Şimdi Ara

Skrtel'in pozisyonu sizce penaltı mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakem pozisyonu inceledi Skrtel bilinçli olarak topa elle müdahale etmediği için penaltı vermedi bu kadar basit
  • saçmalıktı o kadar volkanla skrtel yıllardır birlikte oynuyorlar garip garip hatalar benfica maçında olmaz umarim
  • Bence penaltı. Ellerini açarak kafaya çıkarsan ne olursa olsun eline çarparsa penaltı.
    Orda Skertel in de suçu yok. Volkan yine saçmalığını yaptı. Bağırmadan cikti Skertel in dengesini bozdu yoksa eline çarpmadan uzaklaştıracaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Hakem pozisyonu inceledi Skrtel bilinçli olarak topa elle müdahale etmediği için penaltı vermedi bu kadar basit
    Top Skrtel'in vücudundan sekip gelse senin dediğin doğru oluyor ama bu pozisyonda Volkan ile anlaşamadığı için top koluna düşüyor ve gayet net şekilde yön veriliyor topa. Buna bütün hakem eskileri, hakemler penaltı der ki zaten VAR Hakemleri penaltı dedi, demeseydi izlemeye gitmiyordu. Sizin penaltı pozisyonunu izlemeye gitmedi çünkü ters bir karar vermediler. Penaltı yok deselerdi izlemeye gidecekti.
    Kısaca VAR penaltı dedi, Halil Umut Meler penaltı değil dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Bence penaltı. Ellerini açarak kafaya çıkarsan ne olursa olsun eline çarparsa penaltı.
    Orda Skertel in de suçu yok. Volkan yine saçmalığını yaptı. Bağırmadan cikti Skertel in dengesini bozdu yoksa eline çarpmadan uzaklaştıracaktı.
    Adam aşağı doğru inerken ellerini kapatamaz, skrtel normal davranıyor.

İstemsiz çarpma.

He volkan skrtel ortaklaşa hatalı.
  • Ben zaten çıkışı riskli diyorum. Defans oyunculari genellikle daha yükseğe sıçramak için ellerini açarak çıkıyorlar kafa toplarına.
    Bundan dolayi tabiki de ellerini
    çekemezler.
    Ama bu risk. Eline çarpma olasılığı her zaman var.
  • değil diyen fanatiktir.
  • Penaltı

Skrtel bilmeden yapmış olabilir ama el pozizyonu eğer doğal durumda değilse oyuncumun eline çarpan top avantaj sağladı mı diye bakılır

Burda da şaplamış Volkan ile skrtel havadayken top düşecek iken skrtel kafayı ıskalayınca eline çarptıktan sonra zaman kazanmışlar
  • Pozisyon net penaltı. PTT'de maç yönetmesi gereken Ali Palabıyık'ın bu maça VAR sisteminin başındaki yardımcı hakem olarak verilmesi ayrı bir komedi zaten.
  • Pozisyon Volkan'dan sekiyor. Skrtel havadayken fizik kurallarına aykırı olarak topu görmeden kolunu nasıl çekecek? Pozisyonun çarpma olarak nitelendirilmesi doğru karardır. Oyuncu yerde iken aynı pozisyon olsa net penaltı olur. Adam topu görmedi ve zaten Skrtel'in önünde düşüyordu. Avantaj sağlamakla alakası yok.

Tüm kararlar doğru. Yahu az evel İngiliz spiker ile dinledim özeti, adamlar hakeme mükemmel uyguluyor dedi VAR sistemini. Tek eleştirisi çok bekletmesi ve oyunu soğutması için oldu. Her konuda en ukala millet biziz.

Onlarca kez ileri geri sarılan, tekrar başa sarıp yine ileri sarılan ve bir saat kararın tartışıldığı ama net bir sonuç çıkaramayanlar ve üstüne üstlük, bu çıkmayan karar üzerinden saatlerce tartışan bir milleti bir iki maçta VAR ile susturmak kolay değil. Bilmiyorum kelimesi bizde cidden yok. Geçersiz...

VAR'a bile itiraz ediliyor. Her pozisyon doğru. Bizim gol pozisyonumuz öncesi Barış'ın yaptığı tamamen topa müdahale. Topal'ın penaltı pozisyonu içeride. Bursaspor'un penaltı pozisyonu penaltı ama öncesindeki son pasta ofsayt var. Skrtel'in pozisyonu bariz çarpma.

Bunları kabul etmemek için ağır fanatik olmak gerekir.

• Eller kapalı nasıl yükselir. . Benim şahsi fikrim eğer sicradiginda eline deyse net penaltı. . İster volkan ister kendine çarpıp koluna degmesi penaltı değil. . Hekem yorumcuları ne diyor
  • ali palabıyık şaşırmıyor insan :)
  • Tom Marvolo Riddle Burnu kullanıcısına yanıt
    Volkan topa çıkarken Skrtel'in dengesi bozuluyor top koluna çarpıyor kasıt yok top da orda bursasporlu oyuncu ya yönelmezdi yine Skrtel'in önünde kalırdı hakemin topun gidiş hızını da değerlendirdiğini düşünüyorum pozisyon saçma göründüğü için başta penaltı gibi görünmüş olabilir ben de ilk gördüğümde penaltı mı acaba dedim bir başka hakem penaltı kararı da verebilir ama günümüzde ucuz penaltı pek verilmiyor pozisyonu dikkatli ve detaylı bir şekilde incelediğimizde penaltı olmadığı görülüyor.
  • penaltı ya da penaltı değil

artık eski pısırık fb yok bu kadar kolay penaltı veremezler aleyhimize alışın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

Bu mesaj silindi.
    Fernando İlhanın burnunu kırdı direk kırmızısı es geçildi

O zaman bu da sarı değil hadi güle güle
  • Buna penaltı diyenler

Tenis, Jimnastik, Yüzme gibi bireysel spor dallarında şanslarını denesinler

Fanatiklikten gözleri dönmüş

Alışmışlardı tabi VAR olmadan FEnerbahçenin hakkının yenmesine Ofsayt olan pozisyondan penaltılar çalmaya filan yazık oldu onlara

Neyse biz 7-8 puan fazla toplarız da yıllarca Ariflerin Burakların ekmeğini yiyenler düşünsün artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.