Şimdi Ara

Skoda rapid mi seat leon mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır km skoda rapid 1.6 tdi elegance manuel 58 bin TL mi Yoksa sıfır km SEAT LEON 1.6 Tdi style 60 bin TL Hangısını almamı onerirsiniz leon ve rapid in olumsuz olumlu özelliklerinden bahsederseniz sevinirim veya en fazla 65 bine manuel dizel sıfır otomobil oneriniz neler olur?

• Rapid daha büyük onun dışında leon motor olarak daha yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Rapid daha büyük onun dışında leon motor olarak daha yeni
    Hocam ikiside 1.6 TDİ 105 HP 250nm tork aralarındaki fark nedir acaba????
    Birde rapid b sedan olarak geçiyor leon c olaramı ? malmeze kalitesi çok farklımıdır bilgilendiriseniz sevinirim
  • İstanbuldaysan bir bayide 52.5 e vardı rapid dizel
  • Rapidin içi leona göre hangar gibi. Ayrıca bagajıda geniş. Rapid derdim (spaceback)
  • Sevgili hocam rapitin dizel dsglisi eniştemde var bende çok kullandım. Gayet geniş ve güzel araba heleki bagajı çok çok iyi. 2 beğenmediğim şey var bir içinin plastiği biraz sert geldi bana ikide 100 km üstünde içeriye yol sesini çok alıyor gibi geldi bana. Diğer aracı kullanmadığım için maalesef bilmiyorum
  • Hocam bir önceki aracım Toyota corolla 1.6 manuel advance idi yol sesi ne kadar farkeder yakıt ve yokuşlarda sorun oluyordu araç dik bir yokuşda 6. Vitesten 3 e kadar düşüyordu ama düz yolda harikaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yohoma -- 22 Şubat 2015; 21:11:34 >
  • Malzeme kalitesi leondan ne çok farkkımızı ve çok basit duruyormu yenibosna altur otoda beyaz renk 58.000 tl fiyat verdiler rade leon içinde 63.000 den 59000 teklif aldım ama araç 1 tane kalmış Nisan sonu anca gelir diyorlar manuel için ve dsg sorunlarının çözüldüğünü dsg düşünmem için baskı kuruyorlar resmen
  • Aynı düşünce bende de vardı, tipi daha hoşuma gittiğinden ledli kırmızı leon aldım
  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    Kazasız sürüşler dilerim dizelmi aracınız yakıt tüketimi ve malzeme kalitesinden yol tutuşundan vs bahsederseniz sevinirim iç hacmi nasıl aracı çoğunlukla babam kullanacağı için soruyorum
  • Incelemere bakilirsa rapid icin b+ neredeyse c sedan olmus deniyordu. Ama asli astari nedir bilmiyorum. Bence guzel arac. Ama diger yandan c sinifi hos bir hb var. Bagaj boyutunu bilmiyorum. Sayet cok lazim degilse leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Incelemere bakilirsa rapid icin b+ neredeyse c sedan olmus deniyordu. Ama asli astari nedir bilmiyorum. Bence guzel arac. Ama diger yandan c sinifi hos bir hb var. Bagaj boyutunu bilmiyorum. Sayet cok lazim degilse leon
    rapid spaceback dsg var aynı ikilem arasında bende kaldım
    cam tavanlı rapid aldım içi daha geniş diye aşağı yukarı aynı araçlar malzeme kalitesi yol tutuş vs...
  • Bagaj çokta önemli değil Allah kimseye vermesin 1.4 fiorino combimix aracımız var 16.9 lt tüketimi olsada bagaj işini hallediyoruz onla ya aslında rapid hoş duruyor bence 1-2 sene içinde satmak istesem değer kaybı çok büyük önem değil ama çabuk satmam alıcak işim gereği malzeme kalitesi ve ferahlık yol sesi vs hangisi daha avantajlı 1.000 tl fark var bu çokta önemli değil bu fiyatlara başka sıfır dizel araç yok gibi
  • dymmt D kullanıcısına yanıt
    Hocam rapıd spaceback daha ferah duruyor cam tavan olduğu için şeklide güzel iç mekan arkada falan rahatmı memnunmusunuz satarken çok bekletirmi bizi 1-2 seneye ikinci eli oturdumu gerçi araç yeni sayılır ama soruyorum yinede teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Hocam rapıd spaceback daha ferah duruyor cam tavan olduğu için şeklide güzel iç mekan arkada falan rahatmı memnunmusunuz satarken çok bekletirmi bizi 1-2 seneye ikinci eli oturdumu gerçi araç yeni sayılır ama soruyorum yinede teşekkürler
    rapid, reno sembol kıvamında bir araç. detaysız ucuz malzeme ve ekonomi ön planda. fiyatları bu kadar yakınsa leon tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 23 Şubat 2015; 0:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

rapid, reno sembol kıvamında bir araç. detaysız ucuz malzeme ve ekonomi ön planda. fiyatları bu kadar yakınsa leon tercih edilmeli.

Alıntıları Göster
    Rapid'in Leon'a karşı tek avantajı, biraz daha iyi iç hacmi. Leon'da start stoplu 1.6 tdi var, daha az yakıyor, leonda ön göğüs yumuşak rapidde yumuşak plastik yok. Leon'da ceyranlı katlanır ayna var artı donanım olarak. Leon bir sınıf üstte, Rapid'de iç mekan her ne kadar sınıf standartları üzerinde olsa da araç B sınıfında yer alıyor.

Ben Leon diyorum. DSG'yi unutun, DSG'siz alın kafanız rahat olsun, biz öyle yaptık, aile aracı olarak imzamdaki araç mevcut, DSG evlerden ırak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Rapid'in Leon'a karşı tek avantajı, biraz daha iyi iç hacmi. Leon'da start stoplu 1.6 tdi var, daha az yakıyor, leonda ön göğüs yumuşak rapidde yumuşak plastik yok. Leon'da ceyranlı katlanır ayna var artı donanım olarak. Leon bir sınıf üstte, Rapid'de iç mekan her ne kadar sınıf standartları üzerinde olsa da araç B sınıfında yer alıyor.

Ben Leon diyorum. DSG'yi unutun, DSG'siz alın kafanız rahat olsun, biz öyle yaptık, aile aracı olarak imzamdaki araç mevcut, DSG evlerden ırak.

Alıntıları Göster
    Arada ki fark cebi yormayacaksa ve rapid' in iç hacmi gerekli değilse Leon. yok iç hacim önemli arada ki farkın cepte kalması epey rahatlık sağlayacaksa rapid.

• Görüşleriniz için teşekkür ederim araçları görüp kararımızı vereceğiz gönlüm şuan leondan yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoma

Görüşleriniz için teşekkür ederim araçları görüp kararımızı vereceğiz gönlüm şuan leondan yana
    benzer olmakla birlikte, leon doanım kalitesi bi tık önde. aynı motor olmasına rağmen rapidin tüketimlerinin çok olduğu söyleniyor.
  • http://www.skoda.com.tr/SiteCollectionDocuments/2015-Fiyat-Listeleri-pdf/Ocak/2014-fiyat-pdf/tum-modeller-2014-fiyat-listesi.pdf

Octavia 1.6 tdi 105 ps ambition donanım 63 bin liste fiyatı, corolla sonrası ne rapid ne leon iç mekan genişliği ve bagaj olarak sizi tatmin etmeyebilir. Bence 2014 Octavia kovalamak daha mantıklı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.