Bildirim
skoda oktavia classic 1.6 102 hp.
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aracın motoru hakkında performans düşüklüğü haricinde bir olumsuzluk duymazsın.Vw'nin ürettiği sağlam;sorunsuz;lpg ile gayet uyumlu enjeksiyonlu;8 valfli bir motordur.
Araç ise Golf4-Bora şasesi üzerine kurulu;yine ortak parçalarla üretilen;kaliteli bulduğum bir araçtır.Tek sorunu 2.eli gerçekten cansızdır. -
vw grup un yillardir kullandigi en sorunsuz motorlarindan biridir.lpg ye uygundur performansi tatminkardir.skoda octavia segmentinin en basarili araclarindan biridir.hayirli olmasini temenni ederim. -
İmzamdaki aracı 1 yıldan fazladır kullanıyorum. uzun yol konforu gayet güzel. Motoruda lpg ile gayet uyumlu. Kendi emsalleriyle kıyaslayıncada öyle abartı bir tüketimi yok. Uzun yolda 18-20 krş civarı, şehir içinde 25 krş civarı yakıyor. İlk kalkışlarda bira hantal gibi ama hızlanmalarda beni üzmüyor. Biraz boyutlarından dolayı şehir içinde sıkıntı yaşanıyor. -
Zaten lpg takmazsanız sizi benzinciyle ortak yapacak bir motordur ayrıca performansa tatminkar diyen arkadaşlar yazın klimayı açtığınızda gitmeyen bir motordur nasıl tatminkar anlamış değilim. 2 sene kullandım o motoru. -
bende 6 aydır kulanıyorum imzamdaki aracı,lpg olduğunda sizi üzmez,problemsiz bir motordur,almışken elegance al derim donanım olarak çok farkeder -
beyler bu motor sehır ıcı ve sehır dısı ne kadar yakıyor.. kullananlar yazabılırmı.. lpg yada benzın farketmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 31 Ağustos 2010; 14:50:04 > -
lpg ile şehir içi 165,benzin şehir içi 270
lpg ile şehir dışı 145,benzin şehir dışı 210 -
14 yıldır üretimde olduguna göre baya tutulmus bir araç olduugu belli,performans dısında her yönüyle tahmın eder sizi. -
arkadaşlar herkese teşekür ederim.araç alındı 1.6 102 hp ambiente,metalik gri.35000 tl ye anlaştık+1700 lpg. -
Classic çok boş donanım iyi ki ambiente almışsın.Lpg aldığın iyi olmuş bu araç çok yakar çünkü.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. -
aynı araç var lpg taktırmayı dusunuyoruz... acaba hangı lpg yı taktırdınız.. performansda bır degısım oldumu. ben brc dusunuyorum -
Aracımdaki lpg lavato marka. BRC,Lavato, Tartarini gibi italyan yada Prins gibi Hollanda malı lpg kiti taktırabilirsiniz. Marka önemli ama en önemli şey montaj yapacak olan firma. Araç 1,5 yıldır bende. Kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bugüne kadar 7 aracım oldu. 5 tanesi LPG'liydi. 2 tanesinin lpg dönüşünümünü ben yaptırdım. 2'side BRC idi. Onlardan da çok memnundum.
Sonuç olarak LPG ekonomi demek. Tavsiyem montaj yaptıracağınız yeri iyi seçin, 100 lira fazla verin iyi bir marka taktırın... -
En son baktığımda donanım listesinde kapı içi çelik barlar görünmüyordu. Yazım hatası olduğuna inanmak istiyorum, ama diğer taraftan bu "classic" diye pazarlanan versiyonlarda dikkatli olmak, temel özelliklere daha da yakından bakmak gerekir diye düşünüyorum. Çeşitli markalarda bazı Pasifik ihracatlarında konulmadığını da duymuştum. Ben olsam almadan önce bu konuyu iyice teyid ederdim. Kapı içindeki takviyeler yandan çarpmalarda çok önemli, ABD'de 1967'den beri zorunlu mesela...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X