Şimdi Ara

Skoda Rapid Spaceback Kullanıcıları Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhat

Bence ilk önce sizin kullandığınız araçlari bir konuşalım .

2012 HB CRUZE LT WTCC AT/6 SR
    2015 CITROËN C4 CACTUS 1.2 e-VTI 82HP SHINE CT

Hadi bunlarla ilgili bir değerlendirme yapalım.
    Cruze gibi Turkiyeden çekilmiş aracımı ?
    Cactus gibi heryeri plastik yapılmış aracı mi ?

Cruze ile golf ve leonu mu kiyaslayalim?
    Ama hiçbir soruma cevap alamadım, bari bunlara cvb verin.

Onları kullanmıyorum eski araçlarım, araçlar imzam da yazıyor.

Ama konuşmak istersen Cruze konusuna bak/gel yada Cactus ile ilgili bir konuya merak ettiğini sor, oradan cevap verir kullanıcılar.
    Bende cevap veririm ilgilenmiyorsam da vermem. Yıllardır Cruze yazıp çizmişim anlatmışım. Koskoca konusu var, her şey yazıyor zaten.

Türkiye'den değil Avrupa'dan çekildi ve bunu da kullanıcıları dert etmiyor, kimsenin umursadığı yok. Cruze da C sınıfı, kimse hayır demez.
    Cactus ise airbump denen plastiklere sahip, bu da bir özellik. Beğenen alır beğenmeyen almaz. Hiç de umursamadım, çünkü bana dert değil.
    Cactus'de B sınıfı Crossoverdır, kimse de itiraz etmez, "jiptir o jip" demez/diyemez. Mesela QQ deki bazı versiyonlardan donanım anlamında
    daha fazlası vardır Cactus SHINE CT de, Ama bu onu B-Crosover dan çıkartıp C-Crossover yapmaz...

Crıuze ile Golf kıyaslaması yapan yok ama istersen o da yapılır. Çünkü ikisi de C sınıfı HB araçtır. Bu kıyas sonucunda çeşitli sonuçlar
    elde edilebilir motor/şanzıman/donanım/fiyat/marka vesaire.. Birisi diğerini bazı konularda illaki! döver. Ama ikisi de C sınıfı HB olduğu
    gerçeği konusunda hemfikirdir, o değişmez.

Mesela; Cruze HB/NB C sınıfıdır Ama Cruze SW daha hacimli diye sınıfı değişmez o da C dir...

Anlamışsınızdır umarım...

• Anladim , fakat fabianin sw var zaten onun özelikleri ve donanımı başka bagaji sw kapasitede güzel bir araç.

Ben her zaman piyasası olan kendini kanıtlamış Alman grubu araçlarını herzmaan tercih ederim. Motoru, şanzımani, donanımı, konforu ve yol tutuşu adamlar yapıyor gerçekten.

Verdiğiniz verilere göre, o olmaz , bu olmaz bu sizin gorusunuz. Herkesin zevki konfor anlayışı farklıdır. Kimisi güvenlik ister, kimisi konfor ve donanım ister, kimisi modeli sever alır.

Fakat 2008den sonra çıkan modellerin çoğu iyi araçtır. Aradaki en büyük önemlisi servis ağı, parça bulunur kolaylığı ve piyasanin en çok tercih edilen kombinasyonu , cikin bakın trafikte hep vw grubu göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu gece gece derdinize nldu adam araba almis ıste ha b+ ya -c ya da c olsun nlcak ki neden catismaya girdiniz. Etmeyin eylemeyin.

Araban da hayirli olsun gule gule kullan.

• erhat E kullanıcısına yanıt
    Otomatik vites miydi araç, kaç beygirdi? Ayrıca dökülüyordu derken neyi kastediyorsunuz ?

• Arkadaşlar bu iki arkadaş lojistiyen ve panther profillerine baktım , bunların ikisi de cruze almış ve arkadaşlar.
    Bunlar araç almak isteyenleri cruze a yönlendiriyorlar.
    Cruze arabami tedavülden kalkmis eski teknoloji araci ovecek, vw grubunu kötüluyor.
    Lojistiyen profiline bakın anlayacaksınız. Ben bundan sonra bu iki arkadaşla muhattap olmuyorum, hiç objektif değiller, Sizde aldanmayin vesselâm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhat -- 19 Ağustos 2016; 2:21:21 >
  • quote:

Arkadaşlar ben iki arkadaş lojistiyen ve panther profillerine baktım , bunların ikisi de cruze almış ve arkadaşlar.
    Bunlar araç almak isteyenleri cruze a yönlendiriyorlar.
    Cruze arabami tedavülden kalkmis eski teknoloji araci ovecek, vw grubunu kötüluyor.
    Lojistiyen profiline bakın anlayacaksınız. Ben bundan sonra bu iki aekadasla muhattap oluyorum, hiç objektif değiller, Sizde aldanmayin vesselâm.

