sunroof da içinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 6 Ekim 2008; 14:53:00 >
  • Teşekkür ederim arkadaşım.Aslında iki tane opsiyon var elimde.Bir de Renault 21 optima ya da menager aklıma yatmaya başladı.Ama yakıt konusu beni biraz düşündürüyo.Konfor ve diğer donanımlar açısından Renault 21 in çok önde olduğunu biliyorum.Tüplü bir skoda Renault dan daha az yakar gibi görünüyo.
  • Biri 140 kuruş sa diğeri 180 kuruş yakar , öyle aman aman bir fark olmaz, bence 21 daha mantıklı olur daha geiş ve konforlu en azıdan yalnız 21 lerde pek yan sanayi parça olmaz, çıkma yada orjinal kullanman gerekecek.
  • 94 model skoda favorit glx sahibiydim.. tabiri caizse taş gibi arabadır çok sağlamdır.. özellikle glx modellerini öneririm.. koltuklar bile çok güzek kavrıyor insanı..

silverline , blackline modelleri de ayrı güzeldir..

yıllarca kullandık hiç bir sorun yaşatmadı. 2006 yılında sattık..

kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum bu aracı.. ama glx olmak şartıyla . vw gruptur 94 glx ler.. temiz bişi bulursan seni üzmez
  • 21 lerin yedek parçaları gerçekten pahalı favoitinkini bilmiyorum
  • bu saatten sonra renault 21 seni üzer pişman olmak istemiyorsan skoda 94 glx

zevk senin para senin sonuçta illa 21 alacam diyorsan ona bişi diyemem
  • Bizdede favorit LX var. 15 senedir eskitmeye çalışıyoruz başaramıyoruz :))) Çok saglam arabalardır.
  • Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.Skoda hakkındaki yorumlarınızı değerlendiricem.Gönlüm aslında skoda dan yana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.