Şimdi Ara

Skoda Octavia'ya 1.2 TSI(Manuel-DSG) Geldi! (Jetta-Octavia Kıyası eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
27.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dayanamadı demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Dayanamadı demek
    Yedirtmeyiz!
  • Insanlar 3-5 fazla verip jetta alıyor. Parasını riske atmak istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

CRV 1.6 dizel 87 000 lira. Pahalı deniyordu. Birden gözüme ucuz geldi.

O da pahalı, bir şey değişmiyor.

Hocam bence şuan normal. Passat 1.6 tdı Dsg trendline 91 bin tl. Evet yanlıs duymadınız bomboş bir araba 91 bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Insanlar 3-5 fazla verip jetta alıyor. Parasını riske atmak istemiyor.

Marka algısı yavaş yavaş kırılıyor aslında. Bulunduğum şehirde fazlasıyla Skoda gormekteyim.

Skoda Vw'den daha kaliteli araçları daha ucuza satan bir markadır benim gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

quote:

quote:

Hocam bence şuan normal. Passat 1.6 tdı Dsg trendline 91 bin tl. Evet yanlıs duymadınız bomboş bir araba 91 bin tl

Alıntıları Göster
    Passat ve CR-V arasında dağlar kadar fark var, farklı sınıfta yer alan modeller ve bu durum da bu modelleri tercih eden kitlelerin ihtiyaç ve tercih önceliğinin ne derece değişimde uğradığını açıkça gösteriyor. İhtiyaçlar, beklentiler, öncelikler, zevkler, tercihler, ve renkler bile buna göre belirlenir, en iyisi ya da en doğrusu diye bir şey yok, "Kime göre doğru?" ya da "Kime göre yanlış?" var. Passat alanların büyük çoğunluğu da donanıma takılmıyor, geniş iç hacim ve büyüklük cezbediyor, elbette Alman işçiliğinin ülkemizdeki en uygun adresinin Volkswagen olduğu gerçeği de var.

Seksi ve sarışın bir kadına (Gisele Bündchen) kimse hayır demek istemez, ama bu durumun, esmer ve baştan çıkartıcı (Eva Mendes) gibi bir kadına da hayır demek olduğu anlamına getirilmemesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Insanlar 3-5 fazla verip jetta alıyor. Parasını riske atmak istemiyor.

Marka algısı yavaş yavaş kırılıyor aslında. Bulunduğum şehirde fazlasıyla Skoda gormekteyim.

Skoda Vw'den daha kaliteli araçları daha ucuza satan bir markadır benim gözümde.

Hocam bizim ülkede kolay degil marka algısını kirabilmek. Octavinanin golften kaliteli oldugunu düşünmüyorum.

• Marka algısının kırılması lazım. Kirilmadigi için çoğu insanimiz ambleme para yatırmakta. Bu da distributorlerin işine yariyor. Bulundugum şehirde Skoda gayet güzel satış yapıyor.Guncel fiyatlarla farklı markalara yönelmek daha mantıklı. Markalarin rekabet düzeyi ne kadar artarsa tuketici o oranda faydalanir.

Golf konusunda haklı olabilirsiniz. Fakat sedanlara baktığımda durumu böyle yorumluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 4 Şubat 2014; 1:14:54 >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 otomobil aldım bu güne kadar ikisi de dizeldi. Ha memnun olmadığımı söyleyemem, ama motor sesinin yırtılır gibi çıkardığı sesi kesmek için müziğin sesini açmak zorunda kalmaktan yıldım. Nasıl olsa pek trafik olmayan saatlerde işe gelip gidiyorum, 80'i pek geçmiyorum, cruise control açık gidiyorum. Hep şehir dışı verileri alacağım otomobil benzinli bile olsa. Ki 7 litre yaksa kullandığım parkurda bu bile fazla bir şeyi değiştirmez. Yani kırk yılda bir performanslı bir araba kullanayım bari. Ama dsg işte, of. 4. nesil kavrama takılıyor denildi ama koca bir soru işareti.
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    o araba hakediyor onu kesinlikle dergi aldım test tüketimi 6litre
  • Octavia asiri pahali satilan ve yeni kasasi yalitim, sürüş konforu olarak basarisiz bir model. C segmentinin su an en kotu araçlarından birisi. Zaten doğru düzgün satmiyor. 1.2 TSI modeli 42000TL civari olmasi gerekiyordu ama cok yuksek fiyat yazmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Octavia asiri pahali satilan ve yeni kasasi yalitim, sürüş konforu olarak basarisiz bir model. C segmentinin su an en kotu araçlarından birisi. Zaten doğru düzgün satmiyor. 1.2 TSI modeli 42000TL civari olmasi gerekiyordu ama cok yuksek fiyat yazmislar.
    Skoda Octavia'da DSG için 5.200 TL fark istiyor, VW ise aynı segment Jetta'da birebir aynı vites için 7.500 TL fark istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

