Şimdi Ara

Skoda Kodiaq Fiyatları Açıklanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 TSI 125 PS Manuel 4×2 Ambition 109.900 TL
    1.4 TSI 150 PS DSG 4×2 Ambition 123.900 TL
    1.4 TSI 150 PS DSG 4×2 Style 144.900 TL
    1.4 TSI 150 PS DSG 4×2 Prestige 158.900 TL
    1.4 TSI 150 PS DSG 4×4 Prestige 168.900 TL
    2.0 TDI 190 PS DSG 4×4 Prestige 258.900 TL

Kaynak tr.motor1.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal artık,tüm araçlar neredeyse böyle fiyatlara geldi.
  • Şu 100 binli rakamlara alışamayan tek ben miyim?Neyse ben 55 binlik aracıma en az 5 sene daha binerim.

• DSG+25HP farkı 14.000TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 2 Mayıs 2017; 21:2:52 >
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Motor farklı . dsg farkı yaklaşık 11 bin

• Her geçen gün daha da fakirleşiyoruz doktor olduğum halde bu arabaları almak bana hem zor hem de gereğinden fazla görünüyor

• Hala 100 bin tl yi geçince almak için aklıma sadece mercedes-bmw-audi üçlüsü geliyor ikinci el olsada

• Tiguanda 1.6TDİ ile gelmiyor bu araçta, bunun belli bir sebebi var mı? Yeni 3008 çok daha avantajlı oluyor dizel otomatikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Tiguanda 1.6TDİ ile gelmiyor bu araçta, bunun belli bir sebebi var mı? Yeni 3008 çok daha avantajlı oluyor dizel otomatikte.

Tiguan geliyor ama sadece manuel

• quote:

Tiguanda 1.6TDİ ile gelmiyor bu araçta, bunun belli bir sebebi var mı? Yeni 3008 çok daha avantajlı oluyor dizel otomatikte.

Bu araç Tiguan dengi değil, bir üst segmentte. Rakipleri X-Trail, Sorento, Santa Fe, Koleos, 5008, BMW X3, Audi Q5, Volvo XC60, Mercedes GLC gibi araçlar.

VAG'ın 1.6 dizel 120 beygir 250 torkluk makinesi bu büyük kasa için yetersiz, ondan dolayı koymamışlar.
  • quote:

ben ateca için sormuştum aynı soruyu, vw-seat-skoda artık 1.6 tdi dsg suv avrupada zaten satmıyormuş millet 2.0 alıyormuş, 1.6-2.0 maliyetleri birbirine yakın olunca böyle karar almışlar, sadece bizim ülkede 1.6-2.0 arası uçurum olunca olan bize olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 2 Mayıs 2017; 21:35:26 >
  • 109 binlik olan mantıklı. Manuel benzinli miss gibi binilir.

• benzinli 14 litre yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Her geçen gün daha da fakirleşiyoruz doktor olduğum halde bu arabaları almak bana hem zor hem de gereğinden fazla görünüyor

doktor değil hekim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezalandırıcı2006

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Her geçen gün daha da fakirleşiyoruz doktor olduğum halde bu arabaları almak bana hem zor hem de gereğinden fazla görünüyor

doktor değil hekim

Hemi de mandıra hekimi :)

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    hocam bence tiguen segmenti neden diyceksin motora uzunluğa genişliğe ve yüksekliye bakınca tiguan kuga bunlarla çok yakın. ayrıca fiyat olarakta skodaya fazla gibi o rakamlar.ford kuga dizel 117.000 tl iken benzinli 125 beygir kodiaq 109.000 çok fazla değilmi sizce?
  • Bu paralara skoda allah kutarsin

• Dizelde kesinlikle peugeot 3008 daha mantıklı. Ancak benzinli motoru tiguana göre çok daha mantıklı. Tabi bunlar beklenti meselesi, ancak kodiaq çok daha heybetli duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Bu araç Tiguan dengi değil, bir üst segmentte. Rakipleri X-Trail, Sorento, Santa Fe, Koleos, 5008, BMW X3, Audi Q5, Volvo XC60, Mercedes GLC gibi araçlar.

VAG'ın 1.6 dizel 120 beygir 250 torkluk makinesi bu büyük kasa için yetersiz, ondan dolayı koymamışlar.

1.4 tsi 125 bg yeterli mi peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bum bumm buumm!!! skoda bitmiş,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.