Şimdi Ara

Skoda Octavia, Kia Cerato, Nissan Primera'dan hangisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 ay içerinde bir araç almak istiyoruz. Araçlara verebileceğim para 19 20 bin tl arası bir miktar bunun üstüne çıkamıyorum. Araçtan beklentilerimde güvenlik, konfor, donanım, ve tabiki yakıt ve diğer parça vs ekonomiklik.

Araçları lpg ile kullanacağım. Tabi cerato olursa dizel düşünüyorum.

İlk araç Skoda Octavia,
    2003-2004 civarı 1.6 mümkünse elegance donanımı düşünüyorum. Yada 2005 a5 kasa belaltı boyalı değişensiz felan bulabilirsem oda olabilir.

İkinci araç Kia Cerato,
    2005-2006 civarı 1.5 crdi ex donanımlısını düşünüyorum. Km si 110 bini pek geçmemiş bir araç bulabilirsem.

Üçüncü araç Nissan Primera,
    2003-2004 mümkünse 1.6 tekna donanımlısı. Nissanda en çok ön konsol hoşuma gitti bilgi ekranı vs.

Bu araçları dediğim özellikleriyle kıyaslarsanız sevinirim. Sanırım yakıtları arasında pek fark yoktur fakat parça ve bakım masrafları felan ne ölçüdedir.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggnet -- 2 Eylül 2010; 18:31:07 >

• kardeş nissan primerada terra diye bir donanım yok visa ve tekna donanımları var ful olano tekna versiyonudur ve primera d sınıfı bir araçtır diğer araçlardan lükstür. 20 bine tekna donanım primera bulabilrsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-primera-sahibinden-temiz-nissan-primera-1-6-tekno-30658443/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-primera-2004-primera-1-6-tekna-30181748/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-nissan-primera-acil-satilik-28969723/detay

• En son corolla lara bakmıştımda ordan kalmış aklımda :)

Nissanın D segmenti olduğunu bilmiyordum ben. Yakıt tüketimi vs nasıldır. Ekstraları nelerdir yardımcı olabilirmisiniz?
  • sana şöyle bahsedeyim bende avensis var 1.6 lpgli yakıtı ş.içi 10 ş dışı 8 litre nissan primerada japon aracıdır japon araçlarının ortak özelliği az yakması ve sorunsuzluğudur. bu primera teknalarda bir çok özellik mevcur gösterdiğim ilanları inceleyerseniz anlarsınız.
  • Tşkkürler yorumların için peki octavia ve cerato hakkında hiç yorum yokmu :)
  • Octavia ve cerato kullanan bilen yorum yapacak kimse yokmu yaw :(

Bide bu araçlar fiyat olarak bizim bütçemize uygunda bakım, parça, yakıt vs olarak acaba ne kadar uygundur bilgilendirebilirmisiniz?? Eski aracımız clio idi bu arada :) Arada illaki fark oolacağının farkındayız ama çok büyük uçurumlar varmı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggnet

Octavia ve cerato kullanan bilen yorum yapacak kimse yokmu yaw :(

Bide bu araçlar fiyat olarak bizim bütçemize uygunda bakım, parça, yakıt vs olarak acaba ne kadar uygundur bilgilendirebilirmisiniz?? Eski aracımız clio idi bu arada :) Arada illaki fark oolacağının farkındayız ama çok büyük uçurumlar varmı acaba ??

Octavia ve Cerato arasında bir seçim yapacaksan Cerato derim. Hem dizel hem performans çok iyi basmazsan az yakar konforuda yeterlidir. Octavia biraz hantaldır ve biraz müsriftir. Servis ve parça olarak Kia iyidir sorun çıkarmaz pek ama motorun seriliği ve gücü açısından debriyajı çabuk bitebiliyor malzeme kaliteside skoda kadar iyi değildir ama idare ider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Skoda Fabia
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.