Kafa gitti, galiba!!
  • quote:

Anladim , fakat fabianin sw var zaten onun özelikleri ve donanımı başka bagaji sw kapasitede güzel bir araç.

Ben her zaman piyasası olan kendini kanıtlamış Alman grubu araçlarını herzmaan tercih ederim. Motoru, şanzımani, donanımı, konforu ve yol tutuşu adamlar yapıyor gerçekten.

Verdiğiniz verilere göre, o olmaz , bu olmaz bu sizin gorusunuz. Herkesin zevki konfor anlayışı farklıdır. Kimisi güvenlik ister, kimisi konfor ve donanım ister, kimisi modeli sever alır.

Fakat 2008den sonra çıkan modellerin çoğu iyi araçtır. Aradaki en büyük önemlisi servis ağı, parça bulunur kolaylığı ve piyasanin en çok tercih edilen kombinasyonu , cikin bakın trafikte hep vw grubu göreceksiniz.

Ama sende hiç birşeyi beğenmiyorsun? Tek bir örneğe sabitlenip takılıyorsun.

Hem; Alman araçlardan bize ne, 2008 den sonraki araçları parçası ne? Golf'den kime ne?

Nereye atladın yahu!.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Aynen öyle hocam, daha fazla laf anlatmak için uğraşmaya gerek yok, ağır troll arkadaş.

Uçtum gittim ben...

Böyle olduğunu/olacağını bilebilsem, dokunmazdım hiç.

Devreler yandı.
  • Aslında yerden göğe kadar haklısınız ancak firmalar çakallık yapıp olmayan b+ diye bir sınıf uydurdular.
    Hem az maliyetli olsun hemde parası bir üst segmente yetmeyenlere hitap etsin, azcık uzatalım biz bu aracı diyip yaptılar bi B+, biz Egea'da olduğu gibi yiyip duruyoruz kendimizi.

Başlığı arkadaş kişiselleştirene kadar okudum. Sonrası zaten saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 19 Ağustos 2016; 9:11:25 >
  • Insanın kendine hizmet için aldığı malın kölesi olması ne kadar acı.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam Rapid c sınıfıdır b sınıfıdır bilmiyorum. Ama odd dediğiniz bir sanayiciler derneğidir yani meslek derneğidir. Kamu kuruluşu kadar ciddidir. Güvercin sevenler derneği gibi muamele yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aagir -- 19 Ağustos 2016; 10:02:13 >
  • Bu araç bu fiyatayken millet biye gidip 60.000 a leon alırsa hayret :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Tuncay

Bu araç bu fiyatayken millet biye gidip 60.000 a leon alırsa hayret :)

Full donanım dsg alın fiyat bakalım nekadar diyorlar, 74 bin tl den aşağı inmezler ve kredi oranı seatta 1.34 faizli yani arada 16bin tl fark var ve kredili 20bin diyelim. Spaceback bu donanım ve özellikleriyle F/P aracıdır. Özellik olarak bakın arasında ne hiçbir fark yok aynı ailenin araçlarıdır.
  • Hiç agresif bakmıyor ya bu kaşları çatık reus saçlı bir araç lazım emekli ali abi tipi var bunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Tuncay

Bu araç bu fiyatayken millet biye gidip 60.000 a leon alırsa hayret :)

Full donanım dsg alın fiyat bakalım nekadar diyorlar, 74 bin tl den aşağı inmezler ve kredi oranı seatta 1.34 faizli yani arada 16bin tl fark var ve kredili 20bin diyelim. Spaceback bu donanım ve özellikleriyle F/P aracıdır. Özellik olarak bakın arasında ne hiçbir fark yok aynı ailenin araçlarıdır.

Tamam la ne sinirleniyon kötü demedik hayrını gör aracın :)

• Beyler yan baktım düz baktım ters baktım arabada tip yok ya vallaha nasıl güzel buluyorsunuz şaşırıyorum.Zevk meselesi ama tipine gerçekten aşık olan var mı?

• Ben de diyorum bu Rapid konusu niye 2 sayfayı buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Ben de diyorum bu Rapid konusu niye 2 sayfayı buldu

haziran temmuz satış adetlerini paylaştım ama paylaşmaz olaydım konunun birden seyri değişti. Mobilde de 5 sayfa olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Ben de diyorum bu Rapid konusu niye 2 sayfayı buldu

haziran temmuz satış adetlerini paylaştım ama paylaşmaz olaydım konunun birden seyri değişti. Mobilde de 5 sayfa olmuş

Bence doğru yaptınız, sizi takip ettim gerçek reel dokümanlar paylaşarak bizleri bilgi sahibi yaptınız, tsk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Beyler yan baktım düz baktım ters baktım arabada tip yok ya vallaha nasıl güzel buluyorsunuz şaşırıyorum.Zevk meselesi ama tipine gerçekten aşık olan var mı?

Aracın begenenler almış, sizin beğenmediğiniz neresi var mesela ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.