vay vay fındık motor dsg octi 66 bin..hayır değecek araba olsa bari..

1.4 Dizel Corolla değil malefesef ....

corolla ne alaka ? babasının markası sanki skoda

Pardon aklım dizele gitti benzinli yazacaktım.

Dededen kalma motoruyla Corolla ya binsinler.

Dedenden kalan 1.6 benzinli motor çoğu atmosferikten az tükettiği gibi birçok turbo benzinliyi de alt ediyor merak etme bir sürü konu açıldı 122 tsı den hızlanma ve tüketim olarak iyi olduğuna dair 1.2 yi havada alır

• quote:

quote:

quote:

Şu an ne passat nede crv parasının arabası değil d sınıfında 85 bine dolu superb var suv ise crv kadar iyi ve cok daha dolu kuga var ve daha ucuz aradaki fark ile benzin parası yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

quote:

quote:

Şu an ne passat nede crv parasının arabası değil d sınıfında 85 bine dolu superb var suv ise crv kadar iyi ve cok daha dolu kuga var ve daha ucuz aradaki fark ile benzin parası yapılır

Alıntıları Göster
    Hocam şu şanzıman işine pek aklım ermiyor,bende Audi A1 1.4 Tfsi 122 Bg. var,bu şanzımanla Jetta vw Octavia'nın DGG'leri aynımıdır,aynıysa ben 2 senedir kullanıyorum periodik bakım haricinde hiç servise gitmedim yok değilse ne farkı vardır,bi ümmeti Müslüman bunu bana açıklarmı acaba????

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

jetta ile Octavia arasında teknoloji farkı var

vosvosun eski teknoloji olması asıl ilginç olan

2013 modellerde jetta da esp bile standart değildi

2014 e koydular mı acaba

Saldırıya geçme hemen Akif, Jetta piyasa arabasıysa Octavia binici arabasıdır.

Bence Corolla piyasa arabası focus, civic falan binici arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Hocam 2 otomobil aldım bu güne kadar ikisi de dizeldi. Ha memnun olmadığımı söyleyemem, ama motor sesinin yırtılır gibi çıkardığı sesi kesmek için müziğin sesini açmak zorunda kalmaktan yıldım. Nasıl olsa pek trafik olmayan saatlerde işe gelip gidiyorum, 80'i pek geçmiyorum, cruise control açık gidiyorum. Hep şehir dışı verileri alacağım otomobil benzinli bile olsa. Ki 7 litre yaksa kullandığım parkurda bu bile fazla bir şeyi değiştirmez. Yani kırk yılda bir performanslı bir araba kullanayım bari. Ama dsg işte, of. 4. nesil kavrama takılıyor denildi ama koca bir soru işareti.

hiç soru işareti olmasın kafanızda.
    bende dizelde benzine geçtim, dünya varmış dedim. Allah bozmasın, tavsiye ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

hiç soru işareti olmasın kafanızda.
    bende dizelde benzine geçtim, dünya varmış dedim. Allah bozmasın, tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    VW bayiinde jettanın tanıtım kartında üretim yeri olarak Meksika yazıyordu. Bildiğim kadarıyla octavia çek cumhuriyetinde üretiliyor. Bu iki aracın işçilik kaliteleri farklı mıdır? İnceleyen, kullanan arkadaşlar var mı?

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Bir destek noktası arıyorum vereceğim karara, onu sağladınız bana teşekkür ederim

• quote:

Bir destek noktası arıyorum vereceğim karara, onu sağladınız bana teşekkür ederim
    Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 2014 Octavia'ların tüm donanım paketleirnde ESP standart mı ? ESP olup olmadığını nasıl anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 3 Nisan 2014; 23:46:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.