Şimdi Ara

Skolyoz ile vücut geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bgstim Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yaşım 16 boy 1.80 doktora gittim omurgana yük bindirmeden vücut gelistirme yapabilirsin dedi. squatı falan vücut ağırlıgımla calısıyorum salona gidene kadar. orası okey de. shoulder press yapsam sıkıntı olur mu? oturarak omurgaya yük biner mi? ve ayakta barbell curl yapmam omurgaya yük bindirir mi?

omurga: https://ibb.co/gRMv6DM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkrt17 -- 9 Şubat 2021; 14:28:17 >

• Hocam serdar Aktolga var. İfbb pro vücut geliştirmeci. Verdiği programlar ile skolyozu düzeltiyor. Instagramda profili var. Mesaj at konuş ücreti falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Hocam serdar Aktolga var. İfbb pro vücut geliştirmeci. Verdiği programlar ile skolyozu düzeltiyor. Instagramda profili var. Mesaj at konuş ücreti falan.

Hocam çok para ya. Baktım da 600 falan diyor. Onunla konusmustum squat yapma barbell row ve deadlift yapabilirsin dedi direk eledim zaten bu hareketler skolyoz icin berbatlar.

• mehmetkrt17 M kullanıcısına yanıt

Evet tuzlu da sana hangi hareketleri yaptırsın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi hareketi yapayım yapmayayım dan çok ağrıyı takip et hocam. Formun düzgün olmasına rağmen, herhangi bir hareket sürekli olarak ağrıya yol açıyorsa ve ağrı şiddeti gittikçe yükseliyorsa orada sıkıntı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 10 Şubat 2021; 11:2:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Hangi hareketi yapayım yapmayayım dan çok ağrıyı takip et hocam. Formun düzgün olmasına rağmen, herhangi bir hareket sürekli olarak ağrıya yol açıyorsa ve ağrı şiddeti gittikçe yükseliyorsa orada sıkıntı vardır

Ağrıyı tam kavrayamıyorum normal zamanda da ağrı arada oